DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

AutósGyorsaságiOb

A Gender Racing Team Grobnikban is brillírozott

Hétvégén a horvátországi Grobnikban, a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság/FIA CEZ versenysorozatban sikerrel szállt harcba a formula autós győzelmekért a Gender Racing Team csapata.

részletek

Győzelmekkel és dobogós helyekkel kezdett a Gender Racing a Hungaroringen

Futamgyőzelmekkel és dobogós helyezésekkel kezdte a bajnoki szezont a GRT a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági OB első fordulóján. Az újonc és az új autó is győzelemmel kezdte az évet a LAPTIMING Driving Academy KUPA futamain.

részletek

A Hungaroringen elkezdődött a hazai gyorsasági szezon

A CEZ és autós gyorsasági ob is kezdetét vette a Laptiming Kupával. A fő kategóriák a következők voltak: kis- és nagytúra, formaautó, Hankook Racer Cup, MX5 Kupa, Lotus Cup Eastern Europe, valamint endurance.

részletek

Autós gyorsasági: Eldőlt a bajnoki címek sorsa

Október első hétvégéjén zajlott az MNASZ HE-DO Hankook Autós Gyorsasági országos bajnokság három záró futama. A 2018-as bajnoki sorozat a jól ismert mogyoródi pályán kezdődött áprilisban, és itt dőlt el a bajnoki címek sorsa most vasárnap.

részletek

Kettősség a Slovakia Ringen

A Slovakiaring lesz az Autós Gyorsasági bajnokság harmadik versenyhétvégéjének helyszíne, amelyet a kettősség jellemezhet. Egyrészről mindenki szeretne egyre jobb helyezéseivel minél több pontot gyűjteni, másrészről a szlovákiai viadalon nemcsak a technikát kell beosztaniuk, hanem a saját erejüket is, ami nem lesz könnyű feladat.

részletek

Gyorsasági-ob a Pannónia-Ringen

Az éjjeli viharnak köszönhetően vasárnap reggelre enyhült az elviselhetetlen meleg. Elsőként az OB I. Nagytúra mezőnye vette birtokba a pályát.

részletek

Változatos futamok a Slovakiaringen

Folyamatos helyváltoztatás jellemezte a Hankook Racer Cup mezőnyének hétvégéjét a Slovakiaringen. Az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság keretén belül zajló futamon a Swiftek között toronymagasan vezető Báldi Gergő bajnokká avatását tervezték, azonban az ötödik, majd a hatodik helyen végző pilóta erre még várhat, inkább biztonságra törekedve karcmentesen behozta autóját a célba. Míg a Lotusok versenyében a szlovák versenyzők diadalmaskodtak.

részletek

Három trófeát vitt el a 15 éves pilótalány

Keszthelyi Vivien, Magyarország egyik legtehetségesebb fiatal versenyzője a szombati MNASZ díjátadóról három kupával térhetett haza, miután sikeres évet zárt a Suzuki Swift Europe Cupban.

részletek

Szigetvári Racing: Egy hajszállal lemaradva

A szezonzáró hungaroringi versenyhétvégét remekül kezdte a Szigetvári Racing Team versenyzője, Pődör Balázs, de végül az utolsó, dupla pontokat érő versenyen alulmaradt Magyar Jánossal szemben.

részletek

Véget ért az autós gyorsasági-ob

Hétvégén rendezték az autós gyorsasági országos bajnokság szezonzáróját a Hungaroringen, ahol a megszokott kettő helyett a kategóriák három versenyt teljesítettek.

részletek

Gender Racing Team: Sikeres szezonzárás

Három időmérő, három futam és egy sikeres hétvége. A Gender Racing Team versenyzői sikeresen vették az akadályokat. A szezon tizenegyedik versenyén Rónai Tomi abszolút harmadik és kategória első, Eszenyi Laci kategória harmadik, míg Stern Roland kategória negyedik lett.

részletek

Gender Racing Team: Stabil folytatás

A szombat délutáni időmérő után a szezon tízedik versenyét is teljesítették a pilóták. Rónai Tomi abszolút harmadik és kategória első, Eszenyi Laci kategória harmadik, míg Stern Roland kategória negyedik lett.

részletek