DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Ocon

Nem elég az ötödik hely: A Ferrarit is befoghatónak érezte Ocon

Az Alpine nem éri be jelenlegi pozíciójával, és közelebb kerülne egyes top 4-es csapatokhoz – Dzsiddában megcsillant a remény, hogy a Ferrari ellen lehet keresnivalójuk.

részletek

Erős az autó, de ez még nem minden – a dobogót célozza meg az Alpine?

Acélos teljesítménnyel vétette észre magát az Alpine alakulata a pénteki szabadedzéseken, ám Esteban Ocon és Pierre Gasly szerint is több van az A523-ban.

részletek

Eldőlt vb-cím, váratlan Ferrari-motorhiba, Alonso győzhet idén – vasárnapi F1-es hírek

A Bahreini Nagydíj versenynapján még az is elhangzott, hogy a Red Bull megnyerhet minden idei futamot, a Ferrari és a Mercedes csak kesergett, míg az Aston Martin a fellegekben járt. Ez történt március 5-én.

részletek

Meglepően elégedettek az Alpine F1-es pilótái

Ugyan a szabadedzéseken elért eredmények alapján nem feltétlenül áll jól a francia istálló, a pilóták igyekeztek pozitívnak mutatkozni a pénteki nap végén. Pierre Gasly és Esteban Ocon izgatottak a folytatás miatt.

részletek

Érzékenyebbek a szélre az idei F1-es autók

A delfinezést kiküszöbölő padlólemez-megemelés mellékhatásaként a 2023-as versenygépek instabilabbá váltak a szélben – erről számolt be Magnussen és Ocon is.

részletek

Ocon egy kellemes meglepetésnek tartja az idei autót

Bár más utakon jártak a többi csapathoz képest, Esteban Ocon úgy érzi, határozottan jó munkát végeztek az F1 szezon előtti tesztje során. A francia pilóta szerint az Alpine jó irányba tart.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

Ocon: Remekül kiegészítjük egymást Pierre-rel

Maximális elégedettség és harmónia jellemzi eddig az Alpine felkészülését: Esteban Ocon szerint sokkal jobb helyzetben vannak, mint tavaly ilyenkor.

részletek

Itt az első panasz a Drive to Survive-ra

Máris megérkezett az új Drive to Survive-évad első versenyzői kritikája: a Francia Nagydíj végi rádiózást hamisították meg az Alpine-nál.

részletek

Ocon: Pierre és én nem leszünk puszipajtások

Pierre Gasly érkezésével teljessé vált az Alpine francia felállása, azonban a Red Bull kötelékéből érkező pilóta és honfitársa kapcsolata nem éppen baráti.

részletek

Ocon: Az A522 csupán „játékszer” volt ehhez az autóhoz képest

Az Alpine versenyzőjét lenyűgözték az istálló új F1-es négykerekűjén látható megoldások, a győzelmet azonban továbbra sem tartja reális célkitűzésnek.

részletek

„Ugye mi jó barátok vagyunk?”

A címben feltett kérdésre Ocon nemleges választ adott Pierre Gaslyval kapcsolatban – de attól nem kell félni, hogy lebontják az istállót maguk körül.

részletek