Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Lauda

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek

Marko: Ha Lauda élne, nem hagyta volna, hogy ez történjen

Az elmúlt hét egyik legnagyobb volumenű híre volt, hogy a Red Bull megszerezte a Mercedes motorrészlegének vezető mérnökét, Ben Hodgkinsont. Dr. Helmut Marko szerint ezt Niki Lauda nem engedte volna.

részletek

Wolff: Bárcsak kikérhettem volna Niki véleményét

A Mercedes csapatvezetője elárulta: 2020-ban még jobban hiányzott neki a tavaly elhunyt osztrák legenda – igaz, minden esetben tudta, milyen tanácsot adott volna neki egykori bajtársa.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

Hamilton: Brawn volt, aki meggyőzött

Bár először Niki Lauda vette fel vele a kapcsolatot, végül Ross Brawn volt az, aki Lewis Hamiltont a Mercedes formálódó alakulatához csábította. A hétszeres világbajnok visszaemlékezett a döntésére.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint veszélyes az ovál

Nem valószínű, hogy a német bajnok a CART-ra vált, a Renault a szerencsének köszöni a szingapúri győzelmet, Hamilton és Lauda a Mercedesnél, Alonso dühében lyukat ütött a falba: ezek voltak szeptember 28. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Öccse reméli, Niki Lauda békére lelt

A háromszoros világbajnok halálának évfordulója alkalmából megszólalt öccse, Florian Lauda, aki felidézte az utolsó személyes beszélgetésüket, és visszaemlékezett fivére utolsó heteire.

részletek

Hamilton: Niki még mindig velünk van a versenyeken

Egy szingapúri beszélgetéssel indult a két világbajnok, Lewis Hamilton és Niki Lauda barátsága, ekkor döbbentek rá, mennyi közös van bennük – ennek felidézésével emlékezett a brit az egy éve elhunyt legendára.

részletek
Olvastad már?