Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

Stroll

Stroll idén még nagyobbat villantana

Közeledünk a 2018-as, téli teszteléshez, ez a pilótákat izgalommal tölti el. Lance Stroll saját magától és a Williamstől is többet vár, miután a tavalyi esztendőben rengeteget tanult.

részletek

Williams: Akkor Alonso is fizetős pilóta

Claire Williams visszavágott azoknak, akik Szergej Szirotkint egyszerű fizetős versenyzőnek tartják a Formula-1-ben. A csapatfőnök úgy véli, mindenkinek vannak szponzorai, Alonsónak is.

részletek

Stroll felnéz Hamiltonra, de hőse Schumacher

A Williams kanadaiját lenyűgözte, hogyan kezelte a nyomást Lewis Hamilton Sebastian Vettelhez képest. A versenyző újra hangsúlyozta, megérdemli helyét az F1-ben.

részletek

F1-esek a jövő évi Daytona 24 óráson is?

Több egykori és jelenlegi Formula-1-es versenyző vett részt múlt hétvégén a híres, Daytona 24 órás versenyen. Úgy tűnik, már 2019-re is elkezdték csábítani a pilótákat.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Stroll nem kapott útmutatást Massától

Sokan úgy gondolják, a rutinos F1-es egyfajta mentorszerepet töltött be tavaly az ifjú kanadai mellett, ám utóbbi szerint szó sem volt ilyesmiről. A Williams pilótája Robert Kubicáról is beszélt.

részletek

Di Resta: Nagy kockázatot vállal a Williams

Óriási versenyfutás zajlott az utolsó elérhető versenyzői ülésért. Paul di Resta alulmaradt, ám úgy véli, a Williams nagy rizikót vállal a meglehetősen tapasztalatlan párosának bevetésével.

részletek

Mire mentek a tizenéves csodagyerekek?

A tavalyi évben két tinédzser is rótta a köröket a Formula-1-ben. Vajon előny-e, ha valaki ilyen korán beszáll a száguldó cirkuszba, vagy bukás a vége és eltűnik a süllyesztőben? Vegyes a kép.

részletek

Strollnak nem szándéka Alonso útjára lépni

Két aktív F1-es versenyző is részt vett a hétvégi 24 óráson Daytonában: Lance Stroll azonban elhatárolja magát attól, hogy idény közben is induljon a világbajnokságon kívül, például Le Mans-ban.

részletek

Szirotkin szerint nagyot lép előre a Williams

Szergej Szirotkin úgy véli, a Williams 2018-as versenyautója sokkal agresszívabb lesz, mint elődje. A fiatal orosz pilóta már látta új versenygépét és a szimulátor adatai is biztatóak.

részletek

A Cadillac nyerte Daytonát, Alonsóék a 38. helyen zártak

Fittipaldi unokaaöccse győzött, a korábbi F1-es Felipe Nasr dobogón végzett, Ferdinand Habsburg és Paul di Resta is erős versenyt futott – a királykategóriás sztárok, Fernando Alonso és Lance Stroll azonban peches versenyt teljesítettek az amerikai 24 óráson.

részletek

Daytona: Alonsóékat műszaki hiba sújtotta

Futólag az élen is megfordult a United Autosports egysége, azonban előbb egy defekt, majd fékhiba miatt kerültek óriási hátrányba. A spanyol így is bele akar adni mindent – Strollék eddig sokkal jobban állnak.

részletek
Olvastad már?