Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Érdekesség

New Yorkban lazán értelmezik a szabályokat

Elé vágás piros lámpánál, párhuzamos közlekedés egy sávban, áthajtás piroson - azt gondolnánk, hogy az Államokban "nyugatiasabban" vezetnek az emberek, de a videó alapján kételkedünk ebben.

részletek

Érdekességek a Francia Nagydíj előtt

28 év után tér vissza a mezőny Le Castellet-be, tíz év kihagyás után pedig Franciaországba. Több statisztikát is összegyűjtöttünk a Francia Nagydíj előtt, ami igencsak meghökkentő lehet.

részletek

Tíz érdekfeszítő tény a szezon első feléből

Amíg a mezőny jól megérdemelt nyári pihenését tölti, lehetőségünk van beleásni az idei szezon statisztikáiba. Íme 10 érdekesség.

részletek

Tíz dolog, amit nem tudtál Raikkönenről

A legrégibb rajongók is biztosan találnak újdonságot az érdekes információk listájában: az például megvan, hogy gokartosként a kis Kimi mindig az első este elköltötte zsebpénzét?

részletek

Amikor elrohan előled a járműved

Vajon a sofőr gyorsabb jármű nélkül, vagy a jármű sofőr nélkül? Érdekes versenyfutás...

részletek

Mi lenne, ha csak 100 F1-es lett volna?

A különböző statisztikai bizonytalanságok miatt nehéz pontosan megmondani, hogy pontosan hány pilóta szerepelt eddig az F1-ben – viszont érdekességek hadához jutunk, ha 100-ra csökkentjük a számukat.

részletek

A nagy F1-es Név-show-r

A leghosszabb, a legrövidebb, a legpechesebb, a legritkább, a legnemesibb, a legmenőbb: összeszedtünk egy halom érdekességet a Formula–1-es versenyzők neveiről.

részletek

Hány évesek a reflexeid?

Az autós játékban veszélyhelyzetekre kell reagálnunk: ez alapján kalkulálja ki, mennyi idősek vagyunk – pontosabban a reflexeink hány éves emberre vallanak. Tegyetek egy próbát!

részletek

Spa: Fangio, Senna és Raikkönen pályája

A finn pilóta összes F1-es győzelmének egyötödét a spái pályán szerezte, ahol hétvégén Hamilton is feliratkozhat a legjobbak közé. A mezőnyben egy „szinte belga” pilótát találunk – érdekességek a Belga Nagydíjról, a formula1.com gyűjtésében.

részletek

Ezek a legfurcsább F1-es rekordok és statisztikák

Tudod, hányszor állt együtt dobogón a három legjobbnak tartott jelenlegi versenyző, Alonso, Hamilton és Vettel? Melyik a legrosszabb rajthely, ahonnan a német versenyt nyert? Mi a közös pont Buttonben és Schumacherben? A formula1.com meglepő érdekességeket gyűjtött csokorba.

részletek

Harc 1 másodpercért: Így működik egy csapat a háttérben

Az F1 jóval több annál, amit a tévé megmutat, sőt, igazán csak ezen túl kezdődik: röpke betekintést kaphattunk az összesen 700 főt foglalkoztató Red Bull életébe, innen hoztunk izgalmas tényeket a sportág ritkán emlegetett oldaláról.

részletek

Mozgásban is bemutatkozott a Lexus lebegő deszka

Miután a Lexus júniusban leleplezte lebegő deszkáját (Hoverboard), a prémium autógyártó most teljes részletességében bemutatja a projektet, amely a barcelonai Cubelles-ben végzett, sikeres teszttel zárult.

részletek
Olvastad már?