Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Ocon

Meglehetett volna a dupla Q3 az Alpine-nak

A szorosabb középmezőny azt is eredményezi, hogy a pilóták könnyen lökdösik ki egymást a továbbjutó helyekről az időmérőn, így maradt hoppon az Alpine párosa is. De mindketten találtak pozitívumot is.

részletek

Ocon új karosszériát kap Silverstone-ban

Esteban Ocon egy teljesen új karosszériát kap a Formula-1-es Brit Nagydíjon, hogy az Alpine-nál minden kétséget eloszlassanak afelől, hogy technikai problémák okozták a közelmúltbeli formahanyatlását.

részletek

Jelentős változtatást kér csapatától a küszködő Ocon

A francia pilóta alulteljesített az előző négy versenyhétvégén. A körönként egy másodperces különbség Alonsóhoz képest arra utal, hogy a probléma az autóban keresendő: Ocon szeretné, hogy a lehető legtöbb alkatrészt kicseréljék.

részletek

Verstappen-vezetés és Bottas-bokszbaki a második edzésen

Ismét a Red Bull világbajnoki éllovasa volt a leggyorsabb Spielbergben, mögötte viszont Daniel Ricciardo és Esteban Ocon tűnt fel. Lewis Hamilton csak negyedik, Valtteri Bottas ritka hibát produkált.

részletek

Alonso: Húsz éve a rajtok az erősségeim

Ismét remek első kört produkált a kétszeres F1-es világbajnok a Francia Nagydíjon, ahol végül hullámzó verseny után a nyolcadik helyen intették le – a csapattárs viszont pontot sem szerzett.

részletek

Alpine: Nincs kilépési záradék Ocon szerződésében

Szerdán jelentette be az Alpine és Esteban Ocon, hogy további három évvel meghosszabbítják a francia pilóta szerződését, 2024 végéig folytatva közös munkájukat. Tekintve, hogy Ocon a Mercedes pártfogoltja is egyben, felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire kőbe vésett ez az új egyezség. Az Alpine vezetője, Laurent Rossi és maga Ocon is igyekezett eloszlatni a kételyeket.

részletek

Akarta-e Ocont a Mercedes?

Esteban Ocont nem zavarja, hogy a következő három évben nem lesz a Mercedes pilótája. A francia örvendezik, hogy minden eddiginél hosszabb távra tervezhet az Alpine kötelékében, de vajon mi volt a válasza arra a kérdésre, hogy tényleg akarta-e őt a csillagos alakulat?

részletek

Bejelentést tett az Alpine: eldőlt Ocon sorsa

Hazai nagydíja előtt néhány nappal kiderült, hogy a francia F1-es pilóta egészen 2024-ig jelenlegi csapatánál fog szerepelni, miután újabb hároméves szerződést írt alá velük.

részletek

Az Alpine megtartaná Ocont, nem kéri Gaslyt

Esteban Ocon remek szezonkezdetét látva az Alpine minél előbb szeretné megtárgyalni a Mercedesszel, hogy a francia egy újabb szezonra velük maradhasson. Laurent Rossi szerint a csapat nem is gondolkodik más versenyzőben.

részletek

Az Alpine elkaphatja a Ferrarit Monacóban?

Esteban Ocon remek csatát vívott a vörös autókkal Barcelonában, most Monte-Carlóban teheti meg ugyanezt. A francia arra számít, hogy a hercegségben verhető lesz a Scuderia.

részletek

Alonso: Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen

Az utóbbi két versenyhétvégén jelentőset lépett előre az Alpine istállója, amivel kapcsolatban Fernando Alonsóban eleinte kételyek merültek fel. Azóta elhitte, hogy a csapata tényleg megerősödött.

részletek

Alonso: A száz százalékom sem elég Ocon ellen

Elismerően beszélt csapattársáról a kétszeres F1-es világbajnok spanyol, aki szerint a francia jelenleg tökéletes hétvégéket teljesít. Ugyanakkor figyelmeztetett: idővel ő is vissza fog rázódni.

részletek
Olvastad már?