Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Ocon

Ocon: A Mercedes nagyon okos volt, vagy...

A francia F1-es pilóta a Mercedes által nemrég bemutatott DAS-rendszerről beszélt - szerinte egy idő után őt kizárták a gyárból, valószínűleg akkor találták ki az eszközt.

részletek

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek

Lehullt a lepel, íme a Renault végleges festése

A tesztelésen még egy teljesen fekete versenyautóval vett részt a francia gyári istálló, Melbourne-ben azonban a Renault megmutatta 2020-as rakétájának végleges színét. Nincs nagy változás.

részletek

Ricciardo: Nem ismerik el eléggé Hamiltont

Lehet, hogy évek óta a legjobb autóban ül a hatszoros világbajnok, a renault-s szerint így is elismerésre méltó, hogy a Mercedes pilótája folyamatosan komoly nyomás alatt teljesít kiválóan.

részletek

Ocon: A Mercedes mindenben jobb, mint a Renault

Esteban Ocon egy év kihagyás után lesz ismét teljes értékű tagja idén a mezőnynek. A francia azok után, hogy a Mercedes tartalékja volt, visszatért a Renault-hoz, akik szerinte mindenben gyengébbek…

részletek

Ricciardo Ocont inti: Csak okosan

Az ausztrál nem felejtette el, hogy új csapattársának többekkel volt már balhéja. A Renault-nál jelenleg a fejlődés a legfontosabb, ezért össze kell dolgozniuk.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Paddy Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

Ocon jóslata: Minden pályacsúcs meg fog dőlni

Sosem vezetett még ilyen jól tapadó F1-est a Renault versenyzője – aki tavaly a Mercedes tesztpilótája volt. Az összes pályán új körrekordra számít.

részletek

Ocont kikészítette a tartalékos szerep

Folyton dolgozott vagy utazott, így a szezon végére teljesen lefogyott Esteban Ocon, a Mercedes tavalyi tartalékpilótája. A Renault-hoz mégsem kimerülve érkezik, télen vért izzadva készült 2020-ra.

részletek

Ocon: Sokkal jobb Ricciardóval, mint Perezzel

A Renault-hoz egy év kihagyás után érkező Esteban Ocon úgy érzi, jobb a kapcsolata Daniel Ricciardóval már most, mint Perezzel valaha is volt a Force Indiánál. Az ausztrál sem szeret veszekedni.

részletek

Még a megosztható kulisszatitkok mennyiségét is belefoglalták Ocon szerződésébe

Amikor Esteban Ocon a Mercedes tartalékpilótai szerepét a Renault éles versenyzői ülésére cserélte, a Mercedes még azt is patikamérlegen mérte ki, mik azok a belsős infók, amikért nem kár, és átviheti Ocon őket a Renault-hoz.

részletek

Ricciardo akár el is áshatja magát 2020-ban?

Két éve még a Ferrarival és a Mercedesszel hozták hírbe, a Renault-nál azonban kissé kikerült a látókörből. Ha idén sem képes kiugróan jól teljesíteni, végképp elszállhatnak világbajnoki reményei.

részletek
Olvastad már?