Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Horner

Opciója van Albonra 2023-ra a Red Bullnak

Az energiaitalosok csapatfőnöke elárulta: ha a jövőben szükségük lenne a Williamshez igazolt brit-thai pilóta szolgálataira, akkor könnyedén újra náluk köthet ki az F1-ben.

részletek

Az új szabály okozta a Red Bull lassú kerékcseréjét

Monza semmilyen tekintetben nem alakult jól a Red Bullnak. A pályán Verstappen ütközött Hamiltonnal majd kiesett, és a bokszmunkájuk is messze elmaradt a tőlük megszokottól.

részletek

„Kaphattak volna mindketten büntetést”

Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai ütközése mindkettejük kiesésével ért véget, mégis a holland húzta a rövidebbet, miután ő még büntetéssel is gazdagodott az eset után. Ezt mára már elfogadták.

részletek

Horner: Mások vagyunk, mint a többi csapat

Christian Horner szerint a Red Bullnál meglévő közeg, légkör, hangulat teljesen eltér minden más gyártól, ők szabadon engedik a kreativitást.

részletek

Szigorú záradékokat tartalmaz Albon szerződése

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke kifejtette, milyen titoktartási záradékokat tartalmaz Alex Albon nemrégiben aláírt williamses szerződése, és ez miképpen védi őket motorszállító partnerként.

részletek

Verstappen nem ért egyet a büntetéssel

A holland versenyző és csapata, a Red Bull főnöke szerint is versenybaleset volt, ami történt közte és Lewis Hamilton között az F1-es Olasz Nagydíjon, de túl fognak lépni a történteken.

részletek

Horner versenybalesetnek tartja a történteket

A Red Bull csapatvezetője szerint ugyan Hamilton hagyhatott volna több helyet Verstappennek az F1-es Olasz Nagydíjon történt ütközésüknél, de összességében egyik pilótát sem ítélte el.

részletek

Horner: Perez Verstappenért áldozta fel magát

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke versenyzőjét, Sergio Perezt dicsérte, amiért csapattársa segítségére volt a pénteki időmérőn. Szerinte a mexikói nagy áldozatot hozott.

részletek

Raikkönen a Williamsnél vagy a Red Bullnál is folytathatta volna pályafutását

2021 végén búcsút int a Formula-1-nek a Jégember, aki húsz évvel ezelőtt kezdődött pályafutását zárja majd le az Alfa Romeónál. Pedig máshogy is történhetett volna.

részletek

Red Bull: Monzában előnyben lesz a Mercedes

Christian Horner csapatfőnök és a vb-éllovas Max Verstappen is arra számít, hogy az Olasz Nagydíj helyszíne a riválisnak fog kedvezni – sőt, előbbi szerint még Szocsi is a kármentésről fog szólni.

részletek

Wolff: Albon jöhet, ha nem Red Bull-pilóta

Úgy tűnik, hogy a Red Bull nyeri a pilótapiaci hidegháborút, de Toto Wolff előállt még egy feltétellel: csak akkor ülhet a Williamsbe Alex Albon, ha már nem köti szerződés a riválishoz.

részletek

Horner: Monza? Még azt sem tudom, innen hogy fogunk kijutni!

Miközben Max Verstappen visszavette a vezetést az egyéni pontversenyben, a konstruktőri tabellán a Red Bull hátránya 12 pontosra hízott a Mercedesszel szemben. Horner versenyzőit méltatta.

részletek
Olvastad már?