Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Tereprali

Laller - Most már jöhet a Hellas Rali

A januári Dakar Rali már régen volt, de még sokan hordozzák magukban az emlékét. Közéjük tartozik Horváth Lajos is, ám a váci versenyzőt ez most nem feltétlenül teszi boldoggá. Ugyanis a húsvéti szünet apropóján egy kisebb tojás nagyságú csontkinövést kellett kioperálni a bal térdéből.

részletek

Dakar 2018: Teljes stáb a magyar motoros mogött

Miközben Horváth Lajos teljes gőzzel készül a következő évi Dakar Ralira, addig a háttérben is zajlanak az események. Az idei szezonra is komoly célokat megfogalmazó profi motorost ezentúl egy teljes stáb támogatja, így már tényleg csak az edzésre, és a versenyzésre kell koncentrálnia a népszerű Lallernek.

részletek

Már a 2018-as Dakarra készül a váci motoros

Még alig ért véget a nagy kaland, alig kapta vissza versenygépét Horváth Lajos, már újból a pályákat és a konditerem padjait koptatja a népszerű váci Dakar hős. Feltett szándéka minél több hasznos távot „belepakolni” magába és paripájába, hogy a következő kihívásra még erősebben, és több tapasztalattal felvértezve állhasson oda.

részletek

Rajtra kész a Duna Aszfalt Kupa

E hétvégén a bugaci Duna Aszfalt Kupával útjára indul a hazai tereprali bajnokság. Mivel a március 24-25-én sorra kerülő viadal az autósok számára a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ), a motorosok számára pedig a FIM-E Európa-bajnokság szezonnyitója is, a magyar versenyzők mellett további öt országból érkeznek indulók.

részletek

Somfai félidőben is vezet Marokkóban

A Tuareg Rali negyedik napját is hiba nélkül vette Somfai Mátyás, így az UNIQA Sandlander Team quadosa továbbra is vezeti az összetettet.

részletek

Somfai jól vette a királyszakaszt

3-2-1: ezek a nap számai - A Tuareg Rali harmadik napján Somfai Mátyás második lett, összetettben pedig továbbra is az első helyen áll.

részletek

Somfai magabiztosan vezet a Tuareg Ralin

Noha másodikként ért célba a második szakaszon, továbbra is 23 perces előnnyel vezeti a quados összetettet Somfai Mátyás a Tuareg Ralin. Az UNIQA Sandlander Team versenyzője topformában kerülgeti a marokkói dűnéket.

részletek

Győzelemmel nyitott a Tuareg Ralin Somfai

Megnyerte a marokkói Tuareg Rali első napját Somfai Mátyás. Az UNIQA Sandlander Team quadosa címvédőként tért vissza a német szervezésű versenyre.

részletek

Rövid, de velős lesz a Duna Aszfalt Kupa

Megújult formában tér vissza a Duna Aszfalt Kupa: a hazai tereprali bajnokság, a CEZ bajnokság és a motoros Európa-bajnokság idei nyitó futama, amelyre március utolsó hétvégéjén kerül sor, ezúttal három helyett csak kétnapos lesz, azonban kihívásból ezúttal sem lesz hiány.

részletek

Harmadszor is Bugacon!

Ismét, immár harmadik alkalommal Bugacon kezdi az évet magyar tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) mezőnye, s a tavalyi évhez hasonlóan ismét csatlakoznak hozzájuk Európa legjobb motorosai. A rangos nemzetközi mezőnyre több mint háromszáz kilométernyi mért szakasz vár a március 24-26-i hétvégén.

részletek

Opel Dakar Team: Elképesztő belső felvételek a kősivatagból

A kősivatag olyan, hogy az ember időnként úgy érzi, annyira ráz a versenyautó, hogy kiesik a fogából a tömés. Ezért is voltunk nagyon kíváncsiak, vajon milyen képeket készít a Sony FDR-X3000 4K Action Cam vadonatúj fejlesztésű 4K-s kamerája ezen a terepen, no és természetesen utóbb a hegynyi magas dűnék között.

részletek

Különleges élmény - Vakon autózott Szalay

Speciális, lesötétített autók tesztvezetésével népszerűsítette új 4G+ szolgáltatását a Vodafone a Városligeti Műjégpálya csúszós felületén – az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László közreműködésével.

részletek
Olvastad már?