Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 23. péntek

AbuDhabiTeszt

Jövőre húz hasznot a Mercedes-tesztből Russell

Bár 2020-ban is a Williamsnél versenyez George Russell, a bajnokistálló kölcsönvette őt a holtszezonra: Abu Dhabiban volán mögé ült és további gumiteszteken számítanak rá.

részletek

Ocon: Legalább most gyűjtögethetek kilométereket

Esteban Ocon egyrészt már annak a ténynek is örült, hogy hosszú kihagyás után érdemi munkát végezhetett egy F1-es autóban, másrészt pedig annak, hogy ezzel elébe megy a 2020-as tesztkorlátozásoknak.

részletek

Grosjean: Még a 2020-as gumik sem az igaziak

Azok után, hogy Romain Grosjean is kipróbálhatta a Pirelli 2020-ra szánt gumijait, nem igazán elégedett. A francia szerint ezek még mindig nem teljesen olyanok, amelyek ideális versenykörülményeket biztosítanának a maguk részéről.

részletek

Magyar szívvel vezeti Nissany az F1-es Williamst

Kecskeméten kezdte versenyzői pályafutását és a szívében magyarnak vallja magát Roy Nissany, az izraeli formulaautó-versenyző, aki az F1-es évadzáró tesztelésen, Abu Dhabiban a Williams istállónál kapott lehetőséget. A 25 esztendős pilótával a formula.hu az első tesztnap végén beszélgetett a Yas Marina versenypálya paddockjában.

részletek

Megjött az újhullám

Két saját nevelésű fiatal pilóta is fontos mérföldkőhöz érkezett az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt zárónapján: Charles Leclerc a Ferrarit, Pierre Gasly pedig a Red Bullt vezethette annak tudatában, hogy 2019-ben már nevelőegyesületeik színeit képviselik majd a futamokon. A formula.hu mindkettejüket megkérdezte arról, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtak.

részletek

Első napján robbantott az érzelmekkel teli Leclerc

Érzelemdús tesztnapjáról mesélt a Ferrari legújabb ütőkártyája, Charles Leclerc, aki a vörös tűzálló overallt felöltve első adandó alkalommal jobb időt autózott csapattársánál, Sebastian Vettelnél.

részletek

Leclerc-é a teszt a második napja, javított Vettel idején

Azok után, hogy tegnap még Sebastian Vettel bizonyult a leggyorsabbnak, ma megint egy Ferrari zárt az összesített táblázat élén, Charles Leclerc ráadásul még javítani is tudott német csapattársa idején.

részletek

Vettel: Nincs nagy különbség a gumiknál

Ez a tapasztalata a Ferrari német versenyzőjének a Pirellikkel kapcsolatban az Abu Dhabiban tartott első tesztnap után, melynek elsődleges célja a gumigyártó új keverékének tesztelése volt.

részletek

Vettel a falba csúszott, de a leggyorsabb volt a teszten

Sebastian Vettel elsőségével ért véget az első olyan F1-es tesztnap, amely már kizárólag a 2019-es felkészülés jegyében zajlott két nappal a szezonzáró után Abu Dhabiban. Ám a német és az immár sauberes Kimi Raikkönen napja sem volt problémáktól mentes.

részletek

Sainz: Ezért tisztelem Vettelt annyira

A Renault pilótája elárulta, mennyire tiszteli Sebastian Vettelt, mivel egy négyszeres világbajnokhoz képest rendkívül közvetlen. A német már első találkozásukkor elnyerte Sainz szimpátiáját.

részletek

Kubica tempója még nem téma a Williamsnél

A lengyel négy tizedmásodpercet adott az Abu Dhabiban tartott teszten a Williams másik beugrójának, Szergej Szirotkinnak, ám a grove-i csapat nem akar semmilyen következtetést levonni ebből.

részletek

Kubicának speciális feladata lesz

Az Abu Dhabi Nagydíj után kétnapos teszten vesznek részt az istállók. Az egyik legnagyobb kérdés, kivívja-e magának a jövő évi Williams-ülést Robert Kubica. Bár feladata sokrétű lesz.

részletek
Olvastad már?