Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Allison

Allison: Elérkezett a 2021-es felkészülés izgalmas szakasza

James Allison, a Mercedes technikai igazgatója szerint fárasztó, unalmas és idegőrlő volt a 2021-es szabályokkal kapcsolatos tárgyalási folyamat, most viszont jöhet a felkészülés izgalmas része.

részletek

A riválisok szerint a Ferrari továbbra is felettébb gyanús

Bár a vörösök szerint nem vesztettek semmit az egyenesbeli sebességükből, az utóbbi két futam nem ezt bizonyítja. A Red Bull és a Mercedes továbbra is gyanakvó, hogy a Ferrari átver mindenkit.

részletek

Mercedes: Nagy hülyeség volt az utolsó kerékcsere

A Mercedes technikai igazgatója elismeri, nagy hiba volt a pilóta kezébe adni a döntést az utolsó bokszkiállásnál, ráadásul helytelen információt közöltek Lewis Hamiltonnal, ami félrevezethette.

részletek

Hamilton súlyos másodperceket veszített sérült autója miatt

Mexikóban nem sokkal a rajt után összekoccant Verstappen és Hamilton, a Mercedes padlólemeze emiatt megsérült. A technikai igazgató kiszámolta, pontosan mennyit bukott ezzel a brit.

részletek

A Mercedesnél a leintésig félhetnek

Hiába vezetett komoly előnnyel a két Mercedes a riválisok előtt, az idei évtől kezdve a leintésig nagy stresszben vannak a Mercedes szakemberei a leggyorsabb körért vívott utolsó körös harcok miatt.

részletek

Ezért hozta ki a Mercedes korábban Hamiltont

A címvédő gárdánál Bahreinben úgy döntöttek, hogy Lewis Hamiltont Sebastian Vettel előtt hozzák ki a bokszba a versenyen. Ennek okairól mesélt James Allison, a csapat technikai igazgatója.

részletek

A Mercedes tudja, hogy hol kell fejlesztenie

A világbajnok istállónál tudják, hogy szerencséjük volt Bahreinben, de egyúttal arra is rájöttek, hogy milyen irányba kell elvinniük az autó fejlesztését - James Allison még Melbourne-ról is beszélt.

részletek

Esetlennek tűnik a tavalyi Mercedes az ideihez képest

James Allison szerint olyan dolgokat értek el, amire tavaly még nem is gondoltak, ez pedig az autó szinte minden részére igaz - kulcsfontosságú volt az első gumikról érkező levegő elvezetése.

részletek

Péntekre tartogatja gyorsköreit a Mercedes

Könnyen lehet, hogy az erős köridők tekintetében eddig titkolózó címvédő csapat az előszezoni tesztelés utolsó napján fogja csak igazán megmutatni a lapjait. Csütörtökön a gumikezelésben tettek nagy javulást.

részletek

A Mercedes gondja ugyanaz, mint a Red Bullé

Versenyszimulációt hajtott végre a szerdai tesztnapon a világbajnoki címvédő istálló. Bár tempóban egyértelmű előrelépést éreznek, a Pirellikkel ugyanaz a gond jött elő, mint a riválisnál.

részletek

A Mercedes megoldotta gumikezelési problémáit

James Allison technikai igazgató szerint a téli szünetben megoldották azt a problémát, ami a korábbi években a legnagyobb fejtörést okozta számukra: idén már nem lesznek gondjaik a Pirelli abroncsainak kezelésével.

részletek

Ezeket érdemes tudni az új Mercedesről

James Allisonék elmagyarázták, hogy miben más az idei autó a tavalyinál, hogy mire figyeltek és hogy min próbáltak meg javítani - azt is elárulták, hogy már több mint egy éve dolgoztak ezen.

részletek
Olvastad már?