Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Ocon

Év közepén dönt 2022-ről a Mercedes – Ocon is a listájukon

Toto Wolff, a világbajnok istálló csapatvezetője az időhiánnyal magyarázta, hogy csak egy évre szóló szerződést írtak alá Lewis Hamiltonnal. Szerinte túl korai még a jövő évi felállásról beszélni.

részletek

Ocon: A Netflix segített a Renault-hoz kerülni

Esteban Oconnak ki kellett ülnie a 2019-es szezont, miután nem jutott számára hely a rajtrácson Lance Stroll érkezése miatt. A franciának sokat segített a Netflix dokumentum-sorozata.

részletek

Ocon: Újra kellett tanulnom dolgokat

A Renault francai F1-es pilótája szerint az enstone-iak autója nagyon más, mint a Force India, vagy a Mercedes volt, így sok olyan dolgot kellett újra megtanulnia, amiről már azt hitte, hogy tudja.

részletek

A versenyzőknek a szünetben sincs nyugtuk a vírustól

Bár a szigorú buborékszabály és a heti rendszerességű PCR-tesztelés a szezon befejeztével megszűnt, Esteban Ocon és Pierre Gasly elmondása szerint a holtidőben sem tudnak visszatérni a megszokott életükhöz, hiszen továbbra is betegséget kockáztatnak.

részletek

Így dobná fel a lapos Abu Dhabit Ocon

Pályaterezés szempontjából egy apró, de fontos tényezőre hívta fel a figyelmet a Renault pilótája, aki szerint az F1-es szezonzáró helyszíne sokkal izgalmasabb is lehetne.

részletek

Ricciardo egy utolsó nagy dobásra készül

Az ausztrál pilóta tűzijátékkal távozna a Renault-tól, amely csapatnál ez lesz az utolsó F1-es futama. Erre a gárda mindkét versenyzője szerint alkalmas az autó.

részletek

Ocon: Sírtam, amikor beértem a célba

A Formula-1 legfrissebb dobogós helyezettje Esteban Ocon: a francia úgy érzi, egyre kevésbé hisznek benne, szahíri második helyezése azonban bizonyítja, egyre közelebb van Ricciardo szintjéhez.

részletek

Perez ütközés és Mercedes-blama után győzött

Sokáig úgy tűnt, hogy a beugró Russell nyerheti a Szahíri GP-t, a bokszutcai bakik sorozata révén viszont a rajt után a mezőny végére visszaeső mexikói aratta első sikerét a Racing Pointtal. Ocon és Stroll még dobogón.

részletek

A Renault akár a dobogót is elcsípheti?

A Renault számára megváltásként érkezhetett a Szahíri Nagydíj vonalvezetése, hiszen az egyszerű, gyors pályákon mára már azt mondhatjuk, hagyományosan jól teljesít a francia istálló autója.

részletek

Ricciardo már sajnálja az ismét legyőzött Ocont

A Renault versenyzői a 6. és a 7. helyre kvalifikáltak a Bahreini Nagydíjon, ráadásul hajszálnyi, 2 ezredmásodperces különbség döntött közöttük Ricciardo javára. Az ausztrál szerint ez különösen fájhat csapattársának.

részletek

Ocon nem neheztel az őt kiütő Ricciardóra

Esteban Oconnak nem sok alkalma volt még a rivaldafénybe kerülni a 2020-as szezonban a Renault-val. Legutóbb ráadásul saját csapattársa akadályozta meg a francia erős hétvégéjét – amiről Ocon csak akkor értesült, amikor Daniel Ricciardo odament hozzá bocsánatot kérni.

részletek

Ricciardo: Nem mi vagyunk az esélyesek, de…

Az F1-es Török Nagydíj után lépéshátrányba került a konstruktőri bronzéremért folyó harcban a Renault, de az ausztrál és csapattársa, Esteban Ocon is úgy véli, hogy még fordíthatnak.

részletek
Olvastad már?