Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Botrány

Ezért törölte Hamilton a közösségi tartalmait

Decemberben kisebb botrányt kavart a négyszeres F1-es világbajnok egyik Instagram-bejegyzése, amely után a brit az összes posztját törölte – Hamilton szerint azonban mindez véletlen egybeesés volt.

részletek

Vettel miatt kell váltót cserélni Hamilton autójában?

A Ferrari német pilótája hátulról nekiment a brit Mercedesének az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon, így felmerült, hogy esetleg ekkor sérült meg az alkatrész a háromszoros világbajnok gépében.

részletek

A botrány jót tett az F1-nek?

Rengeteg véleményt olvashattunk már Sebastian Vettel és Lewis Hamilton ütközéséről, de a mostani az egyik legkülönlegesebb: a két pilóta egyik versenytársa szerint ez a botrány jó hatással van a sportra.

részletek

Tovább vizsgálja az FIA a Hamilton-Vettel ügyet

A Nemzetközi Automobil Szövetség szerda késő délután hivatalosan is megerősítette, hogy további vizsgálatokat végeznek az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon látott botrányos incidens kapcsán.

részletek

Retro – Mark, ezt most nagyon elcsesztem

Eleinte még ezt mondta csapattársának a négyszeres világbajnok a modernkori F1 egyik legnagyobb botrányát kiváltó esetről – ügyvédei hatására aztán gyorsan „meggondolta magát”.

részletek

Szexuális zaklatás miatt érhet véget a női motoros karrierje

Elena Myers komoly eredményeket ért el a tengerentúli sorozatokban, 2015 óta azonban nem versenyzett – most elárulta, a szponzorok hiányán túl mi vezetett ahhoz, hogy feladja profi karrierjét.

részletek

Ők lennének az F1 legellentmondásosabb figurái?

A vitás politikusi múltból az USA 45. elnökévé váló Donald Trump beiktatásának fényében a Crash.net összeszedte, hogy kik az F1 történetének legellentmondásosabb alakjai.

részletek

Ejtették a vádakat Rossi ügyében

Még a valenciai szezonzárón történt incidens miatt jelentették fel a Yamaha versenyzőjét, ám miután a sértett fél nem írta le pontosan, mit kifogásolt az olasz viselkedésében, a bíróság megszüntette az eljárást.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Kémbotrány, hazugságügy, kizárás vagy épp Crashgate szerencsére nem volt idén, de azért így is volt jó pár balhé, melyektől hangos volt a paddock – ezek voltak a száguldó cirkusz legnagyobb cirkuszai 2016-ban!

részletek

Milyen a viszony Verstappen és Vettel között?

A négyszeres F1-es világbajnok és a Red Bull 19 éves tehetsége az utóbb versenyeken rendre egymásra talált – a holland most elárulta, hogy rendezték-e a mexikói botrány óta a soraikat.

részletek

Az F1 világa ki van éhezve a botrányokra

Az F1-es Mexikói Nagydíj után kis túlzással senkit sem érdekelt a Mercedes kettős győzelme, hiszen mindenki a Vettel és a Red Bullok közötti csatával volt elfoglalva. Ez is jól mutatja, hogy bár egyre szorosabb a világbajnokság, a sportágat követők folyamatos összetűzéseket szeretnének látni.

részletek

Szópárbajba keveredett Rossi és Lorenzo

A Yamaha két világbajnoka nem értett egyet az olasz verseny elején bemutatott manővere kapcsán: a spanyol szerint csapattársa túlságosan agresszív volt, később pedig a viselkedését is kritizálta.

részletek
Olvastad már?