DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat

2018

Még csapata is kételkedett Hamiltonban

Egy időben Lewis Hamilton fel-alá repkedett a világban, azzal a céllal, hogy megvethesse lábát a divat világában, gondolva az F1 utáni évekre is. Volt idő, amikor a Mercedes kétkedni kezdett Hamiltonban.

részletek

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek

Nagy évet zárt a Ferrari, több pénz megy az F1-be 2019-ben

Emelkedtek a cég eladásai és profitja is az elmúlt év során: a vezérigazgató Camilleri pozíciója így biztosnak tűnik. A főnök kijelentette, 2019-ben világbajnoki címet akarnak nyerni, és nem sajnálnak költeni rá.

részletek

Felvásárolták Lauda harmadik légitársaságát is

Niki Lauda szenvedélye az autóversenyzésen kívül mindig is a repülés volt. Többször is kísérletezett saját légitársasággal, ám a Laudamotiont nemrég 100%-ban felvásárolta a Ryanair.

részletek

Rosberg: Bottas sokkal jobb ennél

A 2016-os világbajnok kiáll utódja mellett. Nico Rosberg szerint Valtteri Bottas egy kis szerencsével igencsak odapörkölhet Lewis Hamiltonnak is, mert sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle.

részletek

A világon nő, nálunk csökken az F1 nézettsége

2018-ban is folytatódott az elmúlt években tapasztalható tendencia, tovább apadt a Formula-1 magyar nyelvű közvetítéseinek nézettsége, miközben a világ egészében ellentétes folyamatok zajlanak.

részletek

Átépítik a veszélyes francia bokszutcát

Paul Ricard közel három évtized után érkezett meg újra a Formula-1-be, ám a bokszutcát nem övezte óriási megelégedés, különösen a veszélyesnek mutatkozó bejárat és kijárat miatt.

részletek

Ennyit fizetnek a csapatok csak az indulásért

A Formula-1 sosem volt olcsó sport az elmúlt évtizedekben. Az egyébként is hatalmas pénzeket még megfejeli az FIA a nem éppen kicsi nevezési díjjal, ami a sikerrel együtt növekszik.

részletek

Marko kritizálta Max Verstappent

A Red Bullnál nem sűrűn fogalmaznak meg nyílt kritikát holland vezérpilótájukkal szemben, de a főtanácsadó egyértelműen állást foglalt a bakui incidenssel kapcsolatban, inkább Verstappen hibázott.

részletek

A kerékcserék bajnoki helyezést dönthetnek el

A téli szünetben sem pihennek a Formula-1-es kerékcseréket végző szerelők, ráadásul már csak két hónap választ el minket a 2019-es szezon kezdetétől. Néhány elrontott bokszmunka bukást is hozhat.

részletek

A Honda-mérnök majdnem elsírta magát

Pierre Gasly számára lenyűgöző, hogy a japán gyártó milyen mértékben veszi komolyan, hogy az erőforrás minél tökéletesebb legyen. Nehezen viselik, ha a motor a gyenge láncszem az autóban.

részletek

Rivola: Ezt a Vettelt nem ismerem

Massimo Rivola, a Ferrari egy korábbi mérnöke nem ismert rá a 2018-ban látott Sebastian Vettelre. Az a Vettel, akit ő ismer, teljesen más, nem tudja, mi lelte a németet tavaly.

részletek