DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gyorsasági (Gy)

Gender Racing Team: Sikeres szezonzárás

Három időmérő, három futam és egy sikeres hétvége. A Gender Racing Team versenyzői sikeresen vették az akadályokat. A szezon tizenegyedik versenyén Rónai Tomi abszolút harmadik és kategória első, Eszenyi Laci kategória harmadik, míg Stern Roland kategória negyedik lett.

Tóth (Gender) Tamás (csapatfőnök)

„Elképesztően büszke vagyok a fiúkra. Egész évben nagyon színvonalas munkát végeztek. Az egész csapatnak, szponzoroknak és támogatóknak köszönöm az egész éves munkájukat. Jövőre folytatjuk. Újabb és újabb sikereket tervezünk idénre is.”

Rónai Tamás (abszolút harmadik, kategória első)

„Nagyszerű zárása volt ez a szezonnak. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon hálás vagyok a csapat minden tagjának. Nélkülük ez nem sikerült volna, úgyhogy örülök, hogy a Gender Racing Team tagja lehetek, és ilyen sikereket hozhatok a csapatnak. Bízom benne, hogy a továbbiakban is együtt fogunk dolgozni, és hasonlóan gyorsak, megbízhatóak és eredményesek leszünk.”



Eszenyi László (kategória harmadik)

„Sikerült jelentősen javítanunk qaz autó fékteljesítményén, így a verseny utolsó harmadában már jó köridőket tudhattunk magunk mögött, de ez sajnos kevés volt ahhoz, hogy a rossz rajtból fakadó hátrányt ledolgozzam.”

Stern Roland (kategória negyedik)

„Pozitív hétvégét zártunk a Hungaroringen. Azon a pályán, ami olyan sok történelmet adott a magyar autosportnak. Büszke vagyok arra, hogy a Gender Racing Team-nél versenyezhettem ezen a három versenyhétvégén. Jövőre teljes szezonon szeretnék indulni. Továbbra is a Gender Racing Team családjánál képzelem el az autosportos jövőmet és abszolút elégedettséggel tölt el, hogy elértük a célunkat és 1:49.8-as köridőkkel teljesítettük a távot. Volt egy áthajtásos büntetésem, mert a rajtnál az autó bemozdult, de ennek ellenére odáig, amíg ki nem jöttem abszolút tudtam a többiekkel menni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: