Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

AutósGyorsaságiOb

Gender Racing Team: Nyálkás folytatás

A szombati napos idő után egy hűvösebb és nyirkosabb, néhol esőcseppektől színes időmérő várta a pilótákat. Tomi, Laci és Roland jól vette az akadályokat. Tomi kategória első, Laci kategória második, Roland pedig kategória negyedik helyről várhatja a délelőtti rajtot.

részletek

Verőfényes napsütés és remek versenyek

A Pannónia-Ringen tartják az autós gyorsasági ob V. és VI. fordulóját. Beszámoló a szombati napról minden kategóriából a Lotus Cup Eastern Europe-tól a Porsche GT3 Challange-ig.

részletek

Időmérő futamok papírforma szerint a Pannónia-Ringen

A hétvégén úgy tűnik, kánikulában versenyez a Pannónia-ringen az MNASZ Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság mezőnye. A csütörtöki és péntek reggeli eső után felszáradt a pálya ahol az időmérő edzések már teljesen száraz aszfalton zajlódtak és többnyire minden kategóriában a papírforma eredményt hozták.

részletek

Gender Racing Team: Ismétlés szárazon

Míg a hétvége első versenyén esőben, addig a másodikon szárazon remekeltek a Gender Racing Team versenyzői. Tomi és Laci több pozíciót is tudott javítani a rajtnál.

részletek

Ez történt az autós gyorsasági ob-n

Szombaton izgalmas csaták egész sorát láthatták a helyszínre kilátogató nézők a Hungaroringen, ahol a 2015-ös magyar, valamint közép-európai gyorsasági autós bajnokság első futamait rendezték.

részletek