Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 13. hétfő

Horner

Hamilton miatt mondott nemet a Mercedes

A fordított rajtrácsos sprintfutamok ötletét alapvetően egyetlen csapat ellenzi a Formula-1-es mezőnyben, ez pedig a Mercedes - Christian Horner szerint az ok teljesen egyértelmű.

részletek

Ha Vettel akarja, lesz helye, mondja Horner

„A Mercedesnél lesz jövőre egy szabad ülés” – mondta a Red Bull csapatfőnöke, aki célzást tett rá: sem a német, sem Fernando Alonso igényeinek nem felelne meg a Renault.

részletek

F1-Archív: Leclerc kiérdemelte a felhajtást

Hamilton és Vettel szerint is van alapja a Leclerc körüli felhajtásnak, Massa Verstappennek adja az ívet, visszatér az USA Nagydíj, Bianchi pontot szerez Monacóban: ezek voltak május 25. hírei az elmúlt években.

részletek

A MotoGP sikerreceptjét másolná az F1

Radikális szabályváltozásokra bólintottak rá az F1-es csapatok a minap, amely lehetőséget teremthet a kisebb istállóknak a felzárkózásra – hasonló szisztéma a MotoGP-ben már bevált az elmúlt években.

részletek

A Red Bull nem ültetné Verstappen mellé Vettelt

Két alfahím egy csapatban? Christian Horner szerint meglehetősen valószínűtlen, hogy a Red Bull rálépne erre az útra és leigazolná korábbi sikerkovácsát, Sebastian Vettelt a jelenlegi aranyifjú, Max Verstappen mellé.

részletek

Zűrös szezonnyitóra számít Christian Horner

A berozsdásodott versenyzők miatt a szokásosnál több baleset várható Ausztriában a csapatfőnök szerint. A Red Bullnál mindent megtesznek azért, hogy a közösség szelleme ne szenvedjen csorbát.

részletek

A teszt idén nem azt jelenti az F1-ben, mint eddig

A Red Bull Formula-1-es csapatát irányító Christian Horner sokféle forgatókönyvet lát az idei szezon megkezdésére, de olyan nincs közöttük, miszerint egyáltalán nem lennének versenyek. Lesz viszont vírusteszt és csapatonkénti szeparálódás.

részletek

Renault-sok is dolgoztak a Red Bull gyárában a lélegeztetőgépen

Christian Horner szerint elképzelhetetlen lett volna ez normál körülmények között, a Project Pitlane viszont megmutatta, milyen összefogásra képes az F1-es mezőny.

részletek

A Red Bull mindent megtesz a szezonnyitóért

Az Osztrák Nagydíj helyszíne csak a kormány zöld jelzésére vár, minden készen áll arra, hogy júliusban Ausztriában elrajtoljon a 2020-as szezon – derült ki a Red Bull csapatfőnökének nyilatkozatából.

részletek

Horner: Adjanak autót a nagycsapatok a kicsiknek

Christian Horner szerint a válságos idők kilátástalanságában az egyetlen biztos módja a kisebb költségvetésű csapatok fennmaradásának az, ha ideiglenesen megszűnnek konstruktőröknek lenni.

részletek

Horner: Velünk Ricciardo most az élen lenne

A Red Bull csapatfőnöke sokáig nem értette Daniel Ricciardo 2018-as átigazolását a Renault-hoz. Mai napig sajnálja, hogy ezzel felbomlott a csapaton belül kialakult összhang.

részletek

A Red Bull nézők nélküli futamokkal kezdene

Christian Horner szerint a Red Bull Ring már most is készen áll, könnyedén lehetne ott futamokat rendezni - júliusi rajttal nagyon kemény lenne a 18 versenyes bajnokság, de nem megoldhatatlan.

részletek
Olvastad már?