Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Ocon

Hamilton: Örülök, hogy nem volt több kör

A Magyar Nagydíj őrült eseményeiből Lewis Hamilton sem maradt ki, és bár az első kört megúszta, az új rajt – a Mercedes rásegítésével – teljesen keresztülhúzta a számításait.

részletek

Ocon a fellegekben: Épp nemrég viccelődtünk ezzel

Új győztes született a Hungaroringen. Az első körök káoszából Esteban Ocon jött ki a legjobban, akit ráadásul egyik kedvenc pályáján ért a siker. A futam után hosszabban is beszélt érzéseiről.

részletek

Ocon: Szeretném megköszönni Fernandónak

Pályafutása 78. Formula-1-es versenyén megszerezte első győzelmét Esteban Ocon, az Alpine versenyzőjeként. Vettellel komoly csatákat vívott a győzelemért, de maga mögött tartotta a francia.

részletek

Vettel: Esteban ma hibátlan volt

Két váratlan arc tűnt fel a Magyar Nagydíj pódiumján, miután az első kör teljesen átírta mindenki forgatókönyvét. Sebastian Vettel hosszú idő óta először volt közel ahhoz, hogy ismét versenyt nyerjen.

részletek

Ocon-győzelem a drámai Magyar Nagydíjon

Valtteri Bottas hibája miatt Max Verstappen csak egy pontot szerzett, Esteban Ocon pedig élete első győzelmét aratta Sebastian Vettel és az óriásit hibázó, de az utolsó helyről a dobogóra felzárkózó, így a pontverseny első helyét magához ragadó Lewis Hamilton előtt.

részletek

Mostantól kezdve 2022-re koncentrál az Alpine

Nem erőlteti tovább az idei autó fejlesztését az Alpine csapata, a francia istálló ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a nyári szünet után már teljes mértékben a következő szezonra figyelnek.

részletek

Meglehetett volna a dupla Q3 az Alpine-nak

A szorosabb középmezőny azt is eredményezi, hogy a pilóták könnyen lökdösik ki egymást a továbbjutó helyekről az időmérőn, így maradt hoppon az Alpine párosa is. De mindketten találtak pozitívumot is.

részletek

Ocon új karosszériát kap Silverstone-ban

Esteban Ocon egy teljesen új karosszériát kap a Formula-1-es Brit Nagydíjon, hogy az Alpine-nál minden kétséget eloszlassanak afelől, hogy technikai problémák okozták a közelmúltbeli formahanyatlását.

részletek

Jelentős változtatást kér csapatától a küszködő Ocon

A francia pilóta alulteljesített az előző négy versenyhétvégén. A körönként egy másodperces különbség Alonsóhoz képest arra utal, hogy a probléma az autóban keresendő: Ocon szeretné, hogy a lehető legtöbb alkatrészt kicseréljék.

részletek

Verstappen-vezetés és Bottas-bokszbaki a második edzésen

Ismét a Red Bull világbajnoki éllovasa volt a leggyorsabb Spielbergben, mögötte viszont Daniel Ricciardo és Esteban Ocon tűnt fel. Lewis Hamilton csak negyedik, Valtteri Bottas ritka hibát produkált.

részletek

Alonso: Húsz éve a rajtok az erősségeim

Ismét remek első kört produkált a kétszeres F1-es világbajnok a Francia Nagydíjon, ahol végül hullámzó verseny után a nyolcadik helyen intették le – a csapattárs viszont pontot sem szerzett.

részletek

Alpine: Nincs kilépési záradék Ocon szerződésében

Szerdán jelentette be az Alpine és Esteban Ocon, hogy további három évvel meghosszabbítják a francia pilóta szerződését, 2024 végéig folytatva közös munkájukat. Tekintve, hogy Ocon a Mercedes pártfogoltja is egyben, felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire kőbe vésett ez az új egyezség. Az Alpine vezetője, Laurent Rossi és maga Ocon is igyekezett eloszlatni a kételyeket.

részletek
Olvastad már?