Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Botrány

Örökre eltiltaná az FIA az ámokfutó gokartost

A létező legszigorúbb büntetést róná ki a tavalyi vb-n a társára rátámadó Luca Corberire a Nemzetközi Automobil Szövetség. Az ügyvédek Michael Schumacher spái dühkitörését felemlegetve védekeztek.

részletek

„Komoly következmények várhatnak Mazepinre”

Az FIA elnöke, Jean Todt úgy véli, diszkrimanatív lett volna az orosszal szemben, ha a videós botránya miatt nem engedik indulni az F1-ben, de a következő kihágásnak már súlyos következményei lesznek.

részletek

Mazepin nem árulta el, bocsánatot kért-e a megfogdosott hölgytől

Vállalja a felelősséget a tetteiért, meg is értette, miért volt helytelen az, amit a közösségi oldalakra felkerült decemberi videóban tett – állítja a Haas F1-es debütálás előtt álló orosz pilótája.

részletek

Nem csitul a botrány: Sainzék mondjanak már valamit!

Január első napjaiban robbant ki egy kisebb botrány az interneten, miután idősebb Carlos Sainz gokartpályája egy feketére festett férfival reklámozott. A rajongók válaszokat akarnak.

részletek

Döntött a Haas Mazepin ügyében

Dűlőre jutott a nagy botrányt kavart Mazepin-videó következményeiről a Haas F1-es istállója, és egy közleményben megerősítette, hogy a pilóta a csapat tagja marad.

részletek

A Haas elítéli Mazepin „rémisztő” tettét

Pár órával a botrány kirobbanását követően közleményt adott ki a Haas, amelyben elfogadhatatlannak titulálja jövő évi pilótája, Nyikita Mazepin viselkedését és a kérdéses videó megosztását. Az orosz szintén megszólalt, ígéri, meg fog javulni.

részletek

Szexuális zaklatás miatt kérik Mazepin F1-es menesztését

Pár nappal 2021-es F1-es szerződésének bejelentése után keverte magát jókora botrányba a Haas jövendőbeli pilótája, Nyikita Mazepin. Már petícióban kérik az FIA-t, hogy ne engedje a sport értékeit többszörösen megsértő oroszt az F1-be.

részletek

Podcast: A 10 legnagyobb botrány

Sumákságok, csalások, ütközések és retorziók – bőven adódtak botrányos esetek az elmúlt húsz évben az F1-ben, ezekből választottuk ki a 10 legemlékezetesebbet. Itt a Formula Podcast legbotrányosabb adása!

részletek

Halálos fenyegetésig fajult a szimulátoros botrány

Két incidens is nagy port kavart a hétvégi iRacing-futam után, egy IndyCar-újságíró szerint azonban egyes rajongók odáig mentek, hogy fenyegető üzeneteket írtak a vétkes pilótá(k)nak.

részletek

De la Rosa: Alonsót teljesen alaptalanul vádolták

A tizenhárom évvel ezelőtti, igen híressé vált kémbotrányban igencsak besározódott a McLaren és Fernando Alonso is. Honfitársa szerint szó sem volt lopásról, a százmilliós büntetést sem érti.

részletek

F2: Nem értett egyet a büntetéssel, bojkottálta a hétvégét

A Formula-2 silverstone-i hétvégéjének legnagyobb sztorija ahhoz a versenyzőhöz kötődik, aki nem is volt ott a versenyek rajtrácsán. Sean Gelael önszántából lépett vissza, mert felháborítónak tartotta a felügyelők ténykedését.

részletek

Vergne azt kérte, csapattársa okozzon safety cart

A New Yorkban a Formula-E első kétszeres bajnokává vált Jean-Eric Verge ünneplését beárnyékolta, hogy a versenybírók lecsaptak rá egy sportszerűtlen rádióüzenet miatt. Felsejlettek a 2008-as Formula-1-es Szingapúri Nagydíj emlékképei.

részletek