Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 23. szerda

Ocon

Ricciardo megérezte a Perez-ügyet

A Renault ausztrál F1-es pilótája szerint Monzában már volt egy ilyen érzése, hogy hamarosan sor kerül a bejelentésre - viszont Perez még fiatalabb is nála, úgyhogy nem aggódik érte.

részletek

Ocon kiakadt a Renault-ra, csendre intették

A csapat nem készítette elő a megfelelő abroncsokat, ezen úszott el a jó eredmény - majd megpróbálták pozitívan felfogni, de a pilótát alig lehetett visszafogni a leintést követően.

részletek

Ricciardo elmondta, miért gyengébb a Renault, mint Spában

A belgiumi remeklés után Monzában is mindenki erős teljesítményt vár a Renault-tól, ennek fényében kicsit csalódáskeltő volt az időmérős eredményük – az ausztrál elmagyarázta, mi lehet az oka.

részletek

Most tényleg nem a köridőt kell nézni: Ricciardót kivették a Mercedesek mögül

Közhely, hogy a szabadedzésen nem számít az időeredmény és helyezés, Daniel Ricciardo esetében azonban tényleg ez a helyzet Monzában. Az ausztrál legjobb idejét elvették, így harmadik helyett csak a 15. pozícióban végzett délután.

részletek

Aggódnak Grosjeanék a szahíri nyomvonal miatt

A francia versenyző szerint „rémálom” lehet a rövid vonalvezetés, és erről bizonyosan fognak beszélni majd a pilóták egymással. Nem mindenki ért viszont egyet a haasos aggodalmaival.

részletek

Monzai és konstruktőri dobogóra ácsingóznak a Renault-nál

A spái remeklés után az F1-es Olasz Nagydíjon is erős teljesítményt vár Daniel Ricciardo és Esteban Ocon: itt a legjobb esély arra, hogy végre felálljon a pódiumra a francia alakulat?

részletek

Podcast: Alonso dörzsölheti a tenyerét!

Lewis Hamilton ismét érinthetetlen volt, a Ferrari égett, mint a rongy, a Renault viszont újkori története legjobb hétvégéjét teljesítette: rendhagyó értékelőnkben Sanyi kommentátori képességeit is megvillantja!

részletek

A legvégére tartogatta a durranást Ricciardo és Ocon

Emlékezetesen sikerült a Belga Nagydíj utolsó köre mindkét Renault számára: az ausztrál leggyorsabb köridőt rakott össze, a francia megelőzte Albont. Negyedik-ötödik hellyel gyarapodott az istálló, idei legjobb kettős eredményével.

részletek

Oconnak új motort ad a Renault, hogy ne kapjon ki ennyire Ricciardótól

A francia F1-es pilóta jelentős hátrányban van a csapattársához képest és nem érti ennek okát - most kap egy új motort és egy új váltót, hátha az segít. Reméli, hogy így lesz.

részletek

Lágyszívű stewardok: Kvjat, Magnussen megúszta

Két vitás esetben vizsgálódtak a stewardok a szombati nap során. Kvjat a Q1-ben feltartotta Magnussent, akinek Ocon edzésen történt autótörésében volt szerepe. Végül egyetlen figyelmeztetést osztottak csak ki.

részletek

Podcast: Gumimágia, legyőzték a Mercedest

Az F1 történetének egyetlen 70. évfordulós nagydíját Max Verstappen nyerte: tökéletes vezetés, remek gumikezelés, extrém taktika – így sikerült otthon megfogni Hamiltont. Persze Hülkenberget és Vettelt se hagytuk szó nélkül!

részletek

Kútba estek Ricciardo reményei

A Renault ausztrál pilótája a vasárnapi nagydíjat dobogós reményekkel kezdte, de végül pontokat sem sikerült szereznie. Elmondta, miért volt egyre nehezebb és nehezebb a napja.

részletek
Olvastad már?