Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

Allison

Évek óta küzd a zsibbadással Valtteri Bottas

Kiderült, hogy nem újkeletű volt a Spában hallott probléma a Mercedes finn F1-es pilótájánál, egyszerűen nincs meg a megfelelő ülés ahhoz, hogy ezt megoldják.

részletek

A Mercedesnél remélik, Wolff még évekig marad

Fantasztikus, humoros, igazságos vezető, egyben a csapat sikereinek egyik kulcsfigurája – így vélekedik a Mercedes technikai igazgatója Toto Wolffról, akitől nem szívesen búcsúzna el.

részletek

A Mercedes megvédte Bottast

A csapat technikai igazgatója vette védelmébe Valtteri Bottast és a legutóbb látott teljesítményét. Allison szerint más pályán a finn meg tudta volna előzni Verstappent.

részletek

A Mercedes sem érti, miért füstöl a motorja

A csapat csak remélni tudja, hogy a hétvégi futamra a végére jár a füstpamacsokat eregető erőforrás rejtélyes jelenségének. Toto Wolff annyit tud, hogy ez nem megbízhatósági probléma.

részletek

A Mercedes még mindig fejleszti a DAS-t

James Allison szerint ugyan tudják, hogy már csak idén használhatják a berendezést és jövőre tiltott lesz, de így is olyan potenciált éreznek benne, hogy még mindig fejlesztik, nem álltak le.

részletek

Allison: Ez a fő gond a Ferrarinál

A Maranellóban többször is dolgozó szakember ma már a Mercedesnél van vezető szerepben, de pontosan látja, hogy mi az, ami félreviszi a Ferrarit és mi az, ami meggátolja az igazi sikereket.

részletek

A Mercedes sem változatlan autóval megy Ausztriába

A fontos fejlesztéseket bevető Ferrarihoz hasonlóan a bajnokcsapat sem marad tétlen. Ahogy véget ért a kötelező leállás, a három hónapja félbeszakadt terveket rohamtempóban igyekeznek megvalósítani.

részletek

Verstappentől tart az első futamokon a Mercedes

Az első három F1-es versenynek otthont adó Red Bull Ring és Hungaroring papíron a bikás csapatnak kedvez: James Allison félelmetes ellenfélnek nevezi Max Vertappent. A Mercedes az előző két évben botladozott Ausztriában.

részletek

Az FIA nem hitte el a Mercedes megoldását

James Allison szerint az FIA azt remélte, hogy túl bonyolult lesz kivitelezni a DAS-t, de a Mercedes technikai csapata rácáfolt erre - a szövetségnek muszáj volt szabályosnak nyilvánítania a megoldást.

részletek

Allison: Hamilton karrierje feddhetetlen

A Mercedes technikai igazgatója szerint szinte példa nélküli a sokszoros világbajnokok körében az olyan tiszta pályafutás, mint a brité, és csak remélni tudja, hogy ez így is marad.

részletek

Mercedes: Frusztráló volt fél napot állni a garázsban

Eddigi legrosszabb napját könyvelte el a Mercedes az előszezoni tesztek során, hiszen Lewis Hamilton alatt meghibásodott az autó a délután folyamán. A csapat azonban nem rágódik sokat a problémán, és már a pénteki egykörös tempóra készül.

részletek

Nagyot vállalt a Mercedes az idei autóval

A címvédő F1-es csapat érzi az ellenfelek közeledését, ezért a 2020-ra fejlesztett technikával eddig ismeretlen vizekre evezett. Több száz új alkatrészt építettek, néhány egészen szokatlant is.

részletek
Olvastad már?