DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök

2012

A 2012-es szezont sírja vissza Perez

Nyolc különböző győztes és szoros verseny a csapatok közt: Sergio Perez szerint a legfontosabb, hogy 2021-től olyan kiegyenlített legyen a teljes rajtrács, mint most a középmezőny.

részletek

Pár éve Leclerc lökte odébb Verstappent

Még mindig téma a két héttel ezelőtti Osztrák Nagydíj incidense, amikor Max Verstappen egy vitatható manőverrel lökte odébb Charles Leclerc-t. Néhány éve éppen fordított helyzet történt.

részletek

Így került Hamilton a Mercedeshez

Az ötszörös világbajnok emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor megkeresték jelenlegi csapatától. Ross Brawn volt akkoriban a csapatfőnök, de először nem ő hívta fel Lewis Hamiltont.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 2. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain.

részletek

A Red Bull miatt majdnem feladta a versenyzést Albon

A Toro Rosso új pilótájáról ismert, hogy 2012-ben rövid ideig szerepelt a Red Bull juniorprogramjában: miután kitették a szűrét, elgondolkodott rajta, hogy nem versenyez tovább.

részletek

Perez: Nagyobb dolgokra voltam hivatott

A Formula-1 históriás könyve tele van olyan pilótákkal, akiknek a karrierje azért siklott félre, mert rossz döntést hoztak. Sergio Perez elismerte, hogy 2012-ben hibázott, mikor a McLarenhez ment.

részletek

Rosberg: Miattam nem állt össze a Hamilton-Schumacher páros

Nico Rosberg azt állítja, hogy 2012-es, Schumacherrel szemben mutatott domináns teljesítménye fosztotta meg attól a nézőket, hogy összeálljon a Hamilton-Schumacher páros az Ezüst Nyilaknál.

részletek

Horner: Vettel 2012-ben is fordított

A Red Bull csapatfőnöke szerint Sebastian Vettelnek megvannak a képességei ahhoz, hogy a maga javára fordítsa a világbajnoki csatát, mivel ez 2012-ben még nagyobb hátrányból is sikerült neki.

részletek

Alonso: Legutóbb ilyenért eltiltás járt

Fernando Alonso egyértelműen a féktávot látványosan elszúró Nico Hülkenberg nyakába varrja a rajtbaleset felelősségét. Egyúttal rámutatott, hogy Charles Leclerc testi épségét a halo óvta meg.

részletek

Maldonado elfeledett, bravúros vezetései

Pastor Maldonadóról mindenkinek csak a ’fizetős versenyző’ jelző jut eszébe és rengeteg karambolja. Ugyanakkor egyetlen futamgyőzelmén kívül is akadtak csodás futamai, amik feledésbe merültek.

részletek

Kubica: Aláírtam a Ferrarihoz annak idején

Robert Kubica elismerte, hogy nem sokkal a 2011-es ralibalesete előtt megállapodott a Ferrarival, hogy 2012-től náluk fog versenyezni és elmondta, most hogyan érez eziránt.

részletek

Járt már ennél mélyebben is Grosjean

Nulla ponttal állni a középmezőny egyik legjobb autójával nem dicsőséges dolog: Romain Grosjean azonban úgy véli, sokkal keményebb időszakot élt át 2012-ben, mikor a versenyzéstől is eltiltották.

részletek