Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Arrivabene

Berger: Binottóval a Ferrari visszanyerte a DNS-ét

Gerhard Berger szerint azzal, hogy Mattia Binotto váltotta Maurizio Arrivabenét, újra rendbejött a Ferrari DNS-e. Még akkor is, ha az első hat futamon egyetlen második hellyel büszkélkedhetnek.

részletek

Arrivabene támogatását ajánlotta a Ferrarinak

Hiába a téli szünetben történt menesztés, a Scuderia egykori csapatfőnöke teljes mellszélességgel kiáll az olasz istálló mellett és nagyon szeretné, ha a Ferrari minél előbb talpra állna.

részletek

F1-Archív: A Marlboro kifizetné az álompárost

Button iránt érdeklődik Maranello, Piquet szerint Massa az erősebb Ferrari-pilóta, Kovalainen hatalmasat bukott: ezek voltak április 27. Formula-1-es hírei 2000 óta.

részletek

Binottót túlterhelheti az óriási felelősség

Gerhard Berger aggódik a Ferrari csapatfőnökéért, szinte egy személyben felelős mindenért és nem osztják meg a feladatokat, mint a többi topcsapatnál, Schumacher idején ez nem így zajlott.

részletek

Binotto: Közel álltam ahhoz, hogy ott hagyjam a Ferrarit

A Ferrari januárban kinevezett csapatfőnöke, Mattia Binotto elismerte, 2018 végén komolyan elgondolkodott azon, hogy ott hagyja az olaszokat és más csapathoz igazol, mert úgy érezte, már nem olyan környezet veszi körül, amelyben hatékonyan végezheti a munkáját.

részletek

Vettel: Őrültség lenne a gyökeres változás a Ferrarinál

A négyszeres világbajnok szerint az elmúlt években a nehéz pillanatok ellenére győzelemre alkalmas autóval rendelkeztek és butaság lenne mindent gyökerestől felforgatni, ha megvan a recept.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Az excsapatfőnök szerint Montezemolo hiányzik a Ferraritól

Alapszabály, hogy ha nincs eredmény, a főnököt kirúgják, vélekedik Daniele Audetto, aki szerint már az is meglepő, hogy Maurizio Arrivabene négy évig húzta. Luca di Montezemolo leváltása óta nincs könnyű dolga a csapatvezetőknek.

részletek

Így kezelte a kudarcot Wolff és Arrivabene

Nem volt jó vezető a Ferrari menesztett csapatfőnöke, érvel a Guardian szerzője: a suzukai időmérőt hozza fel példának, amely után Arrivabene elhatárolódott embereitől – képzelhetjük, mi zajlott zárt ajtók mögött a Scuderiánál. A Mercedes-főnök ellenben e-mailben buzdította a csapattagokat egy nehéz verseny után.

részletek

Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Stefano Domenicali 2014-ig volt a Ferrari csapatfőnöke, amikor elbocsájtották pozíciójából. Azóta a Lamborghini vezérigazgatója, de sajtóhírek szerint lehet, hogy visszatér Maranellóba.

részletek

Arrivabene a Saubernél köthet ki

Németországi sajtóértesülések szerint a Ferrarinál lapátra került, de még mindig a Fiat kötelékében dolgozó Maurizio Arrivabene az Alfa Romeo Sauber csapatánál folytathatja pályafutását.

részletek

Minardi: Binotto Ross Brawn tanítványa

Újabb egykori szakember ért maximálisan egyet a Ferrarinál történt vezetőcsere ügyében. A korábbi kiscsapat vezére szerint Mattia Binotto Ross Brawn keze alatt a lehető legjobbá vált.

részletek
Olvastad már?