Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Botrány

Döntött a Haas Mazepin ügyében

Dűlőre jutott a nagy botrányt kavart Mazepin-videó következményeiről a Haas F1-es istállója, és egy közleményben megerősítette, hogy a pilóta a csapat tagja marad.

részletek

A Haas elítéli Mazepin „rémisztő” tettét

Pár órával a botrány kirobbanását követően közleményt adott ki a Haas, amelyben elfogadhatatlannak titulálja jövő évi pilótája, Nyikita Mazepin viselkedését és a kérdéses videó megosztását. Az orosz szintén megszólalt, ígéri, meg fog javulni.

részletek

Szexuális zaklatás miatt kérik Mazepin F1-es menesztését

Pár nappal 2021-es F1-es szerződésének bejelentése után keverte magát jókora botrányba a Haas jövendőbeli pilótája, Nyikita Mazepin. Már petícióban kérik az FIA-t, hogy ne engedje a sport értékeit többszörösen megsértő oroszt az F1-be.

részletek

Podcast: A 10 legnagyobb botrány

Sumákságok, csalások, ütközések és retorziók – bőven adódtak botrányos esetek az elmúlt húsz évben az F1-ben, ezekből választottuk ki a 10 legemlékezetesebbet. Itt a Formula Podcast legbotrányosabb adása!

részletek

Halálos fenyegetésig fajult a szimulátoros botrány

Két incidens is nagy port kavart a hétvégi iRacing-futam után, egy IndyCar-újságíró szerint azonban egyes rajongók odáig mentek, hogy fenyegető üzeneteket írtak a vétkes pilótá(k)nak.

részletek

De la Rosa: Alonsót teljesen alaptalanul vádolták

A tizenhárom évvel ezelőtti, igen híressé vált kémbotrányban igencsak besározódott a McLaren és Fernando Alonso is. Honfitársa szerint szó sem volt lopásról, a százmilliós büntetést sem érti.

részletek

F2: Nem értett egyet a büntetéssel, bojkottálta a hétvégét

A Formula-2 silverstone-i hétvégéjének legnagyobb sztorija ahhoz a versenyzőhöz kötődik, aki nem is volt ott a versenyek rajtrácsán. Sean Gelael önszántából lépett vissza, mert felháborítónak tartotta a felügyelők ténykedését.

részletek

Vergne azt kérte, csapattársa okozzon safety cart

A New Yorkban a Formula-E első kétszeres bajnokává vált Jean-Eric Verge ünneplését beárnyékolta, hogy a versenybírók lecsaptak rá egy sportszerűtlen rádióüzenet miatt. Felsejlettek a 2008-as Formula-1-es Szingapúri Nagydíj emlékképei.

részletek

A Red Bull kihajította a botrányhős Ticktumot

A korábban botrányos vezetéséről elhíresült Dan Ticktum úgy tűnik, minden lehetőségét eljátszotta a Formula-1-be kerüléshez, a Red Bull ugyanis ismét menesztette juniorprogramjából.

részletek

Botrány, közlekedési káosz és némi autózás - péntek a Paul Ricard-on

A Mercedes a hétvége előtti legfontosabb kérdést megválaszolva bevette a belső égésű motor legújabb specifikációját, amellyel Lewis Hamilton azonnal robbantott a Paul Ricard pályán, a Francia Nagydíj nyitóedzésein. Le Castellet-be hivatalosan is visszatért az F1, de a helyszínen nem minden ment zökkenőmentesen…

részletek

Ezért törölte Hamilton a közösségi tartalmait

Decemberben kisebb botrányt kavart a négyszeres F1-es világbajnok egyik Instagram-bejegyzése, amely után a brit az összes posztját törölte – Hamilton szerint azonban mindez véletlen egybeesés volt.

részletek

Vettel miatt kell váltót cserélni Hamilton autójában?

A Ferrari német pilótája hátulról nekiment a brit Mercedesének az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon, így felmerült, hogy esetleg ekkor sérült meg az alkatrész a háromszoros világbajnok gépében.

részletek
Olvastad már?