DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Horner

Horner álmodni sem mert ilyen kezdésről

Még csak meg sem fordult a Red Bull csapatfőnökének a fejében, hogy zsinórban két kettős győzelemmel kezdhetik meg az idei szezont. Christian Horner komolyan meglepődött a fölényük mértékén.

részletek

„Tipikus Max” – kontrollálhatatlan volt Verstappen az utolsó körben

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a címvédő kivárta az utolsó alkalmat a leggyorsabb körre – Horner szerint viszont valójában Perez is rápróbált.

részletek

Red Bull: Két eltérő versenyünk lesz

Örül Perez pole-jának és jó esélyeket lát a mexikói számára Christian Horner, aki azonban Max Verstappen felzárkózására is bőven lát sanszot.

részletek

„Checo jól kezeli, hogy Max a csapattársa”

A Red Bull F1-es vezetése szerint már az is nagy teljesítmény a mexikóitól, hogy nem tört meg a holland mellett. Marko állítja: nincs csapatsorrend.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Hamarosan felébred a Mercedes – így látják az ellenfelek

Toto Wolff negatív kijelentései ellenére nem írják le a németeket a rivális csapatfőnökök. Vasseur és Horner szerint gyorsan változhatnak az erőviszonyok, akár már Dzsiddában.

részletek

Ezért tart a Red Bull a Ferraritól

Nem számítanak dominanciára idén az osztrák istállónál. Bár George Russell nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Red Bull minden futamot megnyerhet idén, Helmut Marko és Christian Horner szerint ezt akár a Ferrari is megakadályozhatja.

részletek

A domináns kezdés ellenére sem vesz semmit biztosra a Red Bull

Christian Horner csapatfőnök szerint a túlköltekezésük miatt kapott büntetésük fényében is fontos volt a jó kezdés, de figyelmeztet: ez még csak egy futam volt.

részletek

„Lehetséges ügyfél” – a McLaren valóban megkereste a Red Bullt

Zak Brown tényleg járt Milton Keynesben: sem Horner, sem Stella nem tartja meglepőnek, hogy a felek feltérképezik a 2026-os igényeket motorfronton.

részletek

Horner szerint Pereznek teljesítenie kell

A Red Bull első embere úgy látja, hogy az osztrák gárdánál harmadik szezonját megkezdő mexikóitól jobb eredmények kellenek, hogy megvédjék pozíciójukat.

részletek

Horner: Checo fontos szezon elé néz

A Red Bull csapatfőnöke elmondta, mit vár Pereztől 2023-ban, aki számára fontos lesz az idei szezon. A mexikói harmadik évére készül a Red Bull-lal.

részletek

Horner szerint nincs szükség több tesztidőre

A Red Bull csapatfőnöke szerint nincs szükség arra, hogy két autóval tesztelhessenek egyszerre az istállók, sőt, akár csökkenteni is lehetne az időt.

részletek