Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Allison

Nem mondja el a Mercedes, mire fordította a két zsetont

A 2021-es szezon sajátossága a karosszériafejlesztés befagyasztása: ehhez a komponenshez csak korlátozottan, két fejlesztési zsetont használva lehet hozzányúlni.

részletek

A Mercedes megint nem csak motorikusan lehet ütős

A német gyári istálló 2014 óta letaszíthatatlan a trónról a Formula-1-ben. Egész télen azon dolgoztak, hogy az új szabályok ellenére a legkevesebb leszorítóerőt veszítsék. Újra aratni fognak?

részletek

Aggódik a Mercedes: „Nem felejtettünk el valamit?”

Hiába változnak minimális mértékben az autók a 2020-as versenygépekhez képest, a vb-címvédő alakulatot így is gyötri a gondolat, hogy vajon nem mulasztottak-e el valami fontos összetevőt.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: az F1 hírei február 16-án.

részletek

Mercedes: Két évvel ezelőtti szintre esünk vissza

Technikai betekintést nyújtott a 2021-es aerodinamikai szabályváltozásokba James Allison: a négy módosítás kicsinek tűnik, de együttesen jelentős veszteséget eredményeznek.

részletek

A Mercedes-pilóták nem tudták jól használni a DAS-t

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas számára nem tudott automatikussá, természetessé válni a kormány előre-hátra mozgatása, így nem hozták ki az eszközből a maximumot ebben az évben.

részletek

A Mercedes augusztus óta nem foglalkozott a 2020-as autóval

A Mercedes 2020-ban is bemutatta, milyen domináns tud lenni, ami az egészet még félelmetesebbé teszi, az pedig James Allison technikai igazgató kijelentése: Spa óta nem törődtek a tavalyi autóval.

részletek

Száműzné a kék zászlókat a Mercedes technikai igazgatója

Annak ellenére, hogy tudja, hogy ez pont őket érintené a legérzékenyebben, a szakember úgy véli, a versenyek izgalmának jót tenne, ha a lekörözöttek nem állnának félre a leggyorsabbak útjából.

részletek

Évek óta küzd a zsibbadással Valtteri Bottas

Kiderült, hogy nem újkeletű volt a Spában hallott probléma a Mercedes finn F1-es pilótájánál, egyszerűen nincs meg a megfelelő ülés ahhoz, hogy ezt megoldják.

részletek

A Mercedesnél remélik, Wolff még évekig marad

Fantasztikus, humoros, igazságos vezető, egyben a csapat sikereinek egyik kulcsfigurája – így vélekedik a Mercedes technikai igazgatója Toto Wolffról, akitől nem szívesen búcsúzna el.

részletek

A Mercedes megvédte Bottast

A csapat technikai igazgatója vette védelmébe Valtteri Bottast és a legutóbb látott teljesítményét. Allison szerint más pályán a finn meg tudta volna előzni Verstappent.

részletek

A Mercedes sem érti, miért füstöl a motorja

A csapat csak remélni tudja, hogy a hétvégi futamra a végére jár a füstpamacsokat eregető erőforrás rejtélyes jelenségének. Toto Wolff annyit tud, hogy ez nem megbízhatósági probléma.

részletek
Olvastad már?