Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Stroll

Perez Strollról: Tehetséges a kölyök

Sergio Perez egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Lance Stroll személyében a csapat tulajdonosának fia érkezik mellé a Racing Pointhoz. Az istállónál pedig minden a legnagyobb rendben van.

részletek

Stroll apja az első háromba juttatná a Racing Pointot

Mer nagyot álmodni a jövőre nevet váltó Force India tulajdonosa, aki kijelentette: nem fia karrierjének egyengetése miatt vásárolta fel az istállót, hanem azért, mert üzleti lehetőséget látott benne.

részletek

Perez: Sosem volt jó viszonyom a csapattársammal

A tavalyi évben többször is ütközésig fajuló csatákat vívott egymással a két Force India, idén azonban látszólag jól kijött egymással Sergio Perez és Esteban Ocon. Ez azonban mégsem így volt.

részletek

Elkelt az utolsó 2019-es ülés is

Már csak a Force Indiánál maradt egy – névleg – szabad hely: ezt töltötte be a várakozásoknak megfelelően Lance Stroll. A jövő évi 20 pilóta mindegyikét bejelentették már csapataik.

részletek

Stroll: Nem mondhatnám, hogy élveztem az évet

A Williams istálló rendkívül nehéz időszakot élt meg idén, ráadásul nagyon tapasztalatlan párossal vágott neki a szezonnak. Lance Stroll egyáltalán nem élvezte 2018-at, ez érthető is.

részletek

Stroll: Hamilton példaértékű munkát végzett idén

Lance Stroll, a Williams kanadai versenyzője úgy gondolja, Lewis Hamilton megérdemelten lett ötszörös világbajnok idén, mivel következetesebben versenyzett és hibátlanabbul vezetett, mint riválisa, Sebastian Vettel.

részletek

Prost: Az F1 a gazdag gyerekek játszótere

Nemrég Lewis Hamilton mutatott rá arra, hogy a szegényebb fiataloknak szinte lehetetlen a Formula-1-ig eljutni a hatalmas pénzügyi ráfordítások szükségessége miatt. Prost abszolút egyetért.

részletek

Oconnak három lehetősége is van

Toto Wolff elárulta, hogy Esteban Oconnak bár nem sok esélye maradt arra, hogy jövőre versenyzői ülést szerezzen, de több lehetősége is lesz, hogy elhelyezkedjen a Formula-1-ben.

részletek

Stroll: Semmit nem fejlődik a Williams

Lance Stroll szerint jelenlegi istállója Ausztrália óta semmit nem fejlődött, emiatt végképp sereghajtónak csúszott vissza. A gárda nem versenyez, hanem a túlélésért harcol minden helyszínen.

részletek

Force India: Stroll hatalmas nyereség

Bár hivatalos bejelentés még mindig nem történt, borítékolható, hogy az édesapja által felvásárolt istállónál vezet jövőre Lance Stroll. A gárda főnöke szerint az ifjú kanadai vezetési tudása remek.

részletek

Grosjean, Verstappen és Stroll a büntetőpont-tabella elején

A bajnoki egységekkel ellentétben a büntetőpontokat nem érdemes gyűjteni, mert 12 után egyfutamos eltiltás jár. Nézzük át, melyik pilótának van a legtöbb vaj a fején és kik versenyeznek legtisztábban.

részletek

Stroll kétszer is megúszta ugyanazt

Az időmérőt 19. helyen záró Williams-pilóta a szombati szabadedzésen és kvalifikáción sem az utasításnak megfelelően tért vissza a pályára ugyanabban a kanyarban. Kétszer ment be a stewardokhoz és kétszer mentették fel.

részletek
Olvastad már?