Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Tereprali

Qualisport: Könnyed kezdés a Hungarian Baján

Nem túl népes a kamionosok mezőnye a XIV. Hungarian Baján, a terepralisok Világkupa-sorozatának hazai viadalán, ám a Qualisport Racing kamionosai így is élvezik a Veszprém térségében pénteken elkezdődött derbi hangulatát.

részletek

Laller - „Mindig a szívem csücske volt a Hungarian Baja!”

Horváth Lajos nagy kedvvel és lendülettel versenyre készül. Ez a megállapítás általános érvényű, de egy hazai erőpróba esetén mindig kicsit felértékelődik.

részletek

Hungarian Baja: Készen állnak a harcra!

Átestek a kötelező papírmunkán, de a versenyzőkön azért ilyenkor már látszik a harctéri izgalom – az, hogy legszívesebben már most ráállnának a gázra.

részletek

Újra hazai terepen a Scania Qualisport Torpedo

A különítmény ezúttal hazai pályán, a terepralisok Világkupa-sorozatának nálunk tartott futamán, a Hungarian Baján vesz részt Veszprém térségében.

részletek

Újra Peugeot-siker a Silk Way Ralin

Újrázott a Cyril Despres – David Castera versenyzőpáros. A 2016-os Selyemút Rali győztesei idén is elsőként értek célba: a verseny második felében végig vezettek, majd Peugeot DKR #100 autójukkal kényelmes, 65 perces előnnyel nyerték az összesen 9599 km hosszú viadalt, amely 4094 km gyorsasági szakaszt foglalt magában.

részletek

Magyar himnusz szólt Bulgáriában

Véget ért a háromnapos Bulgarian Baja FIM tereprali-Eb futam, amely a motorosoknál Horváth Lajos győzelmét hozta. A váci pilóta örül a sikernek, ugyanakkor a megszerzett tapasztalatokat és a jó edzéslehetőséget, egyszóval az eredményes felkészülést mindennek elébe helyezi.

részletek

Itt a vége: a 9. helyen zárja a Qualisport a Silk Way Ralit

Törött hátsó rúgóval, majdnem hibátlanul ért célba a Qualisport Racing kamionos együttese a 2017-es Silk Way Rali 13. szelektív szakaszán. A szervezők a szombatra tervezett utolsó szelektívet törölték, mivel a térséget sújtó esőzés következtében a folyók túlságosan megáradtak. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László számára a lehető legjobban alakult a végjáték: a Scania Qualisport Torpedóval versenyző trió a kamionos kategóriában a 9. helyen zárja az összecsapást.

részletek

Soha nem látott óriásdűnéken a Scania Torpedo

Nehéznek ígérkezett, az is volt, de végül sikerrel teljesítette a 2017-es Silk Way Rali 12. szelektív szakaszát is a Qualisport Racing kamionos különítménye. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László, a Scania-versenytrió tagjai saját bevallásuk szerint is csak ámultak és bámultak, amikor meglátták, hogy mekkora óriási dűnéken kell áthámozniuk magukat a Torpedóval a Góbi sivatagban…

részletek

Laller a bolgár FIM Eb futamon húzza a gázt!

Egy rövid pauza után Bulgáriában folytatódik tovább Horváth Lajos felkészülése. A Dakarra készülő váci motoros természetesen két verseny között sem unatkozott, egy jótékonysági rendezvény fővédnöki teendőit látta el, valamint szponzori meghívásoknak tett eleget.

részletek

Dakarosok nyomában – itt a lehetőség, hogy belekóstolj a tereprali világába

A tereprali szerelmeseinek óriási lehetőség, hogy idén először nemcsak nézőként élvezhetik a világkupa-futam izgalmait, hanem aktív részesei is lehetnek.

részletek

Újabb lépés a Silk Way Rali célja felé

Újabb lépéssel közelebb került a 2017-es Silk Way Rali céljához a Qualisport Racing kamionos formációja: Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László problémamentesen teljesítette a maratoni megmérettetés 11. szelektív szakaszát, amelyet lerövidítettek a szervezők. A Scania-formáció továbbra is őrzi a 11. helyet a monstrumok kategóriájában.

részletek

Afrikás, élvezetes napja volt a Qualisport kamionosainak

Míg az előző nap igazi kínszenvedés volt a Qualisport Racing és a 2017-es Silk Way Rali többi résztvevője számára, addig a viadal tizedik szelektív szakaszát az eddigi legélvezetesebb penzumként értékelte a magyar Scania-trió. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László most először élvezte igazán a versenyt, köszönhetően annak, hogy Hami és Dunhuang között igazi „afrikás” útvonalat raktak össze a szervezők.

részletek
Olvastad már?