Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Ocon

A Mercedes nem akart kockáztatni Oconnal

Bár nyárig úgy tűnt, Esteban Ocon érkezhet a gyári Mercedeshez, ez végül nem valósult meg, sőt, a fiatal francia ki is lépett a németektől és a Renault-hoz igazolt. Miért nem Ocont választották?

részletek

Nem véletlenül hasonlít Ocon sisakja Schumacherére

Még lehet, hogy évekig nem látjuk a Formula-1-ben Mick Schumachert, ám édesapja sisakdesignja már az Abu Dhabi tesztelésen megjelent a pályán, Esteban Ocon jóvoltából.

részletek

Ocon: Megmondtam, hogy Leclerc legyőzi Vettelt

Esteban Ocont egyáltalán nem lepte meg, hogy Charles Leclerc már az első szezonjában legyőzte Sebastian Vettelt, miközben arról is beszélt, milyen hatással van rá Michael Schumacher.

részletek

Ocon: Nem vagyok csalódott, hogy nem a Mercedesszel térek vissza

Az F1-es mezőnybe visszatérő és a Renault-val év végén már tesztelő Ocon szerint csapata ebben az évben visszaesett. Jövőre egy dobogós helyezést tűzött ki célul, ami megmutatná a fejlődést.

részletek

Ocon a Verstappen elleni ütközésről: Én már lapoztam

A Renault-val tér vissza Esteban Ocon az F1-es rajtrácsra 2020-ban, így újból kerék a kerék elleni csatákban lehet része, ahogy 2018-ban Verstappen ellen is volt, azonban ő már túllépett ezen.

részletek

Ocon: Legalább most gyűjtögethetek kilométereket

Esteban Ocon egyrészt már annak a ténynek is örült, hogy hosszú kihagyás után érdemi munkát végezhetett egy F1-es autóban, másrészt pedig annak, hogy ezzel elébe megy a 2020-as tesztkorlátozásoknak.

részletek

Ocont kitiltották a Mercedestől

A hatodik világbajnoki címét besöprő istálló tesztpilótájaként töltötte az évet Esteban Ocon, hétfőtől azonban a rivális Renault-t erősíti. Abu Dhabiban már a hétvégén sem léphet be a Mercedeshez.

részletek

Ocon Abu Dhabiban már a Renault pilótája lesz

A Mercedes már a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj után felbontja szerződését Esteban Oconnal, aki jövőre a Renault pilótája lesz, így az év végi teszten már bele is ülhet a sárga-fekete autóba a francia.

részletek

Verstappen: Ma már csak nevetek az egészen

A tavalyi Brazil Nagydíj után az F1 hőskorát idéző fizikai kontaktusra került sor két pilóta között, miután a lekörözött Ocon kilökte a versenyben vezető Max Verstappent. Ma már csak nevet a holland.

részletek

Ricciardo: Hamiltonnak nehezebb dolga lenne ellenem

Az ausztrál úgy gondolja, sokkal nagyobb kihívója tudott volna lenni Lewis Hamiltonnak az elmúlt években, mint bármelyik csapattársa. Ezzel nem Bottast minősíti le, csak megvan a kellő önbizalma.

részletek

Abiteboul: Lesz elég dolgunk Ocon és Ricciardo kezelésével

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke tudja, észnél kell lennie, mikor megérkezik Daniel Ricciardo mellé 2020-ra a csapat új versenyzője, Esteban Ocon, és erős kézzel kell majd irányítania a csapatot.

részletek

Ocont megviselte és feltüzelte a kihagyás

A Mercedes neveltje egy évet ül az F1 kispadján, mielőtt visszatérhet a versenyzéshez, ez pedig eléggé megviseli őt mentálisan. Helyzetében azonban nem csak negatívumot talált a 23 éves pilóta.

részletek
Olvastad már?