Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Tereprali

Dakar: Loeb megint nyert, Al-Attiyah vezet

Sebastien Loeb már negyedik szakaszát nyerte az idei viadalon, az élen álló Al-Attiyah sikerét azonban ezúttal sem tudta igazán veszélyeztetni senki.

részletek

Dakar Rali: Al-Attiyah tovább növelte előnyét

Loeb felzárkózott, Al-Rahji visszaesett, Peterhansel hátránya viszont tovább nőtt Al-Attiyah mögött - a toyotás nyerte a negyedik szakaszt, de Brinke és Depres bajba került.

részletek

Atar dűnéi között ragadtak Vargáék

Közel 24 órán át vesztegelt Atar térségének rettegett és hírhedt dűnéi között a Varga Racing Team: Varga Imre és Toma „Csimpi” József szerda reggel vágtak neki a 2019-es Africa Eco Race nyolcadik szelektív szakaszának, ám a célig – számos más versenyzőhöz hasonlóan – nem jutottak el időben.

részletek

Az eddigi legjobb nap Vargáék számára

Mauritánia kegyes volt a magyar csapathoz, legyőzték a homokdűnéket és előkelő helyre léptek elő az összetettben is - számukra ez volt az eddigi legjobb nap az Africa Eco Race-en.

részletek

Durva tereprali-baleset a Szaharában

Megtörtént az év eleji sivatagi tereprali-szezon első komolyabb incidense, mégpedig az Africa Eco Race 8. Mauritániában futott első szelektív szakaszán, Chami térségében.

részletek

F1-es távozása óta bevállalósabb Alonso

A spanyol világbajnok szívesen próbálja ki magát az autósport különböző kategóriáiban, legutóbb a Dakaron való indulás jött szóba nála. Ez nem volt mindig így, korábban teljesen elzárkózott a terepralitól.

részletek

Top 10-ben az Africa Race felénél a Varga-Toma páros

Újoncokra egyáltalán nem jellemző teljesítménnyel zárta a Varga Racing Team párosa a 2019-es Africa Eco Race első félidejét: az utolsó marokkói szakaszt tempósra szabták a szervezők.

részletek

Varga Imre tovább javított az Africa Race-en

Varga Imre és Toma „Csimpi” József a BMW X6 RR-rel 5 óra 41 perc és 6 másodperc alatt teljesítette Assa (Oued Draas) és Fort Chacal között a futam negyedik, közel 493 kilométer hosszú szelektív szakaszát.

részletek

Raid of the Champions: Kiosztották a bajnoki címeket Nyirádon

Az autósoknál az abszolút győzelmet a viadalon és a bajnokságban is a Miroslav Zapletal, Marek Sykora duó szerezte meg, a side by side kategóriában a cseh Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcik páros, míg a motoros kategóriában pályafutása során először Kárpáti Péter lett a magyar bajnok. Bemutatkozott az utánpótlás mezőny is, akik az SBS-ben mutatták meg, hogy a közeli jövőben már velük is számolni kell.

részletek

Több bajnoki cím csak vasárnap dől el Nyirádon

A november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban megrendezett Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón bőven marad még izgalom a vasárnapi három szakaszra is, hiszen a side by side és a motoros kategóriában nagy csata zajlik az idei bajnoki címért, míg a másik három esetében sem dőlt el még semmi.

részletek

Nagy csaták, kis különbségek Nyirádon

Több kategóriában is másodpercekre vannak egymástól a legnagyobb riválisok a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón.

részletek

100% Dakar, 100% Peru, 100% Opel

A Margitszigeti Casinóban csütörtök este minden az autók és a sivatagi versenyzés körül forgott – az Opel Magyarország és az Opel Dakar Team elképesztően látványos sajtóvacsoráján egyrészt megünnepelték a márka és a csapat 15 éves együttműködését (ami alkalmat adott egy kis múltidézésre), majd a cég és a terepralis csapat is a jövőbe nézett.

részletek
Olvastad már?