Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Vandoorne

Vandoorne a „Mercedesnél” a Formula-E-ben

Bejelentette kategóriaváltását a McLarennél F1-es állását az idei szezon végén elveszítő Stoffel Vandoorne. A belga már decemberben ott lesz a Formula-E nyitányán, méghozzá a friss DTM-bajnok csapattársaként.

részletek

Alonso: Vandoorne rosszkor volt rossz helyen

Stoffel Vandoorne két évet töltött a McLarennél, és csatlakozásakor az egyik legnagyobb tehetségnek kiáltották ki. Ehhez képest jövőre a Formula-E-ben szerepelhet, és ki tudja, látjuk-e még az F1-ben.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek

Pozitív irányba mozdult a McLaren?

Gyenge időmérő, a futamon pedig messze a pontszerzéstől. Ennek ellenére a McLaren sportigazgatója több pozitívumot is felfedezett a Japán Nagydíj hétvégéjén csapata teljesítményében.

részletek

Vandoorne: A McLaren egy kezdő csapatnak tűnik

A 2018-as szezon után nem lesz maradása Stoffel Vandoorne-nak Wokingban, ám úgy véli, jelenleg az istálló helyzete szörnyű, olyan képet fest magáról, mint valami újonc gárda.

részletek

A McLaren a Spanyol Nagydíj óta nem fejleszt

A McLaren pilótáinak elmondása szerint a csapat a Spanyol Nagydíj óta nem végzett fejlesztéseket az idei autón. Alonso egyenesen azt mondta, hogy ez az autó ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti.

részletek

Egész hétvégén szenved a McLaren

Az időmérő is pocsékul sikerült Fernando Alonsónak és Stoffel Vandoorne-nak, akik az utolsó előtti helyekről indulhatnak a futamon, de csak azért, mert Marcus Ericsson balesetet szenvedett a Q1-ben.

részletek

Marko: Vandoorne nem elég gyors az F1-hez

Éppen ezért nem is fogják leigazolni a Toro Rossóhoz a McLarentől elküldött belga F1-es pilótát. Toto Wolff ugyanakkor pozitívabban beszélt róla, s nem kizárt, hogy a Mercedes dob majd mentőövet neki.

részletek

Alonso-Vandoorne: 16-0

Fernando Alonso az egyetlen a mezőnyben, aki az idei összes kvalifikáción lefőzte csapattársát, de hogy alakul a többi párharc? Tudjuk-e, melyik istállónál a legszorosabb a vetélkedés az időmérőn?

részletek

Alonso egyik célja Vandoorne segítése volt

Nehéz verseny elé néz a McLaren, hiszen mindkét autójuk rendkívül messze lesz a pontszerző pozícióktól. Alonsót megbüntetik, Vandoorne pedig a 19. időt futotta, bár a büntetések miatt előrébb kerül.

részletek

Vandoorne-t a Formula-E-be vinné a Mercedes

Egyre kisebbnek látszik az esély arra, hogy Stoffel Vandoorne 2019-re ülést tud találni a Formula-1-ben a McLarentől való menesztését követően. A Formula-E-ben viszont váratlan szövetségesre lelt.

részletek

Norris számára figyelmeztetés elődje sorsa

Hiába teljesít valaki kiugróan a juniorsorozatokban, a Formula-1-ben nagyon gyorsan félresiklik egy karrier. Johnny Herbert szerint Stoffel Vandoorne menesztése intő jel lehet Lando Norrisnak is.

részletek
Olvastad már?