DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

2026

Halasztják a gumimelegítők tiltását az F1-ben

Az F1 Bizottság pénteki ülésén arról döntöttek, hogy jövőre még folytatják a tesztelést és csak 2025-től vezetik ki slick gumiknál a paplanokat.

részletek

Domenicali terve: Bioüzemanyag és könnyebb F1-es motorok

Egyszerűbb, könnyebb és hangosabb: ezek Stefano Domenicali céljai a jövő Formula-1-es erőforrásait illetően.

részletek

Visszatér az üzemanyag-égetés az F1-be

Korábban látott megoldás jelenik majd meg újra az F1-ben a 2026-os motorszabályokkal: a Mercedes szakembere szerint előre kalkuláltak ezzel.

részletek

Nyitott a 2026-os F1-es változtatásra a Ferrari

Frederic Vasseur szerint még nem késő minimálisan belenyúlni a 2026-os motorszabályokba – de előbb egyetértés kell az F1-es istállók között.

részletek

„Szabadulnék a hibridtől” – Verstappen újra a 2026-os szabályok ellen

Rendellenes érzés lesz a 2026-os motorokkal szerelt autókat vezetni a világbajnok szerint. A változás nem tesz jót a sportnak – Verstappen kikelt az F1-es politika ellen.

részletek

„Tipikus Toto” – Horner visszaszólt Wolffnak

Úgy fest, most a 2026-os F1-es szabályok kapcsán kezd kialakulni frontvonal a Red Bull és a Mercedes csapatfőnökei között.

részletek

Newey figyelmeztet: 2026-tól sokkal lassabb lesz az F1

A szabályok kénytelenek korlátozni az autók sebességét, különben a tempó veszélyesen magasra nőne. Ebből kifolyólag számít a Red Bull mérnöke jelentős visszaesésre a következő szabályváltozásnál.

részletek

Podcast – Breaking: Jön az Aston Martin–Honda

Nem akármilyen bejelentés érkezett szerda hajnalban: a Honda 2026-ban az Aston Martin kizárólagos partnereként „tér vissza” az F1-be – ahonnan igazán sosem távozott.

részletek

Szabályt változtatni 2026 előtt – javasolja Hamilton

Nem az ő dolga meggyőzni a nézőket, de egy ötlete mégis van a hétszeres világbajnoknak: ne maradjon évekig változatlan a szabályrendszer, mert akkor az erőviszonyok is változatlanok maradnak.

részletek

Idegesíti Sainzot az Audi-híresztelés

Carlos Sainzot dűhíti a mostanában felerősödött szóbeszéd, miszerint ő lehet az F1-be érkező Audi pilótája. A spanyol a Ferrarinál látja saját jövőjét.

részletek

Az Audi már megkezdte a toborzást

Hivatalosan 2026-ban érkezik majd a német gyártó a Sauber oldalán, de a háttérben már gőzerővel készülődnek. Az Audi Formula Racing GmbH vezérigazgatója elmondta, ötven embert már szerződtettek az F1-es projekthez.

részletek

A Williams nem ragaszkodik a Mercedes motorjaihoz

Könnyen előfordulhat, hogy nagy múltú istálló 2026-ban már nem a Mercedes erőforrásait használja majd versenyautóiban. A csapatfőnök szerint nyitva tartják a szemüket és mérlegelik a lehetőségeket, mert a lehető legjobb döntést akarják meghozni.

részletek