DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ocon nyerte a Force Indiák házi csatáját

A francia pilóta jó versenyt futott, és egészen a leintésig csapattársa előtt tudott maradni. Ocon csapata erősségét is kiemelte, amivel még a tavalyi történelmi szezonjukat is felülmúlhatják.

A Kanadai Nagydíj után az alakulat filozófiája ismét az volt, hogy hagyják versenyezni pilótáikat - de ezúttal nem történt hasonló incidens, mint azon a versenyhétvégén. 

„Remek rajtom volt és sikerült néhány pozíciót szereznem. Kudarcot vallottam Hülkenberggel szemben, meg tudott előzni az első kör végén” - emlékezett vissza a start pillanataira Ocon. Az érintett német azt emelte ki pozitívumként, hogy volt csapata autói előtt tudott maradni.

 Ocon-brit-nagydij-futam-2017



A francia büszke rá, hogy le tudta győzni Perezt: „Aztán viszont jót csatáztam a csapattársammal a délután hátralévő részében. A csapat hagyott minket versenyezni, csakúgy mint Kanadában. Sergio gyors volt, és nyomás alatt tartott, de előtte tudtam maradni.”

„Nagyon elégedett vagyok, hogy mindkét autóval pontot tudtunk szerezni. A kiegyensúlyozottság az erősségünk idén. Minden pályán remek volt a tempónk, és pontokat is tudtunk szerezni. Tartanunk kell ezt a formát az év második felében is” - zárta gondolatait a pozitívumokkal és a célokkal Ocon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: