Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 25. kedd

Ocon

Ocon nagyon előrelépne már a tesztpilótai szerepkörből

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó Esteban Ocon és menedzsmentje már keményen dolgozik, hogy jövőre ismét a mezőny tagja legyen a francia. De ezt vajon a gyári istállónál teheti meg?

részletek

Bottas éppen Ocon fenyegetése miatt ilyen jó

A tavalyi bukás után mindenki arra számított, hogy Lewis Hamilton idén is leiskolázza Valtteri Bottast, a finn azonban sebességet váltott és komoly fenyegetést jelent. Talán éppen Ocon érkezése miatt?

részletek

Bottas gyorsan hosszabbítana a Mercedesszel

Tavaly sokan úgy gondolták, Valtteri Bottas nem méltó a világbajnok istálló ülésére. Idén egész más a helyzet, a finn pedig, amint a szerződéshosszabbításra kerül sor, gyorsan megállapodna.

részletek

Ocon: Háború lesz Bottas és Hamilton között

A Mercedes bevetésre váró tartalékpilótája úgy gondolja, egy év végéig tartó, kemény csatározás várható a világbajnokság két éllovasa között, egyikük sem nyugszik bele a második helybe.

részletek

Pilóták, akik reményt adhatnak Russellnek

Nem egy világbajnok és futamgyőztes F1-es pilóta bölcsőjét ringatták olyan csapatok, melyek kis túlzással önmagukkal versenyeztek egy adott szezonban. Idén a Williams kénytelen betölteni ezt a hálátlan szerepet, de a történelem a tanúja, hogy innen csak felfelé vezet az út a tehetségek számára.

részletek

Ők várják a kispadról az esetleges bevetést

A csapatok döntő többsége rendelkezik tartalékpilótával, aki bármilyen váratlan esemény esetén bevethető. Van, ahol több emberből is válogathatnak, akad újonc, de komoly rutinnal rendelkező is.

részletek

Ocon: Ha adódik egy lehetőség, élni fogok vele

A Mercedes fejlesztési pilótája, Esteban Ocon versenyzői ülés nélkül maradt az előttünk álló szezonra, de ő jól érzi magát jelen helyzetében, és bármilyen lehetőség is adódik, élni fog vele.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Paddy Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

Ocon is Hamiltontól próbál lesni

Ugyan a 2019-es világbajnokságban nem lesz érdekelt Esteban Ocon, azon dolgozik, hogy 2020-ban minél erősebben térhessen vissza. Leginkább Lewis Hamilton munkáját igyekszik vizsgálgatni.

részletek

Jardine: Ocon váltja Bottast

A Formula-1-ben korábban hosszú időn át dolgozó veterán szerint a Mercedes türelme idén elfogy Valtteri Bottasszal szemben és jövőre már biztosan Esteban Ocon lesz Hamilton társa.

részletek

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Perez: Alulértékeltek az eddigi eredményeim

Sergio Perez az Autosport brit szaklapnak elmondta, úgy érzi, az emberek nem értékelik eléggé a Formula-1-es eredményeit, még annak ellenére sem, hogy eddigi pályafutása során mindegyik csapattársát le tudta győzni.

részletek
Olvastad már?