Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Vandoorne

Ez a hiba okozta Alonso kiesését Kanadában

Nem a McLaren napja volt a legutóbbi vasárnap (sem): Fernando Alonso a hűtőrendszer meghibásodása miatt esett ki, Stoffel Vandoorne defektet szenvedett a legelső körben.

részletek

A McLaren még nem adott bele mindent

A wokingiak is megkapták a Renault új, fejlesztett erőforrását, ám még nem tekerték igazán fel. A versenyigazgató szerint beválhat a frissítés, Vandoorne autója pedig csak kis mértékben sérült.

részletek

Vandoorne közelebb érzi magát Alonsóhoz

Bár az eredmények egyértelműen azt mutatják, hogy Stoffel Vandoorne idén nagyon messze van Fernando Alonsótól, a belga pilóta másképp gondolja: szerinte sok minden változott 2017 óta.

részletek

Alonso: Kanada jó teszt lesz

A spanyol tisztában van vele, hogy a McLaren tempóhiánya nagy hátrányt jelent a hétvégi Kanadai Nagydíjon, melyet ennek megfelelően „tesztként” emleget.

részletek

Ickx: Alonso az elsőszámú a McLarennél

Belgium autósport-legendája, Jacky Ickx továbbra is töretlenül hisz abban, hogy Stoffel Vandoorne felérhet a csúcsra, de jelenleg a McLarennél egyértelműen csak második számú pilóta.

részletek

Jobban jár Vandoorne, ha eligazol?

Stoffel Vandoorne a pletykák ellenére sem érzi veszélyben pilótaülését a McLarennél. A Renault azonban élénken érdeklődik a belga iránt, a franciák szerint ki kellene lépnie Alonso árnyékából.

részletek

Vandoorne: Feláldoztak Alonso miatt

Stoffel Vandoorne, a McLaren belga pilótája úgy érzi, többet is kihozhatott volna a monacói Formula-1-es nagydíjból, ha a csapat nem akar Fernando Alonsónak kedvezni.

részletek

Wolff: Vandoorne-nak csak időre van szüksége

A Mercedes csapatfőnöke szerint téved az, aki úgy vélekedik a belga pilótáról, hogy a tudása nem felel meg azoknak az elvárásoknak, melyeket a Formula-1 támaszt.

részletek

Vandoorne: Pontszerzőként zárnám Monacót!

A McLaren belga versenyzője szerint hatalmas kihívás vár rá a hétvégén, éppen ezért a biztonság és a futam befejezése az elsőszámú célja.

részletek

Vandoorne eltörpül Alonso mellett?

Óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be Stoffel Vandoorne, ám eddig nem váltja meg a világot. Damon Hill szerint a belga óriási tehetség, de ideje lenne kiugróan jól teljesítenie.

részletek

Alonsónak jó ómen lehet a 13. rajthely

Bár a McLaren nem veregetheti vállon magát az F1-es időmérőn mutatott teljesítménye miatt, Fernando Alonso múltbéli tapasztalatai miatt nincs annyira elkenődve.

részletek

Vandoorne már majdnem tud olyanokat, mint Alonso

Második teljes F1-es szezonjának kezdetén Stoffel Vandoorne-nak még mindig meggyűlik a baja Fernando Alonso csapaton belüli legyőzésével, de határozottan érzi, hogy elsajátította a kétszeres bajnok néhány fortélyát.

részletek
Olvastad már?