DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

A Red Bull ultimátumot adott Ricciardónak

Míg Max Verstappen már sokkal korábban aláírt az energiaitalos alakulathoz, Daniel Ricciardóról ez még mindig nem mondható el. A Red Bull úgy tűnik kezdi megunni az ausztrál kivárását.

Daniel Ricciardóról köztudott, hogy azért nem hosszabbított csapatával, mert szeretné kivárni, hogyan szerepelnek a közeljövőben. Az ausztrál versenyző egy olyan istállónál képzeli el a továbbiakat, amivel a győzelmekért és a bajnoki címért harcolhat.

Christian Horner mostani nyilatkozatából kiderül, hogy a csapat nem akar a végtelenségig várni pilótája döntésére: „A végső döntést a nyári szünetig kell meghoznia, nem tudunk örökké várni. Vannak más lehetőségeink, de az elsődleges az lenne, hogy Daniellel folytatjuk a munkát. Ha ez nem valósul meg, akkor is vannak további opcióink.”

 redbull-ultimatum-ricciardonak-2018



„A legjobb lehetőség Carlos Sainz lehet, mivel még mindig szerződése van velünk. És akkor még mindig ott vannak a fiatal versenyzőink” - folytatta a Red Bull csapatfőnöke azzal, hogy nem esnek kétségbe, ha az ausztrál nem maradna náluk 2019-re.

Daniel Ricciardo álláspontja a következő a témával kapcsolatosan: „Nem akarok hosszú távú szerződést, mert nem tudom, merre tart ez a sport. A kétéves szerződés megfelelő lenne, hogy lássam, utána merre menjek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: