Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Ocon

Ocon: Alonso egy igazi oroszlán

Elismerően beszélt rutinos csapattársáról Esteban Ocon. A francia pilóta úgy véli, a kétszeres világbajnok még mindig éhes a sikerre, ahogy régen is, ezért abban bízik, marad az Alpine csapatánál.

részletek

Ocon: Bíztam benne, hogy Alonso nem teszi meg

A francia csapattárs segítsége kellett ahhoz, hogy Fernando Alonso motorproblémája mellett megtartsa helyét a Kanadai Nagydíjon – ennek ellenére a spanyol helycserét akart, mert gyorsabbnak tartotta magát.

részletek

Szafnauer: A harmadik hely nem reális számunkra

Az Alpine egyelőre még nem jobb a Mercedesnél a francia alakulat csapatfőnöke szerint, aki úgy gondolja, egyelőre nem fejlődtek annyit, hogy harcban legyenek a konstruktőri tabella harmadik pozíciójáért.

részletek

Ocon szerint nem volt több a versenyükben

Az Alpine a maximumot hozta ki a Kanadai Nagydíjból Esteban Ocon szerint. A francia pilóta úgy véli, szinte mindent úgy csináltak, ahogyan előtte tervezték, így elégedetten távozhatnak.

részletek

Pocsék állapotban lehet a kanadai pálya a hosszú szünet miatt?

Három év (2019) után térhet vissza a száguldó cirkusz mezőnye Montrealba, a Covid miatti kétszeres kényszerszünet miatt pedig van, aki úgy gondolja, az aszfalt állapota rengeteget romolhatott.

részletek

Alonso: A csapatok nehezen fognak megegyezni

Nem lát gyors megoldást a delfinezés problémájára Fernando Alonso, aki úgy látja inkább a gumikkal való gondokra koncentrálna Kanadában. A spanyol szerint itt kell a legtöbbet fejlődniük, de csapattársa bizakodó a folytatást illetően.

részletek

Büntetnék a versenyzők az időmérőn zászlót kiváltókat

Az F1-es pilóták jelentős része támogatná, hogy szankcionálják azokat, akik szándékosan vagy egy hibából kifolyólag tönkreteszik mások gyorsköreit a kvalifikációkon – persze lennének nehézségek.

részletek

Ocon: Vannak helyek, ahol mindenképp lennie kell F1-nek

Egyre inkább úgy fest, hogy a Francia Nagydíj nem lesz részese a 2023-as Formula-1-es versenynaptárnak. Bár a pálya a rajongóknak nem tetszik, Esteban Ocon azért sajnálná Le Castellet-t.

részletek

Ocon: Indokolatlanul büntettek meg Hamilton manővere után

Az Alpine francia pilótája úgy véli, egyáltalán nem érdemelte meg az ötmásodperces büntetést Hamilton előzési kísérletét követően. Ha tavaly történt volna, nem is kapott volna?

részletek

Ocon szerint több fejlesztésre lesz szükség

Az Alpine istállója is hozott frissítéseket Barcelonába, melyek Esteban Ocon szerint működőképesnek bizonyultak. A francia pilóta úgy látja, ennek ellenére nem bízhatják el magukat, és tovább kell dolgozniuk.

részletek

Esteban Ocont megviselte a tartalékos szerep

Őszintén beszélt a karrierje korábbi szakaszáról az Alpine pilótája. A francia versenyző jól érzi magát jelenlegi csapatánál, de elmondása szerint megviselte amikor tartalékpilótaként alkalmazták.

részletek

Ötvenszázalékos volt csak fizikailag Ocon

Az utolsó rajthelyről lett nyolcadik Miamiban Esteban Ocon. A szombaton elszenvedett 51 G erejű ütközés után bravúr a pontszerzés, de a francia megsínylette a csatt utóhatását.

részletek