DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Aragon

Marquez: Mindkét baleset szerencsétlen volt

Elmagyarázta a nyolcszoros világbajnok, mi is történt az első körös incidensek során az Aragóniai GP-n. Quartararo a kiesése után is balesetet szenvedett, Bagnaia már elkezdett a vb-címre gondolni – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Drámai rajt, Bastianini az utolsó körben nyert

Két incidenssel indult az Aragóniai GP, s az egyikben épp a vb-éllovas Quartararo bukott nagyot. Mindeközben ugyan megszakadt Bagnaia győzelmi szériája, de így is megérkezett a franciára a tabellán.

részletek

Kazahsztánnal bővülhet 2023-ban a MotoGP-naptár

A sajtóban megszellőztették a jövő évi menetrend előzetes tervezetét, amelyben kérdőjelesen a kazah Sokol Circuit is helyet kapott – de nem ez lenne az egyetlen újdonság a versenynaptárban.

részletek

Bagnaia a pole-ban, a kihívók a második sorban

A sorozatban ötödik győzelmére hajtó olasz nyerte az Aragóniai GP időmérőjét, amelyen kisajátította az első sort a Ducati. Espargaro negyedik, Quartararo hatodik, a visszatérő Marquez a 13. helyen.

részletek

Martiné a péntek, Marquez a top 10-ben

A Pramac Ducati spanyolja volt a leggyorsabb az Aragóniai GP első napján, megelőzve a vb-éllovas Quartararót. Az üldözők közül Bagnaia az ötödik, Espargaro két bukással viszont csak a 13. helyen. A visszatérő Marquez a tízben.

részletek

Azcona győzött, Huff ismét dobogón a Zengővel

Hiába állt az élre, Michelisz már az első körben kiesett a második aragóniai futamon, amelyet így a másik hyundaios nyert meg. Magyar szempontból újfent a Zengő Motorsport hozta a jó teljesítményt.

részletek

Magnus nyert Huff előtt, csak egy magyar ért célba

Michelisz Norbert négy helyezést javítva lett ötödik a WTCR spanyol nyitófutamán, Nagy Dániel azonban nem tudta eredményre váltani az erős rajtpozíciót, Tassi pedig szintén kiesett.

részletek

Sérülés miatt kellett feladnia a futamot Sebestyén Petinek

Hiába küzdött a Supersport-vb vasárnapi aragóniai versenyének elején a top 10-ért, kénytelen volt idejekorán feladni a küzdelmet a Bardahl Evan Bros magyar motorosa.

részletek

Sebestyén: Rémálomszerű, de pontszerző kezdés

Pénteken hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es Supersport-világbajnokság, ahol Sebestyén Peti a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével egyedüli magyar résztvevőként versenyez. Technikai problémák és egy kisebb sérülés miatt csak a 17. rajtpozíciót sikerült megszereznie, a versenyen pedig a 14. helyen végzett, ezzel megszerezve idei első VB pontjait.

részletek

Marquez: Pecco olyan volt, mint Dovi, csak…

Parádés utolsó köröket vívott egymással az Aragóniai GP-n Bagnaia és Marquez: előbbi első győzelmét aratta, de utóbbi is örült a második helynek. Eközben a vb-éllovasnál valami félrement a gumival.

részletek

Bagnaia hatalmas csatában győzött először

A pole-ból induló ducatist az utolsó körökben többször is betámadta Marc Marquez, az olasz azonban kitartott, így először nyert a MotoGP-ben. Mir még a dobogón, a vb-éllovas Quartararo csak nyolcadik.

részletek

Bagnaia óriási pályacsúccsal a pole-ban

Idei második rajtelsőségét gyűjtötte be az olasz motoros az Aragóniai GP-n, Miller révén ráadásul a Ducati kettős sikernek örülhetett az időmérőn. A vb-éllovas Quartararo még az első sorban.

részletek