Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

Bíróság

Ismét beidézték az F1 volt tulajdonosát

Újabb bírósági tárgyalás elé néz az F1 egykori teljhatalmú ura, aki évekkel ezelőtt abban akadályozott meg egy vállalatot, hogy az részvényeket vásároljon a Formula-1-ből. A vád vesztegetés.

részletek

Bíróságra kell mennie Magnussennek

A sportág ügyeletes rosszfiúja, vagy legalábbis annak tartott Kevin Magnussen januárban a pályán kívül fogja megvívni következő harcát, menedzserével való korábbi szakítása miatt.

részletek

Megremeghet a Force India a tulajdonos jogi ügyei miatt?

Vijay Mallya nem adja el istállóját, de nem menekül tovább az indiai törvények elől és vállalja a következményeket. Perezt és Ocont is szeretné megtartani, bár a mexikóinál a Ferrari megkeverheti a kártyákat.

részletek

Bíróságra megy Kevin Magnussen

A dán pilóta korábbi menedzserével való kapcsolata mérgesedett el olyannyira, hogy jogi ügy kerekedett belőle. A felperes kártérítést követel a Haas versenyzőjétől.

részletek

Letartóztatták Vijay Mallyát

Miközben egyes értesülések szerint Vijay Mallya már árulja a Force Indiát, az indiai sajtó közölte, hogy Angliában letartóztatták az F1-es csapat vezetőjét, s bíróság elé állítják majd hazájában.

részletek

Bevonták Susie Wolff jogosítványát

Nem sikerült meggyőznie a bíróságot, akik ugyan elismerik, hogy ez árthat a megítélésének és a nagyköveti feladatainak, így is fél évre eltiltották az autóvezetéstől a korábbi F1-es tesztpilótát.

részletek

Schumacher: Kártérítés a bulvárfotókért

Engedély nélkül közölt fényképek miatt indított kártérítési pert a Schumacher-család egy német lapkiadó ellen, melynek a bírósági döntés értelmében közel 20 millió forintot kell fizetnie ezért.

részletek

Ejtették a vádakat Rossi ügyében

Még a valenciai szezonzárón történt incidens miatt jelentették fel a Yamaha versenyzőjét, ám miután a sértett fél nem írta le pontosan, mit kifogásolt az olasz viselkedésében, a bíróság megszüntette az eljárást.

részletek

Retro - Elfogatóparancs Eddie Irvine ellen

Nem először, és nem utoljára került összetűzésbe a törvénnyel az északír ex-F1-es pilóta: 2003-ban nem jelent meg egy bírósági meghallgatáson, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

részletek

Ecclestone neje: Egy nehéz nap a bíróságon

Megkezdődött az F1-guru egykori pilótájának és hat társának tárgyalása, akik azzal fenyegetőztek, hogy lefejezik Ecclestone (nála egyébként közel húsz évvel fiatalabb) elrabolt anyósát.

részletek

A bíróságon rendezik az Olasz Nagydíjat?

Na jó, a cím enyhe túlzás, az viszont tény, hogy úgy tűnik, a tárgyalóteremben dől el, hogy 2017-től Imola vagy Monza láthatja vendégül az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró futamot.

részletek

Milliárdos kártérítést kapott Paul Walker lánya

Nem sokkal a Paul Walker és barátja halála miatt indított első Porsche-per lezárása után derült fény arra, mekkora kártérítési összeget kapott már évekkel ezelőtt a színész 16 éves lánya, Meadow.

részletek
Olvastad már?