Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Horner

Idén bajban lehet az AlphaTauri

Idén nem vehetik meg a Red Bull egy évvel idősebb alkatrészeit, mert teljesen új autókról beszélünk, ez pedig a költségsapka miatt problémákat okozhat nekik a szezon során.

részletek

Horner: Wolff egy más állatfaj

Élt már meg intenzív világbajnoki párharcokat a Red Bull F1-es csapatfőnöke, de úgy érzi, a Mercedes vezérével tavaly a pályán kívül lezajlott csörték más szintet képviseltek.

részletek

„Nagyon ritka képességgel rendelkezik Max”

A friss F1-es világbajnok csapatfőnöke, Christian Horner úgy véli, van valami, ami csak nagyon kevés versenyzőnek adatott meg: a holland mellett Lewis Hamilton is ebbe a kategóriába tartozik.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Horner: Max a Mercedesben és a Red Bullban is legyőzné Lewist

A Red Bull F1-es csapatfőnöke elismeri Hamilton eredményeit, de szerinte nem kérdés, ki a jobb jelenleg kettejük közül. A szakember úgy érzi, Verstappen nem mindig kap elég elismerést.

részletek

Red Bull: A Ferrari lesöpörhet mindenkit

A Red Bull 2022-es felkészülését kétségtelenül befolyásolta a tavalyi világbajnoki csatározás, így Christian Horner azt sem tartja kizártnak, hogy a Ferrari zsebre vágja majd a mezőnyt a szezonnyitón.

részletek

Perez sosem kételkedett abban, hogy maradhat a Red Bullnál

Sergio Perez már a szezon korai szakaszában tudta, hogy a jövő évben is számol vele a csapat. A Red Bull mexikói pilótája állítja, egyáltalán nem aggódott amiatt, hogy lecserélik és ülés nélkül marad.

részletek

Horner: Nem áldoztuk be az idei győzelemért 2022-t

Christian Horner állítja, sikerült megtalálniuk az egyensúlyt az idei bajnokságot nyerő autó fejlesztése, valamint az új, 2022-es gépezetre való összpontosítás között. A csapatfőnök úgy érzi, kifizetődő volt utolsóként abbahagyni a 2021-es Red Bull fejlesztését.

részletek

„Ez még egy hollywoodi sztorin is túltesz!”

Jót tehetett ez a remek, izgalmas szezon a Formula-1-nek, a Red Bull pedig tréfálkozva be is nyújtotta a számlát Stefano Domenicalinak, akinek erőfeszítéseit pedig Mattia Binotto dicsérte.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

A Red Bull 2026-ig mindenképp megtartaná Hornert

Miután Max Verstappennel visszatért a csúcsra a Red Bull és fontos szabályváltozások előtt is állunk, az energiaitalosok szeretnének stabilitást adni a csapatnak, azáltal, hogy megtartják Hornert is.

részletek

Verstappen: Remélem, Perez tartósan a csapattársam lesz

A holland kiemelte, mennyire fontos volt Sergio Perez szerepe a világbajnoki címről döntő záró hétvégén. Az időmérőn és a futamon is komoly segítséget nyújtott és emberként is kedveli a mexikóit.

részletek