Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Horner

Csapatvezetők a hibrid erőforrások ellen

Egyszerű, magas fordulatszámú szívó motorokat vagy összetett hibrid rendszerrel szerelt erőforrásokat használjon az F1 2020 után? Egyáltalán muszáj ezek közül választani, vagy van harmadik út is? Szakemberek taglalják, mit hozhat a jövő.

részletek

Nem kedveztek az új szabályok a Red Bullnak

Christian Horner szerint a Mercedes jelenleg egy hullám tetején van, de ez sosem tart örökké, nekik pedig készen kell állniuk arra, hogy kihívhassák az uralkodó F1-es istállót.

részletek

Egy éve cserélték ki Verstappent

Immár 12 hónapja, hogy Max Verstappen átélte sorsfordító versenyét, a Monacói Nagydíjat, amelyet kivetően mentálisan egy új szintre emelkedett. Csapatfőnöke fenomenálisnak nevezte a teljesítményt.

részletek

Hosszú idő után ismét a Mercedes a favorit Monacóban

Christian Horner szerint a Mercedes jó sorozata nem fog megszakadni Monte-Carlóban sem, és az utóbbi évek hercegségbeli szenvedései után ismét az Ezüst Nyilak lesznek a favoritok a Monacói Nagydíjon.

részletek

Red Bull: Nem fog mindenhol nyerni a Mercedes

Öt versenyhétvégéből ötöt húzott be a címvédő gárda a 2019-es szezon kezdete óta, de Christian Horner nem hinné, hogy év végéig folytatódik a Mercedes hatalmas dominanciája.

részletek

A Red Bullt ismét lenyűgözte Verstappen

Max Verstappen megszerezte az újabb dobogót csapatának. Az Ausztrál Nagydíj után ismét sikerült legyőznie mindkét Ferrarit, aminek Christian Horner örül a leginkább.

részletek

Nem készül forradalmi újításokkal a Red Bull

A következő versenyhétvégére, Barcelonára legalábbis biztosan nem. Az energiaitalosok csapatfőnöke beszélt a fejlesztésekről, Max Verstappen pedig a hétvége célját osztotta meg a nagyközönséggel.

részletek

Horner: Túl szigorú volt Gasly büntetése

A Red Bull csapatfőnöke szerint itt az ideje átgondolni az F1-ben pénteken kiosztott súlyosabb büntetéseket, szerinte egy kisebb figyelmetlenség nem eredményezhet hátrasorolást az időmérőn.

részletek

Szándékosan októberre halasztják a 2021-es szabályokat

A júniusi határidő a nagyobb csapatoknak kedvezne, ezért az összes istálló támogatásával késleltetik a végleges szabálycsomag kiadását. Szóba jött december is, a kompromisszum viszont október lett sajtóhírek szerint.

részletek

Red Bull: Kezd unalmas lenni a sok negyedik hely

A Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen az elmúlt három futamon egyaránt a negyedik helyen végzett, pedig dobogós helyekre lenne szüksége, ha szeretne beleszólni a világbajnoki harcba.

részletek

Egyre biztatóbb a Red Bull versenytempója

2018-ban nem gondoltuk volna, hogy a Red Bull már az első futamon dobogót szerez a Hondával. Azóta is megmaradt a jó forma, és Christian Horner joggal bízhat a további sikeres együttműködésben.

részletek

Horner: Ne higgyék, hogy Verstappen távozik

Bár a Red Bull egyelőre kisebb lemaradásban van a Ferrari-Mercedes párossal szemben, a csapatfőnök egyértelműen biztos abban, hogy Max Verstappen marad, miközben Gasly is egyre jobb.

részletek
Olvastad már?