DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Horner

A Red Bull szerint túl nagy szavuk van a kis F1-es csapatoknak

Christian Horner szerint ez egy olyan dolog, amin változtatni kell, de a költségvetési sapkával kapcsolatban is lennének ötletei, felvetései.

részletek

Ki volt a legjobb F1-es csapatfőnök 2022-ben?

Vajon a vb-címeket simán bezsebelő Red Bullt irányító Christian Horner behúzza ezt a kategóriát vagy a domináns sikerek sem elegendők az első helyéhez?

részletek

Mégis kap F1-es tartalékversenyzői feladatokat is Ricciardo a Red Bullnál

Bár korábban csak szimulátor- és reklámtevékenységekről esett szó, Christian Horner megerősítette, hogy egyes futamokon az ausztrál lesz a tartalékpilótájuk.

részletek

Ezért nem folytatódik a Red Bull uralma az F1-ben

Christian Horner szerint a többiek egyszerűen túl jók ahhoz, hogy ebben a szabályrendszerben továbbra is dominálni tudjon a világbajnok.

részletek

A költséglimit dupláját költötte a Red Bull 2021-ben

Számos tétel, például a pilótafizetés nem számít bele az F1-es csapatok költségplafonjába: így érhette el a Red Bull összes kiadása a tavalyi évben a 230 millió fontot.

részletek

Horner Vettelben látja Marko utódját a Red Bullnál

A Red Bull csapatfőnöke szerint minden megvan ahhoz Sebastian Vettelben, hogy Dr. Helmut Marko örökébe lépjen, amennyiben a főtanácsadó a nyugdíjba vonulás mellett dönt a közeljövőben.

részletek

Emiatt irigyli Vettel Verstappent: „Fogalmam sincs, hogy sikerült neki”

Közösen szerepelt egy tévéműsorban a Red Bull két világbajnoka. Sebastian Vettel elismerő hangon beszélt az F1 aktuális legjobbjáról.

részletek

A Red Bull számára az imolai hétvége jelentette a fordulópontot

Max Verstappen után az osztrák istálló csapatfőnöke is úgy vélekedett, hogy az Emilia-romagnai Nagydíjon aratott győzelmük fontos pont volt a szezon során. Christain Horner szerint lélektanilag ez sokat jelentett számukra.

részletek

Ennyit keresnek az F1-es csapatfőnökök

A legjobban kereső vezérek a toppilótákhoz hasonló fizetést tesznek zsebre: a sajtóban megjelent friss lista a 2023-as béreket mutatja.

részletek

Ezt tanulta meg a Mercedestől a Red Bull

Adrian Newey szerint a Mercedes domináns F1-es éveinek egy nagyon fontos tanulsága volt, amit egy idő után megértettek, és megtették a szükséges lépést.

részletek

Meghökkentette a 2023-as nevezési díj végösszege a Red Bullt

A konstruktőri világbajnoknak még a pontok után is többet kell fizetnie, mint a többi istállónak. A Red Bullnak az infláció miatt 6,24 millió dollárba kerül a 2023-as részvétel – több mint másfélszer annyiba, mint a Ferrarinak vagy a Mercedesnek.

részletek

Kínos gála, Vasseur készül – szombati hírek

Horner hálát mondott Mateschitznek és kínos párbeszédbe keveredett az FIA-elnökkel, Albon a visszatéréséről, Perez Ricciardóról beszélt: hírösszefoglaló.

részletek