Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Három trófeát vitt el a 15 éves pilótalány

Keszthelyi Vivien, Magyarország egyik legtehetségesebb fiatal versenyzője a szombati MNASZ díjátadóról három kupával térhetett haza, miután sikeres évet zárt a Suzuki Swift Europe Cupban.

Amellett, hogy megkapta az összetettbeli harmadik helyért járó serleget, Vivient díjazták a „Hölgyek” kategóriában elért első, és a „Junior” kategóriában elért második helyért. Vivien karrierje szempontjából remek évet tudhat maga mögött, miután 2015-ben a Suzuki Swift Europe Cup mezőnyében bebizonyította, hogy tehetségével és tudásával megállja a helyét a férfiak által uralt sportágban.

keszthelyi_vivienA fiatal autóversenyzőnő idén többször is a dobogó tetejére állhatott, bizonyítva tehetségét és rátermettségét nem csak a magyar közönségnek, hanem számos külföldi rajongójának is. „A számomra legemlékezetesebb verseny minden kétséget kizáróan a szeptemberi hungaroringi volt, mivel hazai közönség előtt sikerült nyernem. A szurkolók bíztatása és buzdítása végig erőt adott nekem, így nagyon örültem, hogy győzelemmel tudtam nekik meghálálni ezt a szeretetet.” – mondta Vivien.

A fiatal lány, aki december elején töltötte be 15.életévét, ugyanakkor nem akar hátradőlni, hiszen gőzerővel koncentrál és készül már a jövő évre, ahol rengeteg kihívás vár még rá. „Jelenleg még nem tudom biztosan, hol folytatom tovább a pályafutásomat, de egy valamit megígérhetek: sokat fognak még hallani rólam az ellenfelek.” – tette hozzá Vivien.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: