Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Horner

Horner: Így tudtuk legyőzni a Ferrarit

Három versenyhétvége után sajnálkozva méregették a Red Bullt a szurkolók és úgy érezték, a Ferrari idén letarolja Verstappenéket. Nagyot fordult utána a bajnokság, de mi volt a titok?

részletek

Viccelő Horner: Vettellel és Webberrel könnyebb volt

Az osztrák istálló csapatfőnöke, Christian Horner viccelődve reagált arra, hogy hasonlítsa össze jelenlegi pilótáit korábbi versenyzőivel. A brit szerint csodás időket éltek meg a gárda első sikerei során.

részletek

Horner szerint Perez idén volt a legjobb

Karrierje legjobb idényét teljesítette idén a mexikói pilóta a Red Bull csapatfőnöke szerint. A szakember úgy látja, az elszalasztott lehetőségek ellenére sok pozitívum volt Sergio Perez idei szezonjában.

részletek

Horner: Céltáblával a hátunkon mászkáltunk

A Red Bull csapatfőnöke szerint nehéz lesz visszaépíteniük a rajongók bizalmát a túlköltekezés miatt, sokszor pedig azt érezte, hogy ők váltak a szurkálódások célpontjává.

részletek

Megerősítve: Ricciardo visszatér a Red Bullhoz

Abu Dhabiban a Red Bull már nyílt titokként beszélt róla, szerdán pedig a közleményt is kiadták: Daniel Ricciardo harmadik versenyző státuszban visszatér egykori csapatához.

részletek

Horner: Verstappen teljesítményét idén senki nem lett volna képes meghaladni

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Max Verstappen ebben a szezonban olyan fantasztikusan vezetett, hogy ugyanezzel a technikával sem tudta volna senki legyőzni.

részletek

Horner: Fájdalmakon mentünk keresztül

Szinte tökéletes szezont zárt a Red Bull csapata idén. Christian Horner szerint az elmúlt évek sokszor elég fájdalmasan alakultak a számukra, idén azonban minden várakozást felülmúltak.

részletek

Versenyzési lehetőséget biztosan nem kínál Ricciardónak a Red Bull

Christian Horner kategorikusan cáfolta, hogy jövőbeli opcióként számolnának az ausztrállal, azt azonban elmondta, milyen minőségben számítanának rá – amennyiben aláírja a szerződést.

részletek

„Max is mindent megtesz Checóért” – állítja Horner

Christian Horner szerint megbeszélték az ügyet, Verstappen és Perez kezet fogott egymással, eltökélten mennek az utolsó futamra. Csak az a céljuk, hogy Perez második legyen.

részletek

Visszavágásra készül a Red Bull

Meglepően gyengén szerepeltek az osztrák istálló pilótái szombaton Brazíliában. Christian Horner elismerte, hogy stratégiai hibát követtek el, vasárnap azonban javítani szeretnének.

részletek

Marko: Változások lesznek a csapatnál

Vélhetően változások állnak be a Red Bull háza táján az osztrák istálló tanácsadója szerint. Helmut Marko nemrégiben elárulta, milyen jövőkép formálódik épp az F1-es csapat és az italgyártó körül.

részletek

Red Bull: Hat csapat is túllépheti a költséglimitet 2022-ben

Az energiaitalosok szerint a rendkívüli gazdasági helyzet miatt több istálló is hozzájuk hasonló helyzetben fogja találni magát jövőre, a romló körülmények ugyanis megjósolhatatlanok voltak.

részletek