DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Ocon

„Megvan a józan eszünk” – Ocon szerint megbeszélték a dolgokat Gaslyval

Az enstone-iak F1-es pilótája szerint világos, hogy mi történt, de nincs benne ellenérzés: inkább a fejlesztésekre és a legutóbb látott tempóra koncentrál.

részletek

Hiába a rajthely szélesítése, további büntetések jöhetnek

A Bahreinben büntetett Esteban Ocon szerint jó ugyan az irány a szélesítéssel, de így sem látja megoldottnak teljesen a rajtrácsok problémáját.

részletek

„Öngyilkos módon vetődtek be” – Ocon a káoszról

Pontszerzés helyett dupla kieséssel zárta az Alpine az Ausztrál Nagydíjat, Esteban Ocon elmondása szerint azonban nincs harag az összeütköző csapattársak között.

részletek

„Jelenleg ennyire vagyunk képesek” – Gasly szerint messze a top 4

Csupán a kilencedik pozíció jutott Pierre Gasly számára az Ausztrál GP időmérőjén, ez pedig felnyitotta a francia pilóta szemét: még mindig távol a top 4.

részletek

Jöhetnek a szélesebb rajtkockák az F1-be?

Alan Permane rugalmasabb szabályokkal vagy szélesebb rajtkockákkal venné elejét az Esteban Oconéhoz és Fernando Alonsóéhoz hasonló büntetéseknek.

részletek

Nem elég az ötödik hely: A Ferrarit is befoghatónak érezte Ocon

Az Alpine nem éri be jelenlegi pozíciójával, és közelebb kerülne egyes top 4-es csapatokhoz – Dzsiddában megcsillant a remény, hogy a Ferrari ellen lehet keresnivalójuk.

részletek

Erős az autó, de ez még nem minden – a dobogót célozza meg az Alpine?

Acélos teljesítménnyel vétette észre magát az Alpine alakulata a pénteki szabadedzéseken, ám Esteban Ocon és Pierre Gasly szerint is több van az A523-ban.

részletek

Eldőlt vb-cím, váratlan Ferrari-motorhiba, Alonso győzhet idén – vasárnapi F1-es hírek

A Bahreini Nagydíj versenynapján még az is elhangzott, hogy a Red Bull megnyerhet minden idei futamot, a Ferrari és a Mercedes csak kesergett, míg az Aston Martin a fellegekben járt. Ez történt március 5-én.

részletek

Meglepően elégedettek az Alpine F1-es pilótái

Ugyan a szabadedzéseken elért eredmények alapján nem feltétlenül áll jól a francia istálló, a pilóták igyekeztek pozitívnak mutatkozni a pénteki nap végén. Pierre Gasly és Esteban Ocon izgatottak a folytatás miatt.

részletek

Érzékenyebbek a szélre az idei F1-es autók

A delfinezést kiküszöbölő padlólemez-megemelés mellékhatásaként a 2023-as versenygépek instabilabbá váltak a szélben – erről számolt be Magnussen és Ocon is.

részletek

Ocon egy kellemes meglepetésnek tartja az idei autót

Bár más utakon jártak a többi csapathoz képest, Esteban Ocon úgy érzi, határozottan jó munkát végeztek az F1 szezon előtti tesztje során. A francia pilóta szerint az Alpine jó irányba tart.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek