Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 27. kedd

Horner

Nem rakja ki év közben Albont a Red Bull

Az újabb pocsék versenye ellenére is kitart a brit-thai pilóta mellett az energiaitalos csapat – legalábbis ami a 2020-as szezont illeti, rövidesen ugyanis döntést hoznak a jövő évi felállásról is.

részletek

Ha Albon Imoláig nem virít valamit, repülhet

Bár a Red Bull szeretné megtartani Alexander Albont, Christian Horner szavai akár ultimátumként is értelmezhetők a thai pilóta számára: a mostanival együtt két versenye van, hogy bizonyítsa, megérdemli az ülést.

részletek

Főnöke szerint is vétkes Verstappen az ütközésben

Verstappen Strollt hibáztatja, a Racing Pointnál Verstappent okolják, míg a Red Bull-főnök szerint 50-50 a felelősség. A felügyelők is berendelték a második szabadedzés „versenybalesetének” érintettjeit.

részletek

A Red Bull bizakodó a hátralévő versenyeket illetően

A Red Bull az eddigi tizenegy futamon csak egyszer tudott nyerni, Max Verstappen révén a 70. Évfordulós Nagydíjon. A hátralévő versenyeket az autó jövő évi tökéletesítésére használnák.

részletek

Horner: Az F1 egy rockkoncert hang nélkül

A Red Bull csapatfőnöke bízik benne, hogy 2026-ot illetően már inkább a fenntarthatóság mellett döntenek a döntéshozók. Szerinte az F1 most olyan, mint egy rock koncert, letekert hangerővel.

részletek

A DAS is segíthetett Hamiltonnak győzni

Christian Horner szerint a biztonsági autós újraindítás után profitált sokat Lewis Hamilton az év elején Mercedes csodafegyverének beharangozott, azóta kissé elfeledett eszközből. A Red Bull-főnök előrelépést lát, úgy véli, a következő versenyeken győzelmekért is harcban lehet Verstappen.

részletek

Kvjat amatőrnek nevezte Albon manőverét

Kiakadt a Red Bull brit-thai F1-es pilótájára az Alpha Tauri orosz versenyzője a Nürburgringen történt ütközésük után. Christian Horner azt is elárulta, miért kellett kiállnia Albonnak.

részletek

Red Bull: Voltunk már ilyen helyzetben

A Honda távozása miatt nehéz időszak vár a Red Bullra és az Alpha Taurira, de Christian Horner leszögezte: a két csapat elkötelezett az F1 mellett, és meg fogja találni a számára legjobb erőforrást.

részletek

Ezért szenvedett rettenetesen Szocsiban Albon

Miközben csapattársa, Max Verstappen második lett, a brit-thai pilóta épp csak pontot szerzett az F1-es Orosz Nagydíjon – a Red Bull csapatfőnöke elmondta, mi lehetett ennek az oka.

részletek

Az idei az eddigi legjobb Mercedes az ellenfél szerint

A Red Bullnak minden területen fejlődnie kell, ha utol akarja érni az elmúlt hat-hét év legkerekebb Mercedesét. A csapatfőnök kiemelte: Szocsiban a szerencse mellett Verstappen vezetői tudására is szükség volt.

részletek

Horner szerint most nem olyan éles a Mercedes

A Red Bull csapatfőnöke szerint ők nagyon erősek, a Mercedesnél viszont voltak gondok és ez talán normális is ennyi év dominancia után - csak nagyon kellene egy gyorsabb autó...

részletek

Ebben jobb Albon Gaslynél a Red Bull-főnök szerint

A thaiföldi versenyzéshez való érzéke elsőosztályú, míg a francia általában ugyanott végzett, ahonnan elindult – mutatott rá a fő különbségre jelenlegi és korábbi pilótája között Christian Horner.

részletek
Olvastad már?