Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Vandoorne

Nagyon kínos hibát követett el első versenyén Vandoorne

Könnyed interjút tett közzé a McLaren belga pilótájával, Stoffel Vandoorne-nal – kedvenc pályája vagy ideális versenyszituációja mellett rákérdeztek a legostobább dologra, melyet versenyautóban elkövetett.

részletek

A McLaren közelebb a Renault-hoz, mint valaha

Bár a McLaren az elmúlt másfél hét során problémahegyekkel találta magát szemben a barcelonai tesztelésen, pilótája szerint közelebb állnak a Renault-hoz, mint a Hondával bármikor.

részletek

Vandoorne: Nem volt gond a hosszú etapokon

Ezúttal problémamentes napot teljesített a McLaren: az eredményjelző hatodik helyén végző Vandoorne értékelte a második teszthét harmadik napját, mely utolsó volt számára a szezonnyitó előtt.

részletek

A Renault vállalta a keddi hibákat

A McLaren és a Red Bull részben örülhet, másrészt izgulhat. Francia motorszállító partnerük ugyanis vállalta a felelősséget a kedden elromlott két akkumulátor miatt. Cseberből vederbe?

részletek

A McLaren már szinte várta a hibákat

Már a múlt hete sem alakult zavartalanul, az utolsó négy tesztnap kezdetén pedig újabb két, különálló meghibásodás hátráltatta a McLaren-Renault felkészülését, Eric Boullier azonban a tőle megszokott nyugodtsággal értékelte a helyzetet.

részletek

McLaren: Nem a téli vb-cím a lényeg

Eric Boullier, Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne is elégedetten nyilatkozott a csütörtöki tesztnapról, szerintük jó úton járnak az autóval - egyelőre nem az időkkel foglalkoznak, jövő héten versenytávokat futnak majd.

részletek

A McLaren rájött a keddi hiba okára

Az elmúlt években hozzászokott a McLaren, hogy a teszteléseken folyamatosan a fellépő hibák okát keresgélik. Meglepetésre az idei szezon is így kezdődik, de a hétfői után a keddi problémát is orvosolták.

részletek

Most a kipufogóval volt gondja a McLarennek

Stoffel Vandoorne ezzel együtt is pozitívan értékelte a keddi tesztnapot, szerinte jó érzés volt vezetni a McLarent és a Renault-motort is, bár a hideg időjárást ő is kiemelte.

részletek

Vandoorne: Sokkal jobb a Renault-val dolgozni

A wokingi alakulat megkezdhette a munkát az új motorgyártójával, a Renault-val, és Stoffel Vandoorne már több pozitívumot lát, mint a Hondával való együttműködés során.

részletek

A McLaren pilótahármasa a mezőny legjobbja?

Jó érzés lehet egy pilótapárosnak, ha a csapatvezetés bízik a versenyzőkben. A McLaren vezérigazgatója szerint az istálló jelenlegi felállása egyenesen főnyeremény. Valóban így lenne?

részletek

Vandoorne szerint jól döntött a Williams

Sokak várakozásával ellentétben a grove-i alakulat nem Robert Kubicát, hanem Szergej Szirotkint igazolta le Lance Stroll mellé. Stoffel Vandoorne pozitívnak érzi a Williams döntését.

részletek

Kubica jövőre befutó lehet

Rengeteg szakértő és Formula-1-es rajongó szerette volna, ha megvalósul a tündérmese és Robert Kubica hét év szünet után visszatérhet a száguldó cirkuszba. 2019-ben ismét esélyes lehet.

részletek
Olvastad már?