DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hülkenberg megismételte legjobb eredményét

Úgy néz ki, működnek a Renault fejlesztései, mert a német pilóta egész hétvégén meggyőző teljesítményt nyújtott, végül pedig a hatodik pozícióban intették le a Brit Nagydíjon.

Spanyolország után Hülkenberg ismét a hatodik pozícióban végzett, ami azt jelenti, hogy idei legjobb eredményét ismételte meg a Renault-val. A francia gárdánál ráadásul nemrég megerősítették, hogy a magyarországi hétvégétől ismét jönnek fejlesztések majd az autóra. Ez újabb lökést és fejlődést adhat a csapatnak.

Hülkenberg pozitívan értékelte a pozícióját: „Elégedettek vagyunk a verseny eredményével. A hatodik pozíció nagy siker a csapatnak. Képesek voltunk jó kört futni az időmérőn, és ezt a futamra is sikerült átültetni.”

 hülkenberg-brit-nagydij-2017-futam



„Erős versenytempóban haladtunk és képesek voltunk a Force Indiák előtt maradni, ami rendkívül pozitív” - folytatta a legnagyobb pozitívummal a német.

 A Renault versenyzője szerint az utolsó körök nem sikerültek tökéletesre: „A végére veszítettünk egy kicsit az erőnkből, különösen az egyenesekre. Ennek köszönhetően Daniel könnyen el tudott kapni, de aztán előnyt tudtunk szerezni Seb problémájából, és visszavettük tőle a hatodik helyet.”

„Összességében nagyon pozitív eredménnyel távozunk. Az új fejlesztések remekül működtek, nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével” - zárta gondolatait Hülkenberg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: