Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Horner

Horner: Nagyon gyors nagymamája lehet Verstappennek

A Red Bull Racing-Honda csapatfőnöke, Christian Horner sem számolt azzal, hogy ma a pódium legtetején fognak ünnepelni, Verstappen nagymamája pedig már rég lehetett ekkora rivaldafényben.

részletek

Horner nagyon elégedett Albonnal

A Red Bull csapatfőnöke szerint sokat kritizált F1-es pilótájának csak egy egyszerű, unalmas hétvégére van szüksége ahhoz, hogy megmutassa mit tud - reméli, hogy ez már most hétvégén megtörténik.

részletek

Albon nem ért egyet a büntetésével

A Red Bull pilótája és csapatfőnöke szerint is versenybaleset volt, ami a Brit Nagydíjon történt. Kevin Magnussen nem feltételez rossz szándékot, csak rossz helyzetfelmérést a brit-thai részéről.

részletek

Wolff: Szerintem nem most szerzünk új barátokat

A Mercedes vezére szerint a két autójuk most külön ligában játszott a többiekhez képest, természetesen nagyon elégedett - a Red Bullbnál Christian Horner viszont csalódott Alexander Albon miatt.

részletek

Horner egyszer az F1 miatt lógott a suliból

Az iskola helyett Silverstone-ba ment, beszökött a bokszutcába, Nigel Mansell-lel és Ayton Sennával beszélgetett – ez volt egy napja 1991-ben Christian Hornernek, aki azóta a Red Bull istállóját vezeti sikerrel.

részletek

Horner: Kemények voltak a kritikák Albon felé

Christian Horner szerint ő nem aggódik Alexander Albon teljesítménye miatt, szerinte sokkal több van benne a mostaninál, de még nincs meg a tapasztalata ennek kiaknázásához.

részletek

A Red Bull sem érti az autóját

A Ferrariéhoz hasonlóan az energiaitalos istálló idei konstrukciója sem úgy működik, ahogy arra korábban számítottak, de a csapatfőnök még nem engedte el a világbajnoki küzdelmet.

részletek

Verstappenéhez hasonló óriási hibát nem először látunk

A Red Bull és Max Verstappen is emberfelettit teljesített a Magyar Nagydíjon, a rajt előtt hatalmasat hibázó és autóját összetörő holland másodikként végezhetett, csapatfőnöke nagy örömére.

részletek

Red Bull: Közelebb lehetünk a Hungaroringen

Bár Spielbergben elmaradtak a várakozásoktól a csapat, a Mercedes előnyét főképp az egyenesbeli tempójuknak tudják be, így a kanyargós magyar pályán jobban megszorongatnák a címvédő istállót.

részletek

Red Bull: A Racing Point aggodalomra ad okot

A rózsaszín csapat tavalyi Mercedes alapjaira épülő autója a múlt hétvégi futamon olyan tempóra volt képes, amire az élmezőnynek is figyelnie kell - vallja Christian Horner.

részletek

Két F1-es csapatfőnök már versenyzett Mugellóban

A szeptemberben beugróként debütáló új F1-es helyszínnel, Mugellóval kapcsolatban nem csak egyes pilótáknak van versenyzői tapasztalatuk, hanem két csapatfőnöknek is. Hogy kik ők? Eláruljuk!

részletek

Red Bull: Nem, nincs esély Vettelre

Christian Horner aligha fogalmazhatna ennél egyértelműbben az udvarias hangnem keretein belül - nem fognak ülést adni 2021-re Sebastian Vettelnek, kész, vége, pont.

részletek
Olvastad már?