DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Lauda: Verstappen menjen a pszichiátriára

A háromszoros F1-es világbajnok Niki Lauda szerint Max Verstappen menjen vissza az iskolába, vagy a pszichiátriára és el fog beszélgetni az apjával - más szerint ki kellett volna zárni a hollandot.

Max Verstappen finoman szólva kihúzta a gyufát a Formula-1 berkein belül a Belga Nagydíjon: ugyan Christian Horner megvédte és saját maga szerint hazugság, amit például a Ferrari-pilóták állítanak, a sportág egyik legendája szerint ez így nem mehet tovább.

Max



"Verstappen csúnya manővert hajtott végre az első kanyarban és letolta Kimit. Ez tényleg őrültség! Vissza kell mennie az iskolába. Ez teljes marhaság, nem vezethetsz és nyerhetsz így a Formula-1-ben" - fogalmazott meg kemény véleményt a háromszoros világbajnok Niki Lauda. 

"El kell mennie a pszichiátriára. Most azt mondja, hogy Kimi hibázott, azonban ő nem hibáztatható az esetért. A versenyzők profik és nem veszélyeztetik egymást szükségtelenül. Nem ismeri fel, hogy valamit rosszul csinál. Beszélni fogok az apjával, akit jól ismerek, mert beszélnie kell a sráccal megint" - dühöngött tovább a Formula-1 egyik élő legendája.

"Ez nem sportszerű, ez életveszélyes, ki kellett volna zárni a futamból" - tette hozzá talán még keményebben egy másik expilóta, az RTL jelenlegi kommentátora, Christian Danner. Toto Wolff, a Mercedes motorsport-izgatója szerint sem félelem, sem tisztelet nincs Verstappenben és ő attól tart, hogy a fiatal előbb-utóbb bele fog csapódni a falba, míg Sebastian Vettel szerint beszéltek már a holland agresszivitásáról, de beszélniük kell megint.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: