DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ricciardo Vettel győzelmére fogadna

Daniel Ricciardo a Ferrarira és Sebastian Vettelre tenné a pénzét, látva a kiváló, szezon előtti teszteken mutatott formáját. Jövő héten indul a szezon, Vettel pedig szárnyal.

A Red Bull teljesítménye nem volt éppen kiemelkedő a nyolc tesztnap során, így Ricciardo korábbi csapattársára, Vettelre fogadna és úgy érzi, a Ferrari kibillentheti a Mercedest eddigi domináns pozíciójából.

„Az első tesztnap óta rettentően jó benyomást tett rám a Ferrari. Remélem, megtartják jó formájukat, mert jó lenne, ha valaki igazán harcolni tudna a Mercedesszel. Minden téren sokat fejlődtek és úgy tűnik, kiválóan teljesítenek az új gumikon. Azt is tudom, hogy ha Sebastian jó autót kap, a legjobb tud lenni” – dicsérte a riválist Ricciardo.

Ricciardo reméli, idén eltűnik a Mercedes dominanciája


Az ausztrál pilóta jelenleg nem aggódik csapata teljesítménye miatt, szerinte még van tartalék a Red Bullban. „Nyugodt vagyok. Emlékszem a 2014-es szezon előtti tesztekre, mennyire sok problémánk volt, majd mégis nyertünk három versenyt. Tehát ha még Melbourne-ben is kicsit hátul lennénk, akkor sem aggódnék” – folytatta elemzését Ricciardo.

„Szerintem előbb vagy utóbb a legjobb pozíciókért fogunk harcolni – reményeim szerint már Ausztráliában! Mi is jó formában vagyunk, de még némi sebességre szükségünk van. Nem lenne szép, ha három csapat harcolna a világbajnoki címért?” – zárta mondandóját mosolyogva a népszerű ausztrál pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: