Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Horner

A riválisoknak gyanús a Ferrari motorfölénye

Hiába a tavalyi rendszeres és mélyreható vizsgálat a Scuderia motorjaival kapcsolatban, a legfőbb riválisok továbbra sincsenek meggyőződve arról, hogy a Ferrari nem trükközik valamivel.

részletek

„Nem teremnek Verstappenek és Vettelek minden fán”

Franz Tost Toro Rosso-csapatfőnök szerint nem merült ki a Red Bull juniorprogramja, egyszerűen nem tudnak folyamatosan Vetteleket és Verstappeneket előhúzni a kalapból, emiatt kérdőjelezték meg mostanában sokszor a választásaikat.

részletek

Hülkenberg a bűnbak az időmérős dugó miatt

A Renault pilótáját berendelték a stewardok a kvalifikációt követően. Christian Horner szerint a német a vétkes, amiért el fognak számolni vele az illetékesek. Toto Wolff úgy véli, másoknak is van vaj a fején.

részletek

Marko: Az új Honda-motor észrevehetően jobb

Túl van első éles bevetésén a Spec-4 elnevezésű, legújabb fejlesztésű Honda-erőforrás. Helmut Marko eddig igencsak elégedett, a versenytempó tekintetében a Ferrarira is veszélyesek lehetnek.

részletek

Verstappenre büntetés várhat, de nem zavarja

Az Olasz Nagydíjon a Red Bull várhatóan hollandnál is beveti a Honda legfrissebb erőforrását, ami rajtbüntetést jelentene számára. Ez nem izgatja őt, hiszen Monzában lehet előzni.

részletek

Albon lenyűgözte főnökét

Első Red Bull-os versenyén a mezőny végéről rajtolva lett ötödik Alex Albon, amivel csapatfőnökét rögtön levette a lábáról. Szerintünk garantált a helye, ha így folytatja.

részletek

Valaki közülük lesz Verstappen csapattársa

Az F1-es szezon hátralévő futamain Albon, Gasly és Kvjat lesz versenyben a Red Bull jövőre felszabaduló üléséért, fedte fel a csapatfőnök, aki azt is elárulta, mi a helyzet Hülkenberggel.

részletek

Horner még mindig szélvédőre cserélné a halót

Az IndyCarban hamarosan bevezetik a Red Bull megoldását és Christian Horner szerint ha beválik, nincs akadálya annak, hogy az F1-ben is erre váltsanak a jelenlegi halo helyett.

részletek

A Német Nagydíj izgalmait várják 2021-től

Bizakodnak a csapatvezetők: ha a szabályváltozások elérik céljukat, száraz pályán is olyan futamok bontakozhatnak ki, mint az idei szezon legjobb versenye.

részletek

Horner: Verstappen felnőtt

Csapatfőnöke, Christian Horner úgy véli, Max Verstappen végképp megérett a legkomolyabb feladatokra is a 2019-es szezon során, ahol már két futamgyőzelme is van.

részletek

Verstappen büntetése kiölte volna a versenyzés alapjait

Így látja az F1-es Osztrák Nagydíj hajrájában történt incidenst a holland csapatfőnöke, Christian Horner, aki szerint a rajongók veszítettek volna a legtöbbet, ha utólag módosítják a győztes kilétét.

részletek

Marko és Horner végig mellébeszélt volna?

A Red Bull folyamatosan és egyértelműen azt mondogatta, év végéig nem változtatnak pilótafelállásukon, mégis megtették. Albon számára óriási lehetőség, de egyben nagy veszély is az előléptetés.

részletek
Olvastad már?