DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Verstappen már nagyon kíváncsi volt a Hondára

Alig várta, hogy megérezze az új motor vezethetőségét, erejét és végigkapcsolhassa a fokozatokat - azt viszont most is elmondta, hogy ennek a projektnek még időre van szüksége.

Max Verstappen már nagyon izgatott az új Honda-motor miatt és a szerdai autó-, illetve festésbemutató előtt arról beszélt, hogy mennyire szeretné már érezni az erőforrást működés közben - nagyon várja a munkát és hogy kipróbálhassa a technikát. Egy shakedown erejéig ezt meg is tehette, de az igaz próbára majd csak hétfőn, a barcelonai teszten kerül sor.

verstappen_1



"Amit a leginkább várok az új szezon elején, az az, hogy az egész csapat hogyan dolgozik együtt a Hondával és hogy a motor hogyan teljesít a karosszériánkhoz képest. Nagyon izgatott vagyok a motor miatt. Nagyon szeretném érezni a felváltásokat, a visszaváltásokat, hogy milyen a vezethetősége, hogy mennyi ereje van. Innentől már csak dolgozni, fejlődni akarunk" - mondta a holland.

"Nagy dolgokat várunk, nagyon pozitívak vagyunk, de időre van szükségünk, ez nem olyan dolog, ami az első futamtól kezdve tökéletes lehet" - mondta a Hondával való együttműködésről. "Nyilván lesznek pillanatok, amik csapatként, együtt hibákat követünk el, vagy valami nem úgy alakul, ahogy akarjuk. Az nagyon fontos, hogy a Honda tényleg keményen dolgozik a fejlesztéseken."

"Én most természetesen optimista vagyok, de ugyanakkor realista is. Majd az idő megmondja, hogy hogyan teljesítünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: