Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

RedBullRing

Morbidelli: Zarco egy félgyilkos

Rendkívül veszélyesnek nevezte a francia megmozdulását a vele ütköző olasz. Az Avintia Ducati motorosa elmondta: nem volt szándékos, amit tett – és erről Rossival is hosszasan beszélt.

részletek

Miller a leggyorsabb a nedves-száradó pályán

Csak az utolsó percek hoztak némi akciót a korábbi esőzések miatt a MotoGP második spielbergi edzésén, amelynek végén a trükkös körülmények között rendre szárnyaló ausztrál zárt az élen.

részletek

Podcast: Mészárlás és dupla nulla

Kibeszéltük a Stájer Nagydíjat és megválasztottuk a hétvége legjeit: A KÖR Hamiltontól, totális csőd a Ferrarinál, éledező Renault, Perez tündöklése és bukása, lesipuskás Norris, balszerencsés Mick Schumacher, és a kavaró brit újságírók.

részletek

Az első Stájer Nagydíj eseményei

A Formula-1 története során példátlan módon másodszor versenyeznek egy szezonban ugyanazon a pályán: a Stájer Nagydíj helyszíne újra a Red Bull Ring, Ausztria. Élőben számolunk be az eseményekről.

részletek

Stájer Nagydíj – A rajtrács

Akárcsak egy hete, ezúttal is egy Mercedes, egy Red Bull és egy McLaren indul az első három helyről Spielbergben, a Ferrarik pedig ismét a mezőny közepén – íme, a második 2020-as futam rajtfelállása.

részletek

Újabb első győztes az F2-ben, Schumacher elképesztő okból esett ki

Magabiztos versenyzéssel Christian Lundgaard újoncként nyert a Stájer Nagydíj Formula-2-es sprintfutamán. Mick Schumacher másodszor állhatott volna a dobogón, de tűzoltókészüléke közbeszólt.

részletek

Így zajlott a Stájer Nagydíj időmérője

A harmadik szabadedzést ugyan elmosta az eső, de van esély rá, hogy a kvalifikációt már meg tudják tartani szombaton Spielbergben – tartsatok velünk, hogy ne maradjatok le róla!

részletek

Ilyen volt a Stájer Nagydíj második szabadedzése

Az osztrák dupla második felvonásának nevét Stájerország kölcsönzi, de a Red Bull Ring változatlan helyszínként: a pénteki második 90 perc története időrendben.

részletek

Podcast: Őrülettel indult az F1-es szezon

Fantasztikus versennyel kezdődött az idény, ki is beszéltük alaposan: a #FormulaHUPodcast megválasztotta a hétvége emberét, csalódását, meglepetését, pillanatát, pusmorgását és áldozatát is!

részletek

Három biztonsági autó és újonc nyertes az F2 sprintfutamán

Megismertette nevét a közönséggel a brazil Felipe Drugovich, a rajtot és három újraindítást kiválóan menedzselve futamgyőzelmet szerzett élete első Formula-2-es hétvégéjén Spielbergben.

részletek

Osztrák Nagydíj - A rajtrács

Hét hónapnyi kihagyás után ma ismét F1-es futam emeli meg a pulzusunkat, 15:10-kor Ausztriában elrajtol a szezon. Nézzük, milyen sorrendben állnak fel a pilóták a Red Bull Ring rajtrácsára.

részletek

Zhou és Schumacher drámája után Ilott nyerte az F2-es nyitányt

Első Formula-2-es győzelmét szerezte a brit a Red Bull Ringen a főversenyen, miután két fő ellenfele lemorzsolódott. Két F3-ból érkező újonc, Armstrong és Svarcman dobogóval nyitotta eredménylajstromát.

részletek
Olvastad már?