DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Allison

„A mi hibánk is Lewis Q1-es kiesése” – Mercedes

Bár a beállításokat Hamilton kérésének megfelelően változtatták az F1-es Kínai Nagydíj időmérőjére, a csapat egy másik ponton szintén hibázott.

részletek

Rájöttek a Mercedesnél: A meleg a W15 nagy ellensége

Kirajzolódott egy mintázat James Allison műszaki stábja számára: ahogy az aszfalt melegszik, az F1-es autó gyengébben teljesít napon belül. A megoldás lehet gyors és komplikált.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: az F1 hírei február 16-án.

részletek

A Red Bull korábbi ínséges időszaka inspirálja a Mercedest

James Allison technikai igazgató a rivális alakulat példáján keresztül mutatta be, hogy nemcsak a győzelmek, hanem az oda vezető küzdelmes út is élvezetes lehet az F1-ben.

részletek

„Hamiltonban ott a kényszeres győzni akarás”

Egyáltalán nem kételkedik hétszeres F1-es világbajnoka motivációjában a Mercedes: a technikai igazgató szerint rajtuk múlik, hogy győzelemre képes autót adnak-e alá.

részletek

Mercedes: Stabilabb lesz a W15 hátulja

A Mercedes technikai igazgatójaként dolgozó James Allison azt reméli, megoldották a W14-es legégetőbb problémáját a 2024-es autóval.

részletek

Bejelentés: Allison marad a Mercedes F1-es technikai igazgatója

A Mercedes közleménye értelmében „hosszú távú” megállapodást írtak alá a szakemberrel, aki így a 2026-os új szabályrendszer alatt is vezetni fogja a technikai részleget.

részletek

„Nem az oldaldoboz pecsételte meg a sorsunkat”

James Allison, a Mercedes F1-es technikai igazgatója szerint nem a leglátványosabb elem volt a hibás – sőt, eleve a koncepció is mást jelent egy mérnöknek.

részletek

Ez a gond a jelenlegi F1-es autókkal?

James Allison, a Mercedes technikai igazgatója szerint túlságosan is megköti a csapatok kezét a beállítások terén a ground-effect szabályrendszer.

részletek

Részletek: hogyan rontotta el F1-es autóját a Mercedes?

James Allison részletesen beszélt arról, hogy milyen döntéseket hoztak, hogy miért jutottak erre. Így siklott félre a Mercedes autója 2022-ben és 2023-ban.

részletek

„A statisztikák ellenünk szólnak” – Mercedes

James Allison szerint nagyot lépnek előre a 2024-es F1-es autóval, és reméli, hogy újra világbajnoki címekért harcolhatnak.

részletek

Mercedes: Lewis már hétszer bizonyította, hogy világbajnok alapanyag

James Allison, a csapat F1-es technika igazgatója biztos benne, hogy mindkét pilótájuk győzhetne, ha megfelelő technikát adnának alájuk.

részletek