DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Horner

Pat Symonds odamondott a költséglimit miatt „nyafogó” csapatfőnököknek

Az F1 technikai igazgatója a költséglimitről és a közvéleményt erőteljesen megosztó sprintfutamokról is pozitív és határozott véleményt fogalmazott meg.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Webber: Bizonyos dolgoknak a csapaton belül kell maradniuk

Az F1 korábbi futamgyőztese szerint a Red Bull rosszul kezelte a Brazíliában kialakult helyzetet, pedig a múltban már szembesültek hasonló szituációkkal…

részletek

Nem tart a büntetéstől a Red Bull

A csökkentett szélcsatornában tölthető tesztidő ellenére Christian Horner csapatfőnök magabiztosan áll a tesztek előtt, bízik abban, hogy a Red Bull meg tudja oldani az előttük álló nehéz feladatot.

részletek

Horner: Max olyan volt, mint egy metronóm

Ismét nem győzte méltatni Verstappen 2022-es produkcióját a Red Bull F1-es főnöke: szerinte minél nagyobb nyomás volt rajta, annál jobban teljesített.

részletek

Mi lesz a Red Bull-lal Newey után?

Továbbra is a tervezőzseni az F1-es technikai részleg karmestere Christian Horner szerint, de a csapatfőnök úgy látja: Newey mellett is van bőven képzett szakemberük.

részletek

Ezekben a feladatokban számít Ricciardóra a Red Bull

2018-as távozása után most harmadik számú pilótaként tért vissza a Red Bullhoz Daniel Ricciardo.

részletek

A Red Bull szerint túl nagy szavuk van a kis F1-es csapatoknak

Christian Horner szerint ez egy olyan dolog, amin változtatni kell, de a költségvetési sapkával kapcsolatban is lennének ötletei, felvetései.

részletek

Ki volt a legjobb F1-es csapatfőnök 2022-ben?

Vajon a vb-címeket simán bezsebelő Red Bullt irányító Christian Horner behúzza ezt a kategóriát vagy a domináns sikerek sem elegendők az első helyéhez?

részletek

Mégis kap F1-es tartalékversenyzői feladatokat is Ricciardo a Red Bullnál

Bár korábban csak szimulátor- és reklámtevékenységekről esett szó, Christian Horner megerősítette, hogy egyes futamokon az ausztrál lesz a tartalékpilótájuk.

részletek

Ezért nem folytatódik a Red Bull uralma az F1-ben

Christian Horner szerint a többiek egyszerűen túl jók ahhoz, hogy ebben a szabályrendszerben továbbra is dominálni tudjon a világbajnok.

részletek

A költséglimit dupláját költötte a Red Bull 2021-ben

Számos tétel, például a pilótafizetés nem számít bele az F1-es csapatok költségplafonjába: így érhette el a Red Bull összes kiadása a tavalyi évben a 230 millió fontot.

részletek