Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Bratches

Sajtó: Távozik az F1 egyik vezére

A három vezér közül az egyikkel szakíthat a sportág, a változásra pedig akár már jövő héten is sor kerülhet. Egy korábbi hír alapján már lehetett sejteni, hogy mindez hamarosan megtörténik.

részletek

Hat kínai város rendezne utcai nagydíjat

Akárcsak az USA-ban, a Liberty Media Kínában is két versenyt tartana, melyek közül a második városi pályán lenne. Nagy érdeklődés mellett megkezdődik a kiválasztási folyamat.

részletek

Ennyien látogattak ki a futamokra

A hivatalos adatok szerint több, mint négymillió ember látogatott ki idén a Formula-1-es nagydíjakra. A legtöbben Silverstone-ban voltak, de a Magyar Nagydíj is átlagon felül teljesített.

részletek

Jön a földrajzosok versenynaptára még több utcai pályával

A Formula-1-es versenynaptár nagyfokú átrendeződésére számíthatunk a jövőben a sport kereskedelmi ügyeit vezető Sean Bratches szerint, aki az új pályákat illetően a városon belüli helyszínekre helyezné a hangsúlyt.

részletek

További szurkolói fesztiválok érkeznek jövőre

Sean Bratches, a Formula–1 marketing igazgatója elmondta, 2019-ben hét városban is szeretnének szurkolói fesztivált tartani, ezzel is növelve a sportág népszerűségét a szurkolók körében.

részletek

Mégis lesz Német Nagydíj 2019-ben?

Sokáig úgy tűnt, hogy anyagi nehézségek miatt nem rendezik meg jövőre a Német Nagydíjat, azonban így, hogy Miamiban jövőre biztosan nem lesz futam, valószínűleg megmenekült Hockenheim.

részletek

Nagykövetté tenné az F1 Alonsót

Különösen fájó Az F1-tulajdonos Liberty Media számára, hogy Fernando Alonso jövőre visszavonul a sorozatból, ezért a kereskedelmi igazgató egy különleges szereppel tartaná őt közel a Formula-1-hez.

részletek

Megerősítve: Elhalasztják a Miami Nagydíjat

A Formula-1 közleményt adott ki arról, hogy nem rendeznek már jövőre második versenyt az Egyesült Államokban. Nagydíj csak 2020-ban lesz Miamiban, de a rajongói fesztivált megtartják ősszel.

részletek

Húsz évig rendezhetne versenyt Miami

Folyamatos tárgyalások témája már egy ideje, hogy lesz-e Miamiban Formula-1-es verseny a jövőben. A Liberty Media akár húsz évre is tervezne az amerikai helyszínnel.

részletek

Nem kaphatja Silverstone az ezredik nagydíjat

Nagy-Britannia rendezhette az első Formula-1-es nagydíjat 1950-ben, az ezrediket viszont a tervek ellenére nem kaphatja meg, helyette egy távol-keleti helyszínen lesz az óriási jubileum.

részletek

Komolyan veszi a kínai terjeszkedést az F1

A tervek szerint, melyeket Sean Bratches vázolt, a londoni központhoz hasonló irodát hoznának létre az 1,3 milliárd lakosú Kínában, amely óriási kiaknázatlan piac. Akár egy második verseny is a pakliban van.

részletek

Várólistán az F1 tömbösített naptára

A Liberty Media ambiciózus terve szerint akár 25 versenyt is rendezhetne egy évben a Formula-1, ám ennek több akadálya is van. Egyelőre marad a kontinensről kontinensre utazgatás.

részletek
Olvastad már?