Stroll - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Stroll

Sajtó: Stroll Ocont válthatja, aki a McLarenhez kerülhet

Amióta Lawrence Stroll átvette a Force Indiát, egyre felerősödnek a hangok, hogy fia, Lance is a csapat versenyzője lesz. Most úgy tűnik, Esteban Ocon helyét veheti át, aki a McLarenhez tart.

részletek

Stroll szerint ki kell várnia, míg eljön az ő ideje

A Williams kanadai F1-es versenyzője szerint ez a sport egy hullámvasút, amire fel kell ülni és bár vannak rossz időszakok, tudni kell, hogy ezeket jók követik majd.

részletek

Williams: Nem vagyunk pénzügyi krízisben

Az utóbbi napokban többen is temetni kezdték a patinás istállót, miszerint hamarosan belefulladnak a pénzügyi gondokba, a gárdának nincs jövője. A csapatfőnök ezt határozottan cáfolja.

részletek

Massának Schumacher volt a mestere

Felipe Massa felhúzta magát Lance Stroll hálátlan megjegyzésein, miszerint Massa egyáltalán nem segített neki tavaly. A brazil éppen az ellenkezőjét állítja, sokat istápolta az újonc kanadait.

részletek

Szirotkin: Sokszor nagyon nagyon jól vezetek

Szergej Szirotkin az egyetlen pilóta a mezőnyben, aki még nem rendelkezik világbajnoki ponttal. Ez a sereghajtó Williamsszel nem annyira meglepő, ám az orosz úgy véli, a gyenge autó elrejti tudását.

részletek

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

Perez még nem döntött a jövőjéről

A Force India a csőd szélére került az elmúlt hetekben, amitől Lawrence Stroll mentette meg az istállót. Érthető, hogy most minden bizonytalan, így Perez sem tudja még, hol fog versenyezni 2019-ben.

részletek

A Force Indiánál attól féltek, a Caterham és a Manor sorsára jutnak

Láttunk már rossz példákat, milyen az, amikor egy F1-es istállót csődeljárás alá vonnak, és hasonló sorstól féltek a Force Indiánál is egészen addig, ameddig Lawrence Strollék meg nem mentették az istállót.

részletek

Strollék mentik meg a Force Indiát

Korábban pletyka szintjén már felmerült, hogy a Williamsnél versenyző Lance Stroll apja, Lawrence mentheti meg a nehéz anyagi helyzetben lévő Force Indiát, ez a forgatókönyv pedig most meg is valósult.

részletek

Massa: A Williams amatőr pilótákat alkalmaz

A grove-iak korábbi F1-es pilótája nagyon szomorú a gárda mélyrepülését látva, melynek szerinte egyaránt vannak csapatpolitikai és technikai okai is.

részletek

Perez: Kritikus a Force India anyagi helyzete

Sergio Perez megerősítette, hogy a csapat pénzügyi helyzete több, mint aggasztó jelen helyzetben. Lance Stroll édesapja, Lawrence Stroll lehet a Force India megmentője?

részletek

A Force India hajlandó elengedni Ocont, nyitott Strollra

Pilótamozgás történhet az indiai alakulatnál jövőre: a vezetőség elismeri, hogy Esteban Ocon a Renault-hoz pártolhat, Sergio Perez maradása szponzorain múlik, az ajtó pedig nyitva áll Lance Strollék előtt.

részletek
Olvastad már?