Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Ocon

Ocont megviselte és feltüzelte a kihagyás

A Mercedes neveltje egy évet ül az F1 kispadján, mielőtt visszatérhet a versenyzéshez, ez pedig eléggé megviseli őt mentálisan. Helyzetében azonban nem csak negatívumot talált a 23 éves pilóta.

részletek

Ocon: Viszek magammal minden mercedeses titkot a Renault-hoz!

Azok után, hogy Esteban Ocon jó ideig Mercedes-tesztpilótaként is tevékenykedett, 2020-ra leszerződtette a Renault. Ezek után pedig pontosan az fog történni, amire valószínűleg mindenki gondol.

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

Hülkenberg: Én vagyok az áldozati bárány a csapat gyengesége miatt

Óriási tervekkel lépett szövetségre közel három évvel ezelőtt a gyári Renault és Nico Hülkenberg. A kezdeti sikerek után azonban idén látványosan megtorpantak a franciák, a német pedig bűnbak lett.

részletek

Ocon félt, hogy teljesen elfelejtik

A következő szezonban ismét a mezőnyben köszönthetjük Esteban Ocont, de immáron a gyári Renault színeiben. A tehetséges francia év elején azt gondolta, akár végleg kikerülhet a látókörből.

részletek

Abiteboul: Hülkenberg jobb volt, mint a Renault

Három éven át szolgálta a francia gyári istállót a tapasztalt német, év végén viszont mennie kell, hogy helyet adjon Esteban Oconnak. A Renault-főnök érzi, Hülkenberg jobb autót érdemelt volna.

részletek

Kiderítettük, Ocon nem kölcsönbe megy a Renault-hoz

Esteban Ocon Renault-szerződése felvet bizonyos kérdéseket a pilóta és a Mercedes kapcsolatára vonatkozóan – a formula.hu ezekre kereste a választ Spa-Francorchamps-ban.

részletek

Korábbi csapattársát is meglepi Hülkenberg távozása

Nico Hülkenberg keserűen vette tudomásul, hogy jövőre már nem lesz helye a Renault-nál, miután Esteban Ocon érkezik a helyére. Egy szimpatizánsa mindenképp van, méghozzá a korábbi csapattárs Carlos Sainz.

részletek

Hülkenberg: Nem mindig a teljesítmény dönt

Esteban Ocon váltja Nico Hülkenberget 2020-ban a Renault-nál. A 32 éves német percekkel a bejelentést követően posztolt a közösségi médiában: sajnálkozik, hogy nem sikerült elérni a közös célokat, és finoman oda is szúrt a csapatnak.

részletek

Bejelentés: Esteban Ocon visszatér 2020-ban

Miután a Mercedes nyilvánosságra hozta, hogy Valtteri Bottasszal szerződést hosszabbít, a finn helyére ácsingózó tartalékos, Esteban Ocon sorsára is fény derült. A francia így is gyári csapatban, a Renault-nál folytatja.

részletek

Bottas, Ocon, Hülkenberg – bejelentések lógnak a spái levegőben

Négyhetes távollét után kezdett el ismét mozgolódni a Formula-1 mezőnye Spa-Francorchamps-ban, helyszíni értesüléseink szerint pedig akár rögtön nagy igazolási hullámmal is indulhat a szezon második fele.

részletek

Renault-overallos Ocont posztolt Hülkenberg

A francia szaksajtó már készpénznek veszi, hogy Esteban Ocon aláírt a Renault-hoz. Nico Hülkenberg azt a megjegyzést fűzte a hírhez: izgalmas csütörtökre számít Spában…

részletek
Olvastad már?