Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

Bathurst

Porsche-győzelem született Bathurstben

Sokáig hét autó versenyzőinek is esélye volt a győzelemre, végül egy kiválóan teljesített utolsó szakasznak köszönhetően ezt Matt Campbell szerezte meg a 912-es Porschénak.

részletek

Paul Tracy visszatér

Az IndyCar egyik legeredményesebb pilótája visszatér a versenyzés világába. Bár testsúlya alaposan megnövekedett, keményen dolgozik azon, hogy remek formában legyen, mire autóba ül.

részletek

Vandoorne is azt kérte, mint Alonso, de nem kapta meg

Amit egy kétszeres F1-es világbajnok megtehet, azt nem biztos, hogy a csapattársának is megengedik: Stoffel Vandoorne is indulna idén F1-en kívüli futamon, de nem kapott rá engedélyt.

részletek

Baleset miatt nem futották végig a bathursti 12 órást

Több csúnya bukás is történt az ausztrál hosszútávú viadalon: egy versenyző számos törött csonttal került kórházba, nem sokkal a leintés előtt újabb rémisztő balesetet láthattak a nézők.

részletek

Száguldj végig virtuálisan a Mount Panoramán!

A hétvégén rendezik a legendás bathursti 12 órás viadalt, amelynek a déli félteke egyik legjobb versenypályája ad otthont – ismerkedj meg virtuálisan a Mount Panorama parádés nyomvonalával!

részletek

Így fest egy virtuális kör a Mount Panoramán

A hétvégén rendezték a legendás bathursti 12 órás viadalt, most pedig egy virtuális Porsche 911 GT3 Cup volánja mögött száguldhatunk végig a világ egyik legélvezetesebbnek tartott pályáján.

részletek

Megnéznéd a Formula-E-t Bathurstben?

Csak két körülmény van, amikor a Formula-E autói nem utcai, hanem épített pályán köröznek. Amikor tesztelnek, és amikor virtuális világba helyezik őket. Itt egy példa az utóbbira - Forza Motorsport 6 Bathurstben!

részletek

WTCC-futam Michelisz Norbival Bathurstben!

Igen, a virtuális világban ez is lehetséges: az alábbi videóban szereplő játékos a legendás pályán versenyzett az azóta már gyári pilótává előlépő magyar zengős Hondájával – méghozzá nem is rosszul!

részletek

Szoros McLaren-győzelem a bathursti 12 óráson

Egészen a befutóig izgalmas küzdelmet hozott a bathursti 12 órás viadal, amelyet végül alig egy másodperces előnnyel a Shane Gisbergen, Alvaro Parente, Jono Webb összeállítású Tekno McLaren nyert meg.

részletek

Webber, a bathursti 12 órás és a hó

Az ex-F1-es Mark Webber számára 2015-ben is a WEC fogja jelenteni a prioritást, ám nem tagadja, hazahúz a szíve, és Ausztrália legrangosabb hosszú távú versenyén, a bathursti 12 óráson is részt venne.

részletek

PlayStation mögül a bathursti dobogó tetejére

A magyar idő szerint vasárnap reggel záruló bathursti 12 órás versenyen győztes trió két tagja egyaránt a Nissan és a Sony közös PlayStation-programjának köszönhetően lett autóversenyző.

részletek

Hihetetlen befutó a bathursti 12 óráson

Két körrel a vége előtt még öten voltak harcban a győzelemért, percek alatt az elsőről a negyedik helyre zuhant a Bentley, a Nissan pedig több mint húsz év után először nyert a bathursti félnaposon.

részletek
Olvastad már?