Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Horner

Horner: Mindig probléma lesz a pénzügyekkel

Míg a Volkswagen-csoport beszállására sokan várnak, az Andretti belépését többen is ellenzik. Christian Horner örülne a 12 csapatos mezőnynek, ám úgy véli ez sokba kerülne a jelenlegi istállóknak.

részletek

Horner: Totóval könnyű játszadozni

Christian Horner egy interjúban szúrt oda a Mercedest irányító Toto Wolffnak: szerinte osztrák kollégáját meglehetősen egyszerű feldühíteni, ugyanakkor elismeri az általa végzett munkát.

részletek

Ezt látta meg Vettelben a Red Bull

Az energiaitalosok csapatfőnöke, Christian Horner elevenítette fel a négyszeres világbajnokkal eltöltött éveket – ahogy azt is, hogy a német először egy szponzorációt kérő levéllel kopogtatott náluk.

részletek

Beindította a Red Bull 2026-os motorját

A Milton Keynes-i motorrészlegen elkészült a Red Bull első saját erőforrása: fontos mérföldkő volt a szerdai nap, mikor először hozták működésbe a prototípust.

részletek

Exkluzív: Csak az év vége számít a Red Bullnál

Jól alakult a Red Bull számára az idény eddigi része, de csak az számít, hogy hol állnak az év végén. A Formula.hu Christian Horner csapatfőnököt faggatta a Hungaroringen.

részletek

Verstappen: Nagy az előny, de nem állhatunk le

A világbajnokságot immáron 80 ponttal vezető Red Bull-os szerint a kényelmes fór ellenére sem dőlhetnek hátra: a Magyar Nagydíjon is voltak gondjaik, amelyeket nem engedhetnek meg maguknak.

részletek

Horner tisztában van Perez igényeivel

Több megbeszélés is lezajlott a Magyar Nagydíj hétvégéjén Christian Horner és Sergio Perez között. A Red Bull csapatfőnöke szerint a mexikói őszintén elmondta, mire lenne szüksége a fejlődéshez.

részletek

Beszélt Vettellel a visszatérésről a Red Bull

Christian Horner csapatfőnök elismerte: Sergio Perez leigazolása előtt felmerült négyszeres világbajnokuk visszaszerzése is, de úgy érezték, másodjára már nem működött volna ugyanúgy a kapcsolat.

részletek

Horner nem tudja sajnálni a Ferrarit

Nem zavarja a Red Bull csapatfőnökét a Ferrari gyengélkedése. Christian Horner elárulta, többet nem szeretne olyan intenzív csatát átélni, amit 2021-ben vívtak a Mercedes ellen.

részletek

Verstappen megúszott egy motorhiba miatti nullázást

Max Verstappennek óriási szerencséje volt a szerencsétlenségben, hogy nem kieséssel zárult számára a Magyar Nagydíj. A kuplungprobléma nem volt komoly, a motorhiba viszont nagyon is.

részletek

Majdnem a kemény gumikon rajtoltak a Red Bullok

Eredetileg ezt tervezték Max Verstappennel és Sergio Perezzel is, de a rajtrácsra kivezető körök után meggondolták magukat – a címvédő csak méltatni tudta csapata gyors reakcióját.

részletek

Horner: Ez volt Max egyik legjobb versenye

A Red Bull csapatfőnöke nem fukarkodott a dicsérő szavakkal Max Verstappen szenzációs hungaroringi győzelmét követően, szerinte ez volt a holland pályafutásának egyik legjobb versenye.

részletek