DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat

2012

Klasszikus F1-es futamokat nézhetünk online, legálisan

Újabb remek lépés a sportág úk vezetőitől: a rajongók szavazással dönthetik el, melyik korábbi Malajziai Nagydíjat szeretnék látni hamarosan a Formula-1 hivatalos online felületein.

részletek

Retro – Perez szárnyalt, a Toro Rosso repült Monzában

A futamról futamra meglepetéseket hozó 2012-es évad az Olasz Nagydíjon sem hazudtolta meg magát: esélyesek bukása, meglepetésember a dobogón, izgalmas csaták, melyek következtében egyre szorosabbá vált a világbajnokság.

részletek

Retro – Vettel elvett hazai dobogója

A Német Nagydíj pódiumán még Alonso, valamint az őt megizzasztó Vettel és Button pezsgőzött: a szabálytalanul előző Red Bull-os azonban nem tarthatta meg 18 pontját.

részletek

Grosjeant régi önmagára emlékezteti Sainz

„Én ugyanezt csináltam Hamiltonnal 2012-ben” – mondta a francia, a hírhedt spái ámokfutáshoz hasonlítva Sainz kanadai ütközését, melynek ő is részese volt. Eltiltást azonban nem követel.

részletek

Retro - Perez ragyog, Alonso megsiratja mérnökét

Két hőse volt a 2012-es Malajziai Nagydíjnak: Fernando Alonso pályafutása egyik legjobb versenyzésével csalt könnyeket Andrea Stella szemébe, Sergio Perez pedig lenyűgöző produkcióval robbant be az F1 élmezőnyébe.

részletek

Retro – Egy kaotikus szezon parádés rajtja

Minden idők egyik legváltozatosabb idényeként vonult be az F1-es történelembe a 2012-es, s már az évadnyitó Ausztrál Nagydíj is tartogatott bőven fordulatokat, meglepetéseket és izgalmakat.

részletek

Retro - Kobayashi, a műfű és a Gangnam Style

Ha valamire, akkor a fenti dolgokra emlékezhetünk a 2012-es Koreai Nagydíjról, amelyet október 14-én rendeztek Yeongamban. Ám miközben a McLaren szörnyű versenyt futott, a tabella élén is változás történt.

részletek

Retro – Vettel megindul a harmadik cím felé

Schumacher beleszállt Vergne-be, Hamilton az élről esett ki, és az időlimit miatt kellett leinteni a 2012-es Szingapúri Nagydíjat, melyen Sebastian Vettel szezonjának csupán második győzelmét szerezte.

részletek

Így lehetne Alonso négyszeres világbajnok

Érdekes, „mi lett volna, ha…” kezdetű kérdéseket feszegetett a spanyol F1-es egy interjúban: a Ferrarival elbukott két vb-címről és a 2008-ban Red Bullhoz csatlakozás lehetőségéről beszélt.

részletek

Grosjean: Attól féltem, hogy Webber fel fog pofozni

A francia F1-es pilóta elárulta, melyik volt Lotusnál töltött éveinek legsötétebb pillanata - meglepő, de nem a 2012-es Belga Nagydíj tömegkaramboljáról van szó.

részletek

A McLaren még mindig a 2013-as hibáját nyögi

Ron Dennis szerint a wokingi alakulat akkor követett el óriási hibát, amikor a remekül sikerült 2012-es szezon után teljesen új autót épített az F1-ben. Az elnök továbbra is bízik a Hondában.

részletek

Frijns egy hazugság miatt maradt le az F1-ről?

Talán minden máshogy alakulhatott volna az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetségének karrierjében, ha egy holland újságíró nem ad olyan mondatokat a szájába, amiket sosem mondott ki.

részletek