DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: A 10 legnagyobb botrány

Sumákságok, csalások, ütközések és retorziók – bőven adódtak botrányos esetek az elmúlt húsz évben az F1-ben, ezekből választottuk ki a 10 legemlékezetesebbet. Itt a Formula Podcast legbotrányosabb adása!

Hat versenyző két autóra, másik hat egy futamon, 780 oldal a fénymásolóban, a „nem létező” (?) szponzor, egy különös leparkolás és sok más érdekes eset áll legújabb adásunk fókuszában! Ismét egy toplistával jelentkezünk, melyben a Formula–1 elmúlt húsz évének 10 legbotrányosabb incidensét vettük sorra, és felemlegettünk néhány olyat is, melyek nem fértek fel a listánkra, de ilyen vagy olyan okból nem tudtuk megállni, hogy ne hozzuk szóba őket!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: