Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Érdekesség

Ez a besorolás sem a terv szerint alakult

Jobban járt volna az alábbi videó sofőrje, ha vesz egy mély levegőt és inkább beengedi az elé szabálytalanul besoroló autót, ezzel a kis agresszióval ugyanis saját magát szívatta meg.

részletek

Felüljáró tépte ketté a kamionra rakományát

Ez az amerikai sofőr kissé benézte szerelvénye magasságát, így egy felüljáró alá hajtva nemes egyszerűséggel lenullázta a legmagasabban szállított autót. A fehér SUV szó szerint kettészakadt.

részletek

Amikor még megijedni sincs idő

Ezt az autóst kis híján padlógázzal trafálta telibe egy vélhetően öntudatlan állapotban lévő sofőr, aki forgalmi sávokon, füvön és járdán átvágva száguldott el előtte.

részletek

Vlagyivosztok utcáin küzdelem az autós élet

Délkelet-Oroszországban teljesen megszokott a március végi hó, ám a megszokás nem egyenlő az alkalmazkodással. Az alábbi videó alapján az ottani lakosoknak minden hazaút felér egy próbatétellel.

részletek

Ez az autós olyan szabálytalan, hogy az már orosz rulett

Behajtani tilos tábla (kivéve BKV), villamossín és piros lámpa kombinációja: nem véletlen, hogy „Orosz rulett Zuglóban” címmel töltötte fel a videót a Bpi-i Autósok Közössége.

részletek

Gumit éget a 9 éves srác

Hamar teljesült egyik gyermekkori álma ennek a fiúnak, aki apja 450 lóerős Mercedes C63 AMG-jét kapta kölcsön egy kis szórakozásra.

részletek

Majdnem a szalagkorláthoz préselte

A teherautó és a szalagkorlát vészesen közeledett ehhez az autóhoz, ami centikkel úszta meg a balesetet. Pont az ilyen esetekre találták ki a dudát...

részletek

Csúnya balesetek a Nordschleiféről

Rendszeres pályanapokat tartanak a legendás németországi körön, így szép számmal fordulnak elő olyanok, akik elmondhatják magukról, hogy ezen a pályán törték össze utcai autójukat. Íme egy válogatás közülük.

részletek

Amikor azt hiszik, náluk nincs gyorsabb...

... Akkor feltűnik egy "sleeper" mellettük, akivel ha akarják, sem tudják felvenni a versenyt. Íme néhány beégés - mert az autópályán mindig van gyorsabb technika.

részletek

New Yorkban lazán értelmezik a szabályokat

Elé vágás piros lámpánál, párhuzamos közlekedés egy sávban, áthajtás piroson - azt gondolnánk, hogy az Államokban "nyugatiasabban" vezetnek az emberek, de a videó alapján kételkedünk ebben.

részletek

Érdekességek a Francia Nagydíj előtt

28 év után tér vissza a mezőny Le Castellet-be, tíz év kihagyás után pedig Franciaországba. Több statisztikát is összegyűjtöttünk a Francia Nagydíj előtt, ami igencsak meghökkentő lehet.

részletek

Tíz érdekfeszítő tény a szezon első feléből

Amíg a mezőny jól megérdemelt nyári pihenését tölti, lehetőségünk van beleásni az idei szezon statisztikáiba. Íme 10 érdekesség.

részletek
Olvastad már?