Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Allison

Ezért hozta ki a Mercedes korábban Hamiltont

A címvédő gárdánál Bahreinben úgy döntöttek, hogy Lewis Hamiltont Sebastian Vettel előtt hozzák ki a bokszba a versenyen. Ennek okairól mesélt James Allison, a csapat technikai igazgatója.

részletek

A Mercedes tudja, hogy hol kell fejlesztenie

A világbajnok istállónál tudják, hogy szerencséjük volt Bahreinben, de egyúttal arra is rájöttek, hogy milyen irányba kell elvinniük az autó fejlesztését - James Allison még Melbourne-ról is beszélt.

részletek

Esetlennek tűnik a tavalyi Mercedes az ideihez képest

James Allison szerint olyan dolgokat értek el, amire tavaly még nem is gondoltak, ez pedig az autó szinte minden részére igaz - kulcsfontosságú volt az első gumikról érkező levegő elvezetése.

részletek

Péntekre tartogatja gyorsköreit a Mercedes

Könnyen lehet, hogy az erős köridők tekintetében eddig titkolózó címvédő csapat az előszezoni tesztelés utolsó napján fogja csak igazán megmutatni a lapjait. Csütörtökön a gumikezelésben tettek nagy javulást.

részletek

A Mercedes gondja ugyanaz, mint a Red Bullé

Versenyszimulációt hajtott végre a szerdai tesztnapon a világbajnoki címvédő istálló. Bár tempóban egyértelmű előrelépést éreznek, a Pirellikkel ugyanaz a gond jött elő, mint a riválisnál.

részletek

A Mercedes megoldotta gumikezelési problémáit

James Allison technikai igazgató szerint a téli szünetben megoldották azt a problémát, ami a korábbi években a legnagyobb fejtörést okozta számukra: idén már nem lesznek gondjaik a Pirelli abroncsainak kezelésével.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: ezek voltak 2000 óta az F1 hírei február 16-án.

részletek

Ezeket érdemes tudni az új Mercedesről

James Allisonék elmagyarázták, hogy miben más az idei autó a tavalyinál, hogy mire figyeltek és hogy min próbáltak meg javítani - azt is elárulták, hogy már több mint egy éve dolgoztak ezen.

részletek

Allison: Régen csak rosszat gondoltam Hamiltonról

A Mercedes technikai igazgatója nem hitte sem őszinte, sem egyenes embernek Lewis Hamiltont egészen addig, amíg meg nem ismerte. Amióta azonban szorosan együtt dolgoznak, megváltozott a véleménye.

részletek

Keserédesen ünnepli Hamiltont a Mercedes

Az F1 három legnagyobb bajnokának egyikévé vált Lewis Hamilton, mondta Toto Wolff csapatfőnök, aki mégsem örül maradéktalanul: az istállónak nagyon rossz versenye volt, a konstruktőri cím pedig még mindig nem dőlt el.

részletek

Még a Mercedesnek is fejtörést okoz Mexikó

Még a címvédő F1-es alakulatot is kihívások elé állítja a közép-amerikai helyszín, pénteken Hamilton és Bottas autója is túlmelegedéssel küzdött. Vissza kellett venni az erőforrások teljesítményéből.

részletek

Allison: Hamilton olyan, mint egy gép

A Mercedes technikai igazgatója az istálló és elsőszámú pilótája munkájára is rettentő büszke. A Ferrari idén nagyon erős, ám Lewis Hamilton elképesztő teljesítményével nem vehetik fel a versenyt.

részletek
Olvastad már?