Vandoorne - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Vandoorne

Alonso: Engem elég nehéz megverni...

A kétszeres F1-es világbajnok megvédte csapattársát, Stoffel Vandoorne-t, aki szerinte sokkal közelebb van hozzá, mint például Kimi Raikkönen volt együtt töltött évükben.

részletek

Hirtelen véget érhet Vandoorne F1-es pályafutása?

Könnyen lehet, hogy a belga pilóta jár leginkább pórul Daniel Ricciardo Red Bulltól való távozásával: fogynak az elérhető helyek és egyelőre nem áll jól a szénája.

részletek

Sajtó: Stroll Ocont válthatja, aki a McLarenhez kerülhet

Amióta Lawrence Stroll átvette a Force Indiát, egyre felerősödnek a hangok, hogy fia, Lance is a csapat versenyzője lesz. Most úgy tűnik, Esteban Ocon helyét veheti át, aki a McLarenhez tart.

részletek

McLaren: Nem akarunk fiatalokkal versenyezni

Nem titok, hogy a wokingi alakulat mindenképp szeretné megtartani Fernando Alonsót. Zak Brown, a csapat vezérigazgatója meg is indokolta, miért van szükségük tapasztalt pilótára a fiatalok helyett.

részletek

Főnöke szerint Vandoorne eddig keveset mutatott

A wokingiak többet várnának saját nevelésű fiatal tehetségüktől, legalábbis ami a Fernando Alonso elleni csatát illeti - nem véletlen, hogy két szabad ülésről beszélnek...

részletek

Vandoorne újra Alonso sarkában

A gyenge időmérő után erős versenyt futott Stoffel Vandoorne Magyarországon. Az elmúlt hetek csalódása után ezúttal remekül tartotta Fernando Alonso tempóját, de a váltója megadta magát.

részletek

Alonso a McLaren taktikáját dicsérte

Nagyot húzott a wokingi alakulat a Magyar Nagydíjon, aminek köszönhetően Fernando Alonsót nyolcadikként intették le, Stoffel Vandoorne pedig mögötte haladt, de kiállni kényszerült a futamból.

részletek

McLaren: Két szabad ülésünk van 2019-re

Bár a pályán jelenleg csak sokadlagos szerep jut nekik, a pilótapiacon jó eséllyel az egyik fő mozgatórugó lehet a McLaren. Zak Brown állítja, Stoffel Vandoorne kezét sem tervezik elengedni, de Carlos Sainz is érdekli őket.

részletek

Megoldódtak Vandoorne problémái

Az utóbbi hétvégéken a belga pilóta rendre szenvedett autója tapadásával, a Magyar Nagydíj első napja után viszont pozitívan nyilatkozott, és elsőre minden visszatért a régi kerékvágásba.

részletek

Karosszériacserével oldanák meg Vandoorne problémáit

A McLaren pilótája már két hétvége óta szenvedett autójával. Silverstone-ban jöttek elő a gondok, amik Németországban is fennmaradtak, így az MCL33-as karosszériacseréjétől várják el a csapatnál a javulást.

részletek

Alonso szerint Vandoorne erősebb csapattárs Raikkönennél is

Megvédte fiatal, egyre többet támadott belga kollégáját Fernando Alonso, szerinte Stoffel Vandoorne a legtöbb eddigi csapattárshoz képest komolyabb erőt képvisel. Kimi Raikkönennél mindenképp.

részletek

Alonso kivizsgálná Vandoorne problémáit

A spanyol is látja, hogy valami nem stimmel csapattársa autójával, hiszen a belga versenyző az utolsó helyen zárta az F1-es Német Nagydíj időmérőjét, miközben Alonso kis híján bejutott a Q3-ba.

részletek
Olvastad már?