DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Arrivabene

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

F1-Archív: Új kezekbe kerül az F1

Átrendeződik az F1 vezetősége, Irvine csúnyán beszól Vettelnek, Arrivabene pedig érkezése után nem sokkal már változásokat sürget – mutatjuk, mi történt január 23-án, az elmúlt két évtizedben.

részletek

Négy csapatfőnököt fogyasztott el a Ferrari az utolsó vb-címe óta

Immár másfél évtizede nem nyert ferraris versenyző világbajnokságot a Formula-1-ben: ez idő alatt Mattia Binotto volt a negyedik vezető a Scuderia élén. Megnéztük az ő és három elődje mutatóit.

részletek

Arrivabene újra jelentős pozíciót kaphat

A Ferrari F1-es csapatát korábban öt évig irányító Maurizio Arrivabene újra színre léphet a sport világának legfelső szintjén, de ezúttal nem az autósportban juthat fontos szerephez.

részletek

Sajtó: Ismerős arcok térhetnek vissza a Ferrarihoz?

Miután Louis Camilleri lemondott vezérigazgatói posztjáról, a Ferrarinak új emberre lesz szüksége, az utód pedig akár egy ismerős arc is lehet, aki hozhat magával egy sokak által kedvelt személyt is.

részletek

Vettel elmondta, kik voltak számára a legfontosabbak a Ferrarinál

A Ferraritól távozó Sebastian Vettel elmondta, kik voltak rá legnagyobb hatással a maranellóiaknál eltöltött hat éve alatt. Talán nem meglepő, hogy Mattia Binottóról szót sem ejtett.

részletek

Egy félresiklott tündérmese - Vettel nem teljesítette álmát a Ferrarival

A hétvégi Abu Dhabi Nagydíjjal lezárul egy korszak a Formula-1-ben. A Ferrari és Sebastian Vettel 2015 óta hajszolták közösen a világbajnoki címet, azonban méltatlanul zárul az F1 ezen fejezete.

részletek

Sajtó: Binotto lemond a technikai igazgatói posztról

Úgy tűnik, valóban komoly átszervezés történik az idei évben betliző Ferrari vezetőségében. Mattia Binotto feladja technikai igazgatói posztját, helyét egy háromfős team veszi át és 2020-ra koncentrálnak.

részletek

Berger: Binottóval a Ferrari visszanyerte a DNS-ét

Gerhard Berger szerint azzal, hogy Mattia Binotto váltotta Maurizio Arrivabenét, újra rendbejött a Ferrari DNS-e. Még akkor is, ha az első hat futamon egyetlen második hellyel büszkélkedhetnek.

részletek

Arrivabene támogatását ajánlotta a Ferrarinak

Hiába a téli szünetben történt menesztés, a Scuderia egykori csapatfőnöke teljes mellszélességgel kiáll az olasz istálló mellett és nagyon szeretné, ha a Ferrari minél előbb talpra állna.

részletek

Binottót túlterhelheti az óriási felelősség

Gerhard Berger aggódik a Ferrari csapatfőnökéért, szinte egy személyben felelős mindenért és nem osztják meg a feladatokat, mint a többi topcsapatnál, Schumacher idején ez nem így zajlott.

részletek

Binotto: Közel álltam ahhoz, hogy ott hagyjam a Ferrarit

A Ferrari januárban kinevezett csapatfőnöke, Mattia Binotto elismerte, 2018 végén komolyan elgondolkodott azon, hogy ott hagyja az olaszokat és más csapathoz igazol, mert úgy érezte, már nem olyan környezet veszi körül, amelyben hatékonyan végezheti a munkáját.

részletek