DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Bajnokként érkezik a Red Bull Ringre Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja az elmúlt hétvégén megnyert magyar bajnoki címét. A megünneplése, valamint néhány médiaszereplés után a mostani hétvégén Ausztria felé veszi az irányt, az aktuális akadémiai találkozóra és programra ugyanis a Red Bull Ringen kerül sor.

A következő hétvége pedig már a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi hétvégéjével telik Keszthelyi Vivien számára is, mivel az esemény ideje alatt ő is végig a Hungaroringen tartózkodik majd, ahol a szurkolók személyesen is találkozhatnak vele.

vivien-keszthelyi-audi-sport-brno-17



A 15 éves pilóta Közép-európai Zóna Kupa túraautós sorozat Brnóban rendezett versenyein kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mindkét sprintfutamot megnyerte, ezeken megfutotta a leggyorsabb köröket is, így három versennyel a bajnokság zárása előtt megszerezte a -2000 köbcentis kategória országos bajnoki címét. Ez azért is nagyon szép eredmény, mert Keszthelyi Vivien a korához képest a lehető legmagasabb kategóriában nyerte meg a magyar bajnokságot, ráadásul a brnói endurance futamon kategóriájában első, abszolútban pedig második lett.

vivien-keszthelyi-audi-sport-brno-48

Az Audi Sport versenyzőakadémiájának legfiatalabb tagjáról a szurkolók és érdeklődők a Hamu és Gyémánt magazin szeptemberi számában is olvashatnak egy egyoldalas kiváló fotó kíséretében. A fiatal versenyző csütörtök délelőtt a Fem3 televíziós csatorna Sikeres nők című műsorának vendége volt, ahol a siker titkáról, az odáig vezető út megpróbáltatásairól, az akadályok leküzdéséről beszélgetett a műsorvezetővel.

Keszthelyi Vivien a hétvégén máris utazik Spielbergbe, a Forma-1-ből is ismert Red Bull Ringre, ahol korábban már többször is versenyzett, ezúttal viszont a soron következő Audi Sport versenyzőakadémiai feladatait és programját fogja teljesíteni két társával együtt. A programban túlnyomórészt tesztelés, műszaki felkészítés, és a versenyautók telemetriai adatainak elemzése szerepel.

A több napos akadémiai program után a Team VRS fiatal pilótája visszautazik Magyarországra, ahol csütörtöktől vasárnapig már a DTM magyarországi hétvégéjével kapcsolatos különböző megjelenéseknek és felkéréseknek tesz eleget.

vivien_keszthelyi_audi_sport_brno_33

A mogyoródi hétvégén a kilátogató nézőknek is lesz lehetősége találkozni Keszthelyi Viviennel, aki mindhárom versenynap során megtalálható lesz a Hungaroringen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: