Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 23. csütörtök

Horner

Horner: Hamiltont a fiatalok elleni csata motiválja

Nemrég egy Instagram-posztban Lewis Hamilton minden eddiginél jobbnak érezte magát, és alig várta már a 2020-as szezont. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is tudni véli, miért van ez.

részletek

Igazi klasszikus lesz az idei F1-es szezon?

Christian Horner hatalmas küzdelemre számít és úgy érzi, hogy hasonló szinten lehet a három F1-es topcsapat - azt várja, hogy a sportág történetének klasszikusai közé vonul majd be a 2020-as szezon.

részletek

Red Bull: Nagyon örülünk az FIA döntésének

Christian Hornernél még mindig a Ferrari motorját érintő kérdések vannak napirenden, szerinte elengedhetetlen volt, hogy tisztázzák a szabályokat a 2020-as szezonra, de most elégedettek.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Horner: Max felnőtt és a csapat élére állt

A Red Bull csapatfőnöke elmondta, Max Verstappen 2019-ben szintet lépett, és egyértelműen a hátára vette a csapatot. Amellett, hogy nagyon gyors, egy irtó normális és rendes srác is.

részletek

Horner: Verstappen a legjobb formában lévő pilóta

A Red Bull-főnök szerint a megfelelő autóban egyértelműen képes lenne felvenni a harcot Hamiltonékkal a holland – márpedig a csapatvezető úgy érzi, jövőre képesek lehetnek ezt megadni neki.

részletek

Red Bull: Hosszú idő után végre azt kaptuk, amit ígértek nekünk

„Hosszú idő után a 2019-es szezon volt az első, mikor a Red Bull motorszállító partnere tartani tudta magát az ígéreteihez” – mondta Christian Horner, ezzel újból odaszúrva a Renault-nak.

részletek

Horner: 2019 volt Verstappen eddigi legjobb szezonja

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint versenyzőjük, Max Verstappen folyamatosan egyre magasabbra teszi a lécet saját magának - és hogy 2019 volt a holland legjobb szezonja, szerinte a statisztikák is alátámasztják.

részletek

2021-re minden felbolydulhat... vagy mégsem?

Alig fejeződött még be a 2019-es esztendő, de máris rengeteg szakértő számolgat, mi történik 2021-ben. A szabályváltozások komoly pilótamozgást hozhatnak magukkal, de lehet, hogy minden marad.

részletek

Verstappen a győzelemért megy az idényzárón

A Red Bull-Honda vezérpilótája és csapatfőnöke sem adta fel a reményt, hogy idei negyedik győzelmüket is bezsebelik. Általában az RB15-ös versenytempója jobb, így Hamilton nem nyugodhat meg.

részletek

A Red Bull egyszer már menesztette Albont

A nevelt pilótáival keményen bánó csapat 2012-ben elengedte a brit kezét, aki szívósságával bizonyította rátermettségét, így kerülhetett vissza a kötelékükbe – árulta el Christian Horner.

részletek

Ecclestone: Nem hinném, hogy csalt a Ferrari

Míg a Red Bull-osok továbbra is gyanakvóak a Ferrari formaingadozását látva, a Formula-1 korábbi nagyura, Bernie Ecclestone nem gondolná, hogy a Scuderia csalni merészelt volna.

részletek
Olvastad már?