DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

RedBullRing

Dobhatja az FIA a problémás F1-es pályákat

Mohammed ben Sulayem egyértelműen kijelentette: ha nem oldják meg a helyszínek a pályahatárokkal kapcsolatos gondokat, repülhetnek a naptárból.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia tarolt a Red Bull Ringen

Milyen volt a helyszínről végigkövetni a MotoGP Osztrák Nagydíját? Miért érezheti félig a zsebében a címet Francesco Bagnaia? Jól döntött-e Johann Zarco?

részletek

Podcast: Méltó mementó Mateschitznek

Verstappen remeklése, az AlphaTauri új neve, a pályahatárok átlépése, a 2024-es versenynaptár, az Aston visszaesése, a McLaren felemelkedése – erről szól az F1-es Osztrák GP futamértékelője.

részletek

F1Stat: Ferrari 800, Verstappen 42, Ocon 5

Mérföldkőhöz ért a Scuderia, véget ért Verstappen egyik sorozata, a legtöbb sprintpont még Perezé, Ocon rekordot állított fel – spielbergi F1-es statisztikák.

részletek

Ocon saját kellemetlen rekordját döntötte meg

Azt hitte, hogy mindent szabályosan csinál, végül mégis F1-történeti mennyiségű büntetést gyűjtött be Esteban Ocon, akinek saját rekordját sikerült felülmúlnia Ausztriában.

részletek

Verstappen nem érezte a végén a rizikót

Egy extra kerékcserét iktatott be Max Verstappen az Osztrák Nagydíj végén, hogy megszerezhesse a leggyorsabb kört – a holland csapatával ellentétben nem érezte kockázatos lépésnek ezt.

részletek

Megvan az F1-es Osztrák Nagydíj végeredménye

Norris feljött negyediknek, Sainz visszaesett Alonso mögé, Hamilton is bukott egy helyet – nagy nehezen megszületett az Osztrák Nagydíj végeredménye.

részletek

Büntetések, óvás – a vasárnapi F1-es hírek

Nincs végeredmény, 1200 vizsgálandó eset, büntetéshegyek elégedett Leclerc, tanácstalan Mercedes, bosszús Sainz, morgó Norris – ezek voltak a vasárnapi F1-es hírek.

részletek

A Mercedes nem várta, hogy ilyen lassú lesz

Értetlenül áll a gyenge versenytempó előtt a Mercedes egész csapata: az okokat meg kell találni, közben pedig bízni abban, hogy a silverstone-i csomag újabb lépés lesz előre.

részletek

A Red Bull képes megnyerni minden versenyt

Ezt állítja a mezőnyből kiemelkedő istálló csapatfőnöke, Christian Horner, de azt persze ő sem merné kijelenteni, hogy sikerülni is fog ez a bravúros tett.

részletek

Leclerc hálás a Ferrarinak a fejlesztésekért

Tegnap magát ostorozta, ma a csapatát dicsérte Charles Leclerc, aki úgy érzi, hogy még mindig nagyon sok dolguk van, ha el akarják kapni a Red Bullt.

részletek

Így zajlott az F1-es Osztrák Nagydíj

Verstappen a pole-ban, mögötte a két Ferrari, és a hétvége egyik meglepetése, Lando Norris. Kövesd az F1-es Osztrák Nagydíjat élő szöveges közvetítésünkben!

részletek