Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Ocon

Ocont kitiltották a Mercedestől

A hatodik világbajnoki címét besöprő istálló tesztpilótájaként töltötte az évet Esteban Ocon, hétfőtől azonban a rivális Renault-t erősíti. Abu Dhabiban már a hétvégén sem léphet be a Mercedeshez.

részletek

Ocon Abu Dhabiban már a Renault pilótája lesz

A Mercedes már a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj után felbontja szerződését Esteban Oconnal, aki jövőre a Renault pilótája lesz, így az év végi teszten már bele is ülhet a sárga-fekete autóba a francia.

részletek

Verstappen: Ma már csak nevetek az egészen

A tavalyi Brazil Nagydíj után az F1 hőskorát idéző fizikai kontaktusra került sor két pilóta között, miután a lekörözött Ocon kilökte a versenyben vezető Max Verstappent. Ma már csak nevet a holland.

részletek

Ricciardo: Hamiltonnak nehezebb dolga lenne ellenem

Az ausztrál úgy gondolja, sokkal nagyobb kihívója tudott volna lenni Lewis Hamiltonnak az elmúlt években, mint bármelyik csapattársa. Ezzel nem Bottast minősíti le, csak megvan a kellő önbizalma.

részletek

Abiteboul: Lesz elég dolgunk Ocon és Ricciardo kezelésével

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke tudja, észnél kell lennie, mikor megérkezik Daniel Ricciardo mellé 2020-ra a csapat új versenyzője, Esteban Ocon, és erős kézzel kell majd irányítania a csapatot.

részletek

Ocont megviselte és feltüzelte a kihagyás

A Mercedes neveltje egy évet ül az F1 kispadján, mielőtt visszatérhet a versenyzéshez, ez pedig eléggé megviseli őt mentálisan. Helyzetében azonban nem csak negatívumot talált a 23 éves pilóta.

részletek

Ocon: Viszek magammal minden mercedeses titkot a Renault-hoz!

Azok után, hogy Esteban Ocon jó ideig Mercedes-tesztpilótaként is tevékenykedett, 2020-ra leszerződtette a Renault. Ezek után pedig pontosan az fog történni, amire valószínűleg mindenki gondol.

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

Hülkenberg: Én vagyok az áldozati bárány a csapat gyengesége miatt

Óriási tervekkel lépett szövetségre közel három évvel ezelőtt a gyári Renault és Nico Hülkenberg. A kezdeti sikerek után azonban idén látványosan megtorpantak a franciák, a német pedig bűnbak lett.

részletek

Ocon félt, hogy teljesen elfelejtik

A következő szezonban ismét a mezőnyben köszönthetjük Esteban Ocont, de immáron a gyári Renault színeiben. A tehetséges francia év elején azt gondolta, akár végleg kikerülhet a látókörből.

részletek

Abiteboul: Hülkenberg jobb volt, mint a Renault

Három éven át szolgálta a francia gyári istállót a tapasztalt német, év végén viszont mennie kell, hogy helyet adjon Esteban Oconnak. A Renault-főnök érzi, Hülkenberg jobb autót érdemelt volna.

részletek

Kiderítettük, Ocon nem kölcsönbe megy a Renault-hoz

Esteban Ocon Renault-szerződése felvet bizonyos kérdéseket a pilóta és a Mercedes kapcsolatára vonatkozóan – a formula.hu ezekre kereste a választ Spa-Francorchamps-ban.

részletek
Olvastad már?