DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Ocon

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

„Nem festünk túl jól” – bajban az Alpine?

Pierre Gasly nem köntörfalazott a bahreini F1-es teszt végén: nem ott fogják kezdeni a szezont az új autóval, ahol azt akarták. Főnökük is nehéz rajtra számít.

részletek

Ocon ma is a Mercedes „juniorja”

„A juniorjuk vagyok, még ha már nem is vagyok annyira junior” – mondta a Mercedesről Ocon, aki csapattársához hasonlóan bízik az Alpine-ban, de menedzsmentje nyitva tartja a szemét.

részletek

Pilótakérdések – vasárnapi F1-es hírek és sztorik

Hamilton vagy Rosberg a jobb? Megérdemel még egy esélyt Mick Schumacher? Maradnak az Alpine versenyzői? Ki lehet Hamilton legjobb utóda? Vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

részletek

Az Alpine folyamatosan egyeztet pilótáival

Hamilton átigazolása új lehetőségeket teremthet Gasly és Ocon számára is, de az Alpine nem csak ezért folytat velük tárgyalásokat – a döntéshez viszont még időre lehet szükség.

részletek

Befeketült az Alpine, jogi zűrben a Stake – szerdai hírek

Megérkezett az A524 és az Alpine első hypercarja, Ocon dobogókat emleget és a Mercedes-pletykára reagál, törvényt sérthet a Sauber új neve Svájcban. Február 7. F1-es hírei.

részletek

„Máig van szerződésem a Mercedesszel” – Ocon esélyes Hamilton helyére?

Ezzel reagált a pilótapiac beszédtémájára az Alpine franciája. Gasly állítja, nem lepte meg Hamilton csapatváltása, amit hosszú ideig titkolhattak.

részletek

Gokart vs. e-sport – Így készül Gasly és Ocon a szezonra

Pierre Gasly volt csapattársát is bevonta F1-es felkészülésébe. Ő nem akar célokat megfogalmazni, Esteban Ocon megemlítette azért a monacói dobogót.

részletek

„A versenyzőknek együtt kell működniük” – Alpine

Az átfogó csapatdinamika javítása Bruno Famin csapatfőnök fő célja, amely folyamat tavaly szezon közben kezdődött. Ebből a két F1-es pilótának is ki kell vennie a részét.

részletek

Ki érkezhet Hamilton helyére a Mercedeshez?

A hétszeres F1-es világbajnok ferraris átigazolásával váratlanul felszabadult egy ülés az egyik élcsapatnál – sorra vettük, kik jöhetnek szóba a Mercedesnél.

részletek

F1-Archív: Egy holland fiú a McLaren új Hamiltonja

Toto Wolff csatlakozott a Mercedeshez, a Williams bemutatta a hüvelykujjorrot, Baumgartner utalt a Minardinak, Raikkönennek megengedett az autótörés: ezek voltak január 21. F1-es hírei.

részletek

F1: A nagy pályaelhagyási összesítés

Közel 700 alkalommal regisztráltak szabálytalan pályaátlépéseket a sportfelügyelők a mögöttünk hagyott F1-es szezonban: két olyan pilóta lépte át legtöbbször a vonalat, akinek egyébként remek éve volt.

részletek