Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 21. hétfő

Ocon

Ricciardo és Ocon is sokat vár a Renault-tól Mogyoródon

Látványosan javult egyik ausztriai futamról a másikra a Renault, a formula.hu pedig a versenyzőiktől megtudta: abban reménykednek, hogy a trend ezen a hétvégén, a 35. Magyar Nagydíjon is folytatódik.

részletek

Ocon nem elég jó csapatjátékos?

Összecsaptak a Renault-k a Stájer Nagydíjon, Esteban Ocon pedig nem volt előzékeny a gyorsabb és más taktikán levő Daniel Riccardóval szemben. Martin Brundle szerint még nem sikerült megtanulnia, mi az a csapatmunka.

részletek

Tökéletesen azonos hibával esett ki újra a Renault

Bosszantó helyzetben a Renault: vizsgálat során behatárolták, mi okozta Ricciardo hűtésproblémáját és kiesését az Osztrák Nagydíjon, de a hiba forrását nem volt idő kijavítani – Ocon ugyanazzal a hűtésgonddal állt ki vasárnap.

részletek

Ocon ötödik lett, de több volt benne

Második renault-s hétvégéjén kiváló rajteredményt szerzett Esteban Ocon, de úgy véli, ha jobban ügyeskednek a gumikkal, még előrébb lehetne. A pénteken balesetező Daniel Ricciardo a 20. helyet kilencedikre cserélte.

részletek

Ricciardo: Én ezért nem szimulátoroztam

Esteban Ocon rengeteg időt ölt bele a virtuális nagydíjakra való felkészülésbe, Daniel Ricciardo pedig legalább ennyire versengő típus, úgyhogy inkább bele se kezdett, az volt a biztos.

részletek

Ocon örülne, ha Alonso lenne a csapattársa

A Renault francia pilótája remek viszonyt ápol a kétszeres F1-es világbajnokkal – de még a csapattól távozó Daniel Ricciardo is rá szavazna, ha választhatna Vettel és a spanyol közül.

részletek

Oconnak fájt Verstappen előléptetése

A két pilóta rivalizálása egészen a gokartos időkig visszanyúlik, ezért a 2014-ben bizonytalan jövő elé néző Ocont érzékenyen érintette, hogy ellenfele F1-es szerződést írhatott alá.

részletek

Rekordszámú F1-es és a Despacito énekese a virtuális Monaco GP-n

Minden eddiginél több, nyolc aktív versenyző indul a Formula-1 következő e-sport versenyén. Bottas és Ocon először áll rajthoz, és több új celeb is bemutatkozik a naptár legnehezebb pályáján.

részletek

„Bizarr lesz nézők nélkül versenyezni”

Az F1 eddig soha nem látott módon helyszíni nézők nélküli versenyeket tervez a szezon elejére. Ez egy kompromisszumos megoldás, ami Esteban Ocon szerint furcsa hangulatot fog teremteni.

részletek

Ocon: Idén nem lesz szabad kiesni

A szokásosnál kevesebb futam azt jelenti, hogy a nullázások jobban megbosszulják magukat a középmezőnyben. Esteban Ocon szerint egy 10 fordulóból álló szezon is teljes értékűnek lesz tekinthető.

részletek

Ocon: Én vagyok a legtehetségesebb

Szerinte a Sergio Perezzel való ellenségeskedése túl messzire ment, pedig abszolút semmi szükség nem volt rá - a Max Verstappennel meglévő küzdelme viszont teljesen más történet.

részletek

„Alonsóval volt a legjobb csatázni”

Esteban Ocon sajnálja, hogy nem csaphat össze többet az F1-ben Fernando Alonsóval, mert szerinte a spanyol szenzációs pilóta, akivel nagyokat lehet csatázni a futamok során.

részletek
Olvastad már?