Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Ocon

Öröm az Alpine-nál: Top ötben mindkét autó

A francia istálló volt a második szabadedzés meglepetése: Ocon negyedik, Alonso ötödik helyen végzett, csupán három tizedre a Mercedestől, miután az első tréningen még a közelben sem voltak.

részletek

Alonso: Ennél többet nem is kérhetnék

Rendkívül elégedett Portugál Nagydíjával és a szezon első három versenyével is Fernando Alonso – ugyanakkor tudja, hogy egy olyan gyenge időmérő, mint szombaton, nem megengedhető Barcelonában és Monacóban. A McLarennel és Ferrarival csatázva szerzett hetedik-nyolcadik helyet idei legjobb hétvégéjén az Alpine.

részletek

Alonso egy másodperc lemaradásban is boldog

Idén már másodszor maradt alul az időmérőn csapattársával szemben Fernando Alonso, ám ugyanolyan pozitívan értékeli az Alpine hétvégéjét, mint Esteban Ocon, aki a hatodik helyre kvalifikált Portimaóban.

részletek

Zavarba ejtő pillanatokat élt át Stroll és Ocon

Az Aston Martin és az Alpine fiatal pilótájának egy egyszerű kérdést tettek fel a Portugál Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján, ám konkrét válasz helyett körmondatokat kaptunk tőlük.

részletek

Alonso Ocont, Ocon Alonsót dicséri

Jó benyomást tett Fernando Alonsóra az új csapattárs: elkötelezett az Alpine irányába, keményen dolgozik, kapcsolatuk szoros. Esteban Ocon sem maradt adós az elismerő szavakkal.

részletek

Nem tudott bízni az autóban Alonso

„Túl lassú voltam” – vállalja magára a felelősséget Fernando Alonso, amiért csupán 15. helyen végzett az imolai időmérőn. Esteban Ocon, akit három hete nagy különbséggel megvert, ellenben a Q3-ba jutott.

részletek

Perez és Ocon nem haragudnak egymásra

A pénteki nap legizgalmasabb és egyben legrejtélyesebb jelenetsora volt, mikor az első szabadedzésen Sergio Perez és Esteban Ocon is sérült autójából száll ki. Most elmagyarázták, mi történt.

részletek

Rémhír terjedt el, Alonso és Ocon is versenyezhet

Órákon át tartotta magát délelőtt a pletyka, miszerint az Alpine valamelyik versenyzője koronavírusos lett. Valójában azonban Fernando Alonso és Esteban Ocon is készen áll a versenyzésre.

részletek

A 2005-ös Alonso legjobb imolai emléke

A Bahreinben kieső spanyol első pontjaiért megy Emilia-Romagnába, ahol ismét szoros középmezőnyt vár. Örül, hogy Imola újra a versenynaptár része: a Michael Schumacherrel vívott nagy csatára 16 év távlatából is emlékszik.

részletek

Nem engedi a „veszélyes játékokat” az Alpine pilótái közt

A pszichológiai játszma még belefér, az egyik versenyző – és ez elsősorban Esteban Ocont jelenti – destabilizálása már nem: az Alpine nagykövete, a négyszeres világbajnok Alain Prost fektette le a játékszabályokat.

részletek

Vettel: Talán az én hibám volt

A négyszeres világbajnok elismerte, hogy ő mérte fel rosszul a helyzetet az Esteban Oconnal történt bahreini ütközése során. A német még nem érzi otthon magát az Aston Martin autójában.

részletek

Szendvicses zacskó okozta Alonso vesztét

Üres kézzel távozott a szezonnyitóról az Alpine, Fernando Alonsót két műszaki hiba is utolérte, Esteban Ocont Vettel forgatta meg. A spanyol érzelemdús hétvégére tekintett vissza.

részletek
Olvastad már?