Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

Stroll

Strollnak egyetlen kikötése van az új csapattárs felé

Lance Stroll egészen biztosan új csapattársat kap 2018-ban, ő pedig egyetlen dolgot szeretne majd tőle, legyen szó Robert Kubicáról, Paul di Restráról, vagy másokról.

részletek

Stroll „erős 8,5-re” értékeli a szezonját

Csak a szezon eleji nehézségek miatt nem adna magának tízest vagy kilencest, de amúgy úgy érzi, remek debütáló évet teljesített az F1-ben, a folyamatosan őt érő kritikákkal pedig nem foglalkozik.

részletek

Az első alkalom, hogy a Mercedes is kevés

Az idei évadban a Renault-nál és a Hondánál számos alkalommal találkozhattunk a túl sok motorcsere miatti problémákkal. A Williamsnél azonban kivételesen a Mercedesszel is pórul jártak.

részletek

Villeneuve megint Strollt szapulja

Az év korábbi részében az 1997-es világbajnok már kritizálta honfitársát gyenge teljesítménye miatt, és visszafogott brazíliai szereplése után pedig ismét célkeresztjébe vette őt.

részletek

Vandoorne: Alonso nem a mentorom

Stoffel Vandoorne, a McLaren idén még nagyrészt újonc versenyzője szerint nincs szüksége Fernando Alonso segítségére a Formula-1-ben. Saját erejéből javult ennyit a teljesítménye.

részletek

Stroll: A daytonai szereplésnek nincs sok haszna

A McLaren fiatal tehetségét Alonsóval együtt Daytonába, a 24 órásra küldi: kevésbé ismert, de Lance Stroll részt vett már ezen a versenyen, és nem érzi, hogy bármennyire felkészítene az F1-re.

részletek

Kubicát Abu Dhabiban tesztelhetné a Williams

Egyelőre csak Lance Stroll helye biztos a Williamsnél 2018-ban, nagy a tolongás a másik ülésért. Egy merész elképzelés szerint Robert Kubicát kellene kipróbálnia a záró futamon az istállónak.

részletek

Félreérthetetlen nyilatkozat a Williamstől, hogy megválnak Massától

Noha Felipe Massa szívesen folytatná F1-es pályafutását jövőre is, egyelőre minden abba az irányba mutat, hogy a grove-iak lecserélik őt - legalábbis erre utal a csapat technikai igazgatójának legutóbbi nyilatkozata.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

A Williams már hátra figyel, semmint előre

A grove-i istálló egy tizedik hellyel gazdagodott a Japán Nagydíjon, de Felipe Massa szerint az a legfontosabb, hogy legnagyobb riválisaik előtt tudták befejezni a futamot.

részletek

Massa: Pont, mint a 2006-os pole-köröm

Bár az eredménylista 9. helyén viszonylag feltűnésmentes maradt, Felipe Massa egyik legjobb időmérő edzésének nevezte a suzukait, ami az ehhez szükséges autóban talán első rajthelyet is érhetett volna számára.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. A német pilóta nem haragszik, de valójában nincs is miért.

részletek
Olvastad már?