Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 30. hétfő

Horner

Horner: Elkerülhetetlenek a további halasztások

A Red Bull F1-es csapatvezetője szerint ugyan még nem született hivatalos döntés róla, de minden bizonnyal a soron következő néhány verseny is az Ausztrál Nagydíj sorsára fog jutni.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Horner: Ne becsüljük le a Ferrarit!

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint félrevezetők lehetnek a barcelonai téli teszteken látottak, így az olasz gárdával is az esélyesek között számol – igaz, favoritnak ő is a Mercedest tartja.

részletek

Verstappen és a Honda tartja itt a Red Bullt?

Úgy tűnik, hogy az energiaitalos istálló hosszabb távú sorsa a japán motorszállító és a holland vezérpilóta kezében van. Amennyiben nem sikerül versenyképes autóval előállni, a Red Bull távozhat.

részletek

Horner: A korona-helyzet óráról órára változik

A Red Bull-Honda csapatfőnöke szerint nyitott szemmel kell járniuk és egyik szemüket mindig rajta kell tartsák a koronavírus-helyzeten. Felelős döntéseket kell hozniuk, mikor megtervezik az útvonalat.

részletek

Az Alpha Tauri olaszokat tiltott ki, a Williams az anyagi terhekről beszél

A koronavírus átszervezésre kényszeríti a csapatokat: új útvonalakon kell eljutniuk az első nagydíjakra, és kérdéses, kit fognak beengedni a rendező országok. A Ferrari mérnököket hagyott otthon, a Red Bullnál a japán munkatársak miatt nyugtalanak.

részletek

Horner: A kicsiknek szüksége van a nagyok segítségére

Miután a Racing Point autója nagy port kavart a paddockban, hiszen gyakorlatilag a tavalyi Mercedes, csak rózsaszínben, Christian Horner védelmébe vette őket. A kisebbeknek szüksége van a segítségre.

részletek

Red Bull: Eddig minden jó...

Christian Horner, Alex Albon és Max Verstappen is elégedett - az autó elkészült, sőt, már ki is próbálhatták, Horner szerint pedig tovább fejlesztették a motort és a karosszériát is.

részletek

Horner tulajdonképp hadat üzent a Mercedesnek

A Red Bull úgy vághat neki a 2020-as szezonnak, hogy nem kell aggódniuk Max Verstappen jövője miatt. Azonban ezzel az is együtt jár, hogy tökéletes autót kell adniuk neki, ezzel pedig sok munka van.

részletek

Verstappen: Így nem lesz kínos a helyzet a Red Bull-lal

Max Verstappen és Christian Horner is azért örül a két fél gyors megegyezésének és szerződéshosszabbításának, mert így nem lesz majd köztük kínos beszélgetés az év folyamán.

részletek

Hamilton sem kell a Red Bullnak

Hiába tartják a valaha volt egyik legjobb F1-es pilótának, az energiaitalos istálló nem igényli Hamilton szolgálatait. Az alfahím csapaton belüli szerepét már kiosztották egy bizonyos Verstappennek.

részletek

A Honda nagyon elégedett a téli fejlődéssel

Eddig sem várta éppen pesszimista hangulatban a 2020-as szezont a Red Bull, de még inkább feldobja őket, hogy motorszállító partnerük, a Honda a jelek szerint újabb remek előrelépést ért el.

részletek
Olvastad már?