Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

Allison

Mercedes: Frusztráló volt fél napot állni a garázsban

Eddigi legrosszabb napját könyvelte el a Mercedes az előszezoni tesztek során, hiszen Lewis Hamilton alatt meghibásodott az autó a délután folyamán. A csapat azonban nem rágódik sokat a problémán, és már a pénteki egykörös tempóra készül.

részletek

Nagyot vállalt a Mercedes az idei autóval

A címvédő F1-es csapat érzi az ellenfelek közeledését, ezért a 2020-ra fejlesztett technikával eddig ismeretlen vizekre evezett. Több száz új alkatrészt építettek, néhány egészen szokatlant is.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: az F1 hírei február 16-án.

részletek

Mercedes: Az első perctől hármas csata lesz

A tavalyi szezon második felében látottak alapján a Mercedes technikai igazgatója, James Allison arra számít, hogy az első pillanattól háromesélyes lesz a világbajnoki csata.

részletek

Három fő területen változott meg a Mercedes

Jól láthatóan különbözik a W11 elődjétől: az oldaldobozok területén a csapat a riválisokat másolja, megújult az első és hátsó felfüggesztés, motorfronton pedig a hűtés került középpontba.

részletek

Bottas és Hamilton első benyomása a Mercedes W11-ről

A 2019-es ezüstérmesnek jutott a megtiszteltetés, hogy először vezethette csapata új versenygépét. A finn megosztotta kezdeti tapasztalatait, James Allison pedig elárulta, Ausztrália előtt már nem lesz nagy változás.

részletek

A Mercedes már 2018 óta dolgozik az idei autón

A Mercedes technikai igazgatója, a korábban a Lotusnál és Ferrarinál is dolgozó James Allison árulta el, hogy a hónapban bemutatkozó W11-es autón már 2018-ban elkezdtek dolgozni.

részletek

Mercedes: Ha nem javulunk nagyot, a Red Bull és a Ferrari agyonver jövőre

Zsinórban hat világbajnoki címet söpört be a Mercedes az elmúlt években, mégis attól tartanak a német gyártónál, hogy a Ferrari és a Red Bull 2020-ban túl erős lehet számukra. Valóban így van?

részletek

Ezzel magyarázza a Mercedes-előnyt a technikai igazgató

A német márka fölénye már rég nem kiemelkedő, mégis folyamatosan megnyerik a bajnoki címeket. Idén egy olyan gyengeség is eltűnt, amely 2017-ben még sokszor hátráltatta őket.

részletek

Hamilton nem találja még a ritmust

Az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjének első napján Lewis Hamilton kétszer is lassabb volt csapattársánál. A brit egyelőre nem érzett rá az autóra, de már a jövőre is gondolt az edzések során.

részletek

Allison: Elérkezett a 2021-es felkészülés izgalmas szakasza

James Allison, a Mercedes technikai igazgatója szerint fárasztó, unalmas és idegőrlő volt a 2021-es szabályokkal kapcsolatos tárgyalási folyamat, most viszont jöhet a felkészülés izgalmas része.

részletek

A riválisok szerint a Ferrari továbbra is felettébb gyanús

Bár a vörösök szerint nem vesztettek semmit az egyenesbeli sebességükből, az utóbbi két futam nem ezt bizonyítja. A Red Bull és a Mercedes továbbra is gyanakvó, hogy a Ferrari átver mindenkit.

részletek
Olvastad már?