Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

Horner

Perez elszántságát méltatta új főnöke

Christian Horner szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a mexikói pilóta évről évre középszerű autókkal szerzett dobogós helyezéseket, hiszen a rendíthetetlensége példás. Elmondta, emellett miért járt jól vele a Red Bull.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Nem kérnek az F1 új üzemanyagából

A Mercedes és a Red Bull vezetői, Toto Wolff és Christian Horner nem támogatják az F1 azon törekvését, hogy a széria 2022-re még zöldebb üzemanyagot vezessen be. Más elképzelésük van.

részletek

Elárulta a 2021-es Red Bull nevét Horner

A Red Bull csapatfőnöke elárulta, hogy a 2021-es autó nem az RB17 kódnév alatt fut majd, hanem RB16B-ként fognak rá utalni, miután a jövő évi autó inkább csak az idei továbbfejlesztett verziója lesz.

részletek

Ezért döntött Perez mellett a Red Bull

Christian Horner szerint ők mind azt akarták, hogy Alex Albon maradhasson Max Verstappen csapattársa, de az év végén értékelték a teljesítményeket és meghoztak egy döntést.

részletek

Red Bull: 2021-ben el akarjuk kapni a Mercedest

A Honda a következő szezon végén ismét kiszáll a Formula-1-ből, a Red Bull pedig minden hitét a japánok erőforrásába szenteli. Christian Hornerék nagyon bíznak a Honda fejlődésében.

részletek

Hülkenberg nem jött szóba a Red Bull számára

Christian Horner tisztázta, hány jelöltet vettek számba Max Verstappen jövő évi csapattársaként, miközben elismerte, a Red Bullnak szerencséje volt azzal, hogy várakoztathatta Sergio Perezt.

részletek

Horner Perezről: Az ész győzött az érzelmek felett

Bár nehéz volt meghozni a döntést, hogy a csapatban kedvelt Alexander Albont kivegyék a jövő évi Red Bull-ülésből, Christian Horner szerint a számok és a logika egyértelműen Sergio Perez leigazolása mellett szóltak.

részletek

Motorok: Közel a megállapodáshoz a Red Bull

Úgy tűnik, higy már csak a részleteken dolgoznak, de eldőlt, hogy a Red Bull a Honda a motorjait fogja használni 2022 után is - a kérdés, hogy mit és mennyit kell, illetve lehet rajta fejleszteni a következő években.

részletek

Erős Red Bull-rajtot vetít előre az évadzáró?

Mivel a fejlesztések jelentős részét befagyasztották 2021-re, az autók nagyjából változatlanok maradnak, de Horner és Verstappen véleménye eltér arról, hogy ez garantál-e számukra bármit is.

részletek

Karácsony előtt dönt Albonról a Red Bull

Noha Helmut Markóék szerint is az Abu Dhabi Nagydíj volt a brit-thai pilóta idei legerősebb versenye, a teljes szezon adatait megnézik, s csak azt követően döntik el, mi legyen a sorsa.

részletek

Horner: Talán ez volt Alex legerősebb futama

Elismerően beszélt negyedik helyen befutó versenyzőjéről a Red Bull F1-es csapatfőnöke, aki szerint rövidesen döntést hoznak a brit-thai sorsáról. Verstappen teljesítményét sem győzte dicsérni.

részletek
Olvastad már?