Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Botrány

„Komoly következmények várhatnak Mazepinre”

Az FIA elnöke, Jean Todt úgy véli, diszkrimanatív lett volna az orosszal szemben, ha a videós botránya miatt nem engedik indulni az F1-ben, de a következő kihágásnak már súlyos következményei lesznek.

részletek

Mazepin nem árulta el, bocsánatot kért-e a megfogdosott hölgytől

Vállalja a felelősséget a tetteiért, meg is értette, miért volt helytelen az, amit a közösségi oldalakra felkerült decemberi videóban tett – állítja a Haas F1-es debütálás előtt álló orosz pilótája.

részletek

Nem csitul a botrány: Sainzék mondjanak már valamit!

Január első napjaiban robbant ki egy kisebb botrány az interneten, miután idősebb Carlos Sainz gokartpályája egy feketére festett férfival reklámozott. A rajongók válaszokat akarnak.

részletek

Döntött a Haas Mazepin ügyében

Dűlőre jutott a nagy botrányt kavart Mazepin-videó következményeiről a Haas F1-es istállója, és egy közleményben megerősítette, hogy a pilóta a csapat tagja marad.

részletek

A Haas elítéli Mazepin „rémisztő” tettét

Pár órával a botrány kirobbanását követően közleményt adott ki a Haas, amelyben elfogadhatatlannak titulálja jövő évi pilótája, Nyikita Mazepin viselkedését és a kérdéses videó megosztását. Az orosz szintén megszólalt, ígéri, meg fog javulni.

részletek

Szexuális zaklatás miatt kérik Mazepin F1-es menesztését

Pár nappal 2021-es F1-es szerződésének bejelentése után keverte magát jókora botrányba a Haas jövendőbeli pilótája, Nyikita Mazepin. Már petícióban kérik az FIA-t, hogy ne engedje a sport értékeit többszörösen megsértő oroszt az F1-be.

részletek

Podcast: A 10 legnagyobb botrány

Sumákságok, csalások, ütközések és retorziók – bőven adódtak botrányos esetek az elmúlt húsz évben az F1-ben, ezekből választottuk ki a 10 legemlékezetesebbet. Itt a Formula Podcast legbotrányosabb adása!

részletek

Halálos fenyegetésig fajult a szimulátoros botrány

Két incidens is nagy port kavart a hétvégi iRacing-futam után, egy IndyCar-újságíró szerint azonban egyes rajongók odáig mentek, hogy fenyegető üzeneteket írtak a vétkes pilótá(k)nak.

részletek

De la Rosa: Alonsót teljesen alaptalanul vádolták

A tizenhárom évvel ezelőtti, igen híressé vált kémbotrányban igencsak besározódott a McLaren és Fernando Alonso is. Honfitársa szerint szó sem volt lopásról, a százmilliós büntetést sem érti.

részletek

F2: Nem értett egyet a büntetéssel, bojkottálta a hétvégét

A Formula-2 silverstone-i hétvégéjének legnagyobb sztorija ahhoz a versenyzőhöz kötődik, aki nem is volt ott a versenyek rajtrácsán. Sean Gelael önszántából lépett vissza, mert felháborítónak tartotta a felügyelők ténykedését.

részletek

Vergne azt kérte, csapattársa okozzon safety cart

A New Yorkban a Formula-E első kétszeres bajnokává vált Jean-Eric Verge ünneplését beárnyékolta, hogy a versenybírók lecsaptak rá egy sportszerűtlen rádióüzenet miatt. Felsejlettek a 2008-as Formula-1-es Szingapúri Nagydíj emlékképei.

részletek

A Red Bull kihajította a botrányhős Ticktumot

A korábban botrányos vezetéséről elhíresült Dan Ticktum úgy tűnik, minden lehetőségét eljátszotta a Formula-1-be kerüléshez, a Red Bull ugyanis ismét menesztette juniorprogramjából.

részletek
Olvastad már?