Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Ocon

Ricciardo: Nem is pislogtam a kör során

Mindkét autójával a legjobb tíz közé kvalifikált a Renault Isztambulban, Daniel Ricciardo ráadásul ritka tettet vitt véghez azzal, hogy mindkét Mercedesnél gyorsabb tudott lenni. Ehhez általa soha nem tapasztalt körülmények kellettek.

részletek

Ocon igazságtalannak tartja Russell helyzetét

Megtörténhet jövőre a brittel, ami tavaly a franciával: Esteban Ocon tehetsége és eredményei ellenére egy évet kénytelen volt a mezőnyön kívül eltölteni. Kegyetlennek érezné, ha sorsa Russell-lel is megismétlődne.

részletek

Ocon elkezdett javulni, örül neki

Az utóbbi versenyhétvégéken közelebb került Daniel Ricciardóhoz - szerinte időbe telt neki, mire összeszedte magát a kihagyott évét követően, de most már jó úton jár.

részletek

Renault-főnök: Oconnak nem kell szégyenkeznie

A néhány éve még egyik legnagyobb tehetségként kezelt francia Ricciardo árnyékában van a Renault-nál. Cyril Abiteboul szerint a műszaki hibák felnagyítják a különbséget, Oconnak nem kell szégyellnie idei teljesítményét.

részletek

Ricciardo élvezte a hektikus időmérőt

A Renault pilótája megtalálta a sűrű szombati menetrend és a kapkodó csapatok szórakoztatóértékét. A hatodik helyet szerezte meg az időmérőn, ami ígéretes versenyt vetít számára előre.

részletek

Ocon: Ez volt az eddigi legjobb etapom

A Renault francia pilótája az Orosz Nagydíj első felében sokáig a negyedik pozícióban autózott. Tempóban egy szintet képviselt Daniel Ricciardóval, gumikezelésben pedig felül is múlta őt.

részletek

Ricciardo: Pole-ra azért nem számítottam, de jobb helyre igen

A Q2 meglepetéseként Daniel Ricciardo futotta meg a legjobb köridőt: sokan ekkor odaadták volna neki a harmadik rajthelyet, az ausztrál végül azonban csak ötödik lett.

részletek

Ricciardóval a saját csapattársa szúrt ki

A mugellói időmérő kulcsmozzanata Esteban Ocon megperdülése volt, amivel a Q3 résztvevőinek többségével jól ki is tolt. A Renault így is gyorsabbnak tűnik most, mint a McLaren.

részletek

Ricciardo megérezte a Perez-ügyet

A Renault ausztrál F1-es pilótája szerint Monzában már volt egy ilyen érzése, hogy hamarosan sor kerül a bejelentésre - viszont Perez még fiatalabb is nála, úgyhogy nem aggódik érte.

részletek

Ocon kiakadt a Renault-ra, csendre intették

A csapat nem készítette elő a megfelelő abroncsokat, ezen úszott el a jó eredmény - majd megpróbálták pozitívan felfogni, de a pilótát alig lehetett visszafogni a leintést követően.

részletek

Ricciardo elmondta, miért gyengébb a Renault, mint Spában

A belgiumi remeklés után Monzában is mindenki erős teljesítményt vár a Renault-tól, ennek fényében kicsit csalódáskeltő volt az időmérős eredményük – az ausztrál elmagyarázta, mi lehet az oka.

részletek

Most tényleg nem a köridőt kell nézni: Ricciardót kivették a Mercedesek mögül

Közhely, hogy a szabadedzésen nem számít az időeredmény és helyezés, Daniel Ricciardo esetében azonban tényleg ez a helyzet Monzában. Az ausztrál legjobb idejét elvették, így harmadik helyett csak a 15. pozícióban végzett délután.

részletek
Olvastad már?