Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Horner

A Red Bull dicsérete: Perez hozta Verstappen tempóját

Hatalmas kalapemelést kapott csapatától Sergio Perez, aki Bahreinben azonnal bizonyította, miért igazolta le a Red Bull. A gondok nem vezetői hibából eredtek, a mexikói pariban volt a hollanddal.

részletek

Leépítések történtek a Red Bullnál

Christian Horner szerint a költségsapka miatt olyan embereket is el kellett küldeniük, akik már huszonöt éve itt dolgoztak . szerinte most mindenképpen a hatékonyság a lényeg.

részletek

Red Bull: Perez egyedül jött rá a megoldásra

Christian Horner szerint ők sem tudtak szólni Sergio Perezhez a Bahreini Nagydíj felvezető körében, úgyhogy a mexikói maga talált megoldást a technikai probléma elhárítására.

részletek

Verstappen: Tavaly örültünk volna ugyanennek

A Red Bull pilótája rávilágított, mennyit fejlődött a csapata egyetlen év alatt, hiszen tavaly ilyenkor örültek volna annak, ha egy másodpercen belül zárnak a nyertes Mercedes mögött.

részletek

Horner: Következetességre lenne szükség

A Red Bull csapatfőnöke szerint az nem állja meg a helyét, hogy az F1-es Bahreini Nagydíjon a Mercedes sokáig használhatta a pálya egyik tiltott szakaszát, Verstappen viszont nem előzhetett rajta.

részletek

Marko és Horner felvette a kesztyűt, Wolff nem áll le vitázni Brownékkal

A McLaren-főnök felkavarta az állóvizet azzal, hogy megjósolta a Mercedes 2022-es pilótapárosát, Verstappent és Russellt vizionálva a csapatba. A Red Bull élcelődéssel reagált, a Mercedes viszont szeretne kimaradni a szócsatából.

részletek

Horner: Jó a Drive to Survive, de…

A Red Bull csapatfőnöke szerint a Netflix F1-et feldolgozó sorozata nagyszerű hatással van a sportra, de őszintén bevallja, hogy folyton összerezzen, amikor az epizódokat nézi.

részletek

Horner: Végre nem az autó hibáira vesztegetjük az időnket

A Red Bull ígéretes tesztet zárt Bahreinben, ennek megfelelően pedig az egyik legesélyesebb csapatként érkezik a szezonnyitóra. Christian Horner ugyanakkor nem szeretné alábecsülni a Mercedest.

részletek

Horner: Nincs első számú pilóta a Red Bullnál

Az energiaitalosok csapatvezetője állítja: nem Max Verstappen mögötti másodhegedűsnek igazolták le Sergio Perezt, aki elmondása szerint máris remekül beilleszkedett a csapatba.

részletek

Red Bull: Jól kezdtünk, de nem álmodozunk, a Mercedes a favorit

Az energiaitalos istállónál idén valóban azt gondolják, megkaparinthatják a világbajnoki címet, de a csapatfőnök az első tesztnap derekán is jól tudja, hogy a Mercedes szokás szerint csak altat.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Red Bull: Tavaly mást mutatott a szélcsatorna

Christian Horner csapatvezető szerint ez volt az oka a szezon eleji küszködésüknek 2020-ban, de bíznak benne, hogy megértették a problémákat és a tanultakat át tudják ültetni az idei szezonra.

részletek
Olvastad már?