Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Érdekesség

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Hamilton Schumacher újabb rekordját szeretné beállítani – Tudnivalók a Kanadai Nagydíj előtt

A mai Kanadai Nagydíjon Lewis Hamilton újabb rekordot szeretne beállítani. Michael Schumacher szerezte a legtöbb futamgyőzelmet a Kanadai Nagydíjak során, pontosan hét alkalommal nyert a német. Amennyiben Hamilton ma győzne, beállítaná a hétszeres bajnok rekordját.

részletek

Mit érdemes tudni a Monacói Nagydíj előtt?

A délutáni Monacói Nagydíj a világbajnokság talán legkülönlegesebb állomásának számító versenyének 66. kiadása lesz. Összefoglaljuk a futam előtt, hogy mit érdemes tudni a hercegség szűk, könyörtelen és félelmetes utcáin megrendezésre kerülő versenyről.

részletek

Hosszában nyársalta fel a szalagkorlát

Floridában filmezték le ezt a Teslát, amin úgy ment át az út menti szalagkorlát, mint kés a vajon. Megdöbbentő módon minden utas sértetlenül megúszta az esetet.

részletek

Ez a besorolás sem a terv szerint alakult

Jobban járt volna az alábbi videó sofőrje, ha vesz egy mély levegőt és inkább beengedi az elé szabálytalanul besoroló autót, ezzel a kis agresszióval ugyanis saját magát szívatta meg.

részletek

Felüljáró tépte ketté a kamionra rakományát

Ez az amerikai sofőr kissé benézte szerelvénye magasságát, így egy felüljáró alá hajtva nemes egyszerűséggel lenullázta a legmagasabban szállított autót. A fehér SUV szó szerint kettészakadt.

részletek

Amikor még megijedni sincs idő

Ezt az autóst kis híján padlógázzal trafálta telibe egy vélhetően öntudatlan állapotban lévő sofőr, aki forgalmi sávokon, füvön és járdán átvágva száguldott el előtte.

részletek

Vlagyivosztok utcáin küzdelem az autós élet

Délkelet-Oroszországban teljesen megszokott a március végi hó, ám a megszokás nem egyenlő az alkalmazkodással. Az alábbi videó alapján az ottani lakosoknak minden hazaút felér egy próbatétellel.

részletek

Ez az autós olyan szabálytalan, hogy az már orosz rulett

Behajtani tilos tábla (kivéve BKV), villamossín és piros lámpa kombinációja: nem véletlen, hogy „Orosz rulett Zuglóban” címmel töltötte fel a videót a Bpi-i Autósok Közössége.

részletek

Gumit éget a 9 éves srác

Hamar teljesült egyik gyermekkori álma ennek a fiúnak, aki apja 450 lóerős Mercedes C63 AMG-jét kapta kölcsön egy kis szórakozásra.

részletek

Majdnem a szalagkorláthoz préselte

A teherautó és a szalagkorlát vészesen közeledett ehhez az autóhoz, ami centikkel úszta meg a balesetet. Pont az ilyen esetekre találták ki a dudát...

részletek

Csúnya balesetek a Nordschleiféről

Rendszeres pályanapokat tartanak a legendás németországi körön, így szép számmal fordulnak elő olyanok, akik elmondhatják magukról, hogy ezen a pályán törték össze utcai autójukat. Íme egy válogatás közülük.

részletek
Olvastad már?