Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

tcr

Tassi: Ez a legjobb módja az ünneplésnek

A M1RA fiatal versenyzője a második futamot is behúzta a Hungaroringen. Attila elárulta, nemrég töltötte be 18. életévét, amit jobb módon nem is ünnepelhetett volna, mint ezzel a kettős győzelemmel.

részletek

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Tassi: Michelisz mentette meg a hátsómat

Eddig kellett várnia Tassi Attilának élete első győzelmére, ugyanis hazai közönség előtt autózva Michelisz Norbert kíséretével kettős sikert könyvelt el a M1RA a TCR első futamán.

részletek

Michelisz elmondta, szándékosan engedte-e el Tassit

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek

TCR: Tassi első győzelme Michelisz előtt

Felrobbanhatott a Hungaroring közönsége, hiszen Tassi Attila és Michelisz Norbert kettős magyar győzelmet aratott a volkswagenes Vernay előtt. A Zengő pilótái nem tudtak pontot szerezni.

részletek

A hölgy gyönyörű, csak még kissé makrancos

Kétségkívül a hétvége egyik legmókásabb hírlevelét kaptuk az Alfa Romeo Guliettával versenyző TCR-újonc Jedlóczky Márk csapatától, a JLG Motorsporttól.

részletek

Ez történt szombaton a Hungaroringen

Ritka az olyan "szériadús" hétvége a magyar pályán, mint a mostani, ezért tekintsünk vissza, hogy mi minden történt szombaton a DTM, a TCR és az F3-as Európa-bajnokság eseményein.

részletek

Hat kör után versenyeznie kell új autójával Ficzának

A Zengő magyar pilótája a Hungaroringen kézhez kapta a Kiát, de az időmérőn vezethette először. A TCR hétvégéjén Nagy Danival is beszélgettünk, akit indulása a versenyen ugyanúgy meglepett, mint minket.

részletek

Két magyar győzelmi esélyekkel: Milyen stratégiával versenyez Michelisz és Tassi?

Akár mester és tanítványa: Michelisz Norbert eddig uralja a hungaroringi TCR-hétvégét, Tassi Attila pedig szorosan ott van a nyomában - de mit hoz a vasárnap, és főként mire mennek ők egymással a pályán?

részletek

Michelisz a pole-ban, Tassi mögüle indul a Ringen

Taroltak a M1RA magyar pilótái a TCR kvalifikációján: bár a Q1-ben a hétvége során először legyőzték Micheliszt, a holnap reggeli első futamon a közönségkedvencé lett a pole-pozíció, és a fiatal tanítvány is remekelt.

részletek

Michelisz a TCR 2. edzését is behúzta

Alakul egy remek hazai hétvége a M1RA vendégszereplője számára: a szombati tréningen a WTCC-sztár 0,7 tizedet adott legközelebbi riválisának. A Zengő új Kiája eddig nem áll össze.

részletek

Belógott a Hungaroringre az eső lába az első napon

A pénteki edzésnappal ismét benépesült Mogyoród környéke, a pályára gördülő versenysorozatokat tekintve pedig kétségtelenül az év második legfontosabb versenyhétvégéje vár a Hungaroringre, ahol Michelisz Norbert máris tündökölt.

részletek
Olvastad már?