DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Horner

Az FIA-elnök gyávának tartja vádlóit

Nem volt merszük Mohammed ben Sulayem szemébe nézni az FIA-elnök vádlóinak – a dubaji sportvezető tudja, kik állnak az ügy mögött, de nem nevezheti meg őket.

részletek

Dokureality készül Hornerékről?

Egy brit bulvárlap szerint Christian Hornerről és feleségéről hasonló sorozat készülhet, mint a Beckham-házaspár magánéletébe betekintő Netflix-produkció – Horner tagadja az értesülést.

részletek

„Nincs hátulütője” – támogatják az új pontrendszert az F1-es csapatfőnökök

Jelenleg öt csapat is gyakorlatilag nulla pontért küzd a versenyek többségén – mutattak rá többen is. A jelek szerint elfogadhatják az új szisztémát.

részletek

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi F1-es hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

Horner támad: És ha Russell sem akar maradni?

Megunta Christian Horner, hogy Toto Wolff „udvarol” Max Verstappennek, és ellentámadásba lendült: miért menne valaki olyan csapathoz, mely kikap az ügyfeleitől?

részletek

Horner: Perez már nem Verstappenre fókuszál

Az idei szezonban magasabb fokozatra kapcsolt Sergio Perez, ami főnöke szerint annak is köszönhető, hogy most már nem csapattársára, Verstappenre koncentrál.

részletek

Perez, Ricciardo, Lawson, Sainz? Nem siet a Red Bull

Christian Horner megérti, hogy a mexikói hamar bejelentést tenne, a csapat számára viszont nem sürgős a dolog. A Red Bull-főnök beszélt Ricciardóról, Lawsonról és Sainzról is.

részletek

„Nem úgy tűnt, mintha három gyereke lenne!” – Horner Perezről

Dicsérte versenyzője suzukai teljesítményét a Red Bull F1-es főnöke, aki szerint a 2025-ös ülést illetően is jó helyzetben van a mexikói – bár nem sietnek a döntéssel.

részletek

Horner vádlóját elnémították, fél és magányos

Megfélemlítették, elnémították, magára maradt a Christian Horner elleni vádakat megfogalmazó nő, akinek egy barátja részletesen beszélt a BBC-nek az ügyről.

részletek

Verstappen megértő volt a csapattal a kiesés után

Bár melbourne-i kiesésekor hallhattunk tőle némi szitkozódást, Christian Horner leszögezte, hogy a háromszoros F1-es világbajnok hozzáállására nem lehetett panasz.

részletek

Ezen a területen jobb a Ferrari a Red Bullnál?

Christian Horner szerint Max Verstappen fékproblémái nélkül is roppant erős volt az F1-es Ausztrál Nagydíjon a rivális gárda: rámutatott, hol kell fejlődniük.

részletek

Perez a csapatra fogta – nem tudott az autó sérüléséről

A talpon maradt Red Bull-os szerint a Ferrari akkor is győzött volna, ha Verstappen versenyben marad – Hornertől derült ki, az RB20 padlója megsérült az F1-es Ausztrál Nagydíjon.

részletek