Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Lauda

Lauda: Verstappen olyan tehetség, amilyen százévente csak egy születik

Nagyon szoros volt az összefonódás Niki Lauda és Lewis Hamilton között a Mercedesnél. Az osztrák világbajnok fia szerint viszont Verstappen az, akinek nincs gyenge pontja.

részletek

F1-Archív: Alonso-siker az esőben

Vasárnapra tolják az USA Nagydíj esőmosta időmérőjét, Lauda hazatérhet a kórházból, Schumacher MotoGP-motorra pattan. Ezek voltak az elmúlt húsz év F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Nyolc F1-es bajnok szuperlicensz nélkül

Ha visszatekintünk a Formula-1 történelmébe, akkor a mostani szuperlicenszszabályok szerint meglepődve tapasztalnánk, hogy nyolc F1-es világbajnok igazából nem is lehetett volna a sportág részese.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Lauda kiszállna Schumacher helyében

A háromszoros világbajnok osztrák unná, ha mindig győzne, Ron Dennis szerint a friss világbajnok Alonso még nem bizonyított, kiderült Rosberg bizarr kiesésének oka. Barrichello Kínában, Alonso Szingapúrban nyert szeptember 26-án.

részletek

Wolff: Niki is megemelte volna a kalapját

A Mercedes csapatfőnöke nem győzte dicsérni Nyck de Vries fantasztikus hétvégi teljesítményét, állítása szerint még a megboldogult Niki Lauda is megemelte volna előtte legendás piros fejfedőjét.

részletek

Niki Lauda volt autójának unokatestvérét csodálhattuk meg Sopronban

Korábban a legendás F1-es világbajnok is autóba ült a Hűség Városában, ennek az 1969-es technikának egy helyreállított változatával találkozhattunk Sopronban.

részletek

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Wolff: Tényleg hiányzik Niki

Toto Wolff igazad adott dr. Helmut Markónak: hiányzik a barátja és vitapartnere, szívesebben harcolna úgy, hogy ott van mellette. Persze így is felveszi a kesztyűt.

részletek

F1-Archív: A sérült Kubica vissza akar térni

A repülőszerencsétlenséget túlélő Coulthard versenyezni fog, a fellebbviteli tárgyalást várja a BAR, Lauda az újonc Hamiltont tippeli világbajnoknak: ezek voltak a nap F1-es hírei május 3-án.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek