Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Stroll

Dobogóra akar állni idén Stroll

A Racing Point kanadai pilótája már tudja, milyen érzés a pódiumon ünnepelni – ő a legfiatalabb újonc dobogós rekordere –, ezért célja az évre a rendszeres pontszerzés mellett a visszatérés a top 3-ba.

részletek

Új névadó szponzor, de a régi szín a Racing Pointnál

Megtartotta rózsaszín festését, de új névvel és főszponzorral jelentkezett a Racing Point F1 Team - bemutatkozott Lance Stroll és Sergio Perez autója.

részletek

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 1. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Verstappen a Ferrarinak köszönhette első győzelmét

Első blikkre a Mercedesre gondolnánk Lewis Hamilton és Nico Rosberg ominózius, 2016-os Spanyol Nagydíjon bekövetkezett balesete miatt, ám az igazság máshol leledzik.

részletek

Stroll: Kubica fel fogja karolni a Williamst

A Racing Pointhoz távozó Lance Stroll úgy látja, Robert Kubica segítségére tud majd lenni a Williamsnek, amely képes lesz felemelkedni a jelenlegi helyzetéből. Nagyra tartja a lengyel versenyzőt.

részletek

Perez mellett kiderül, mit is tud Stroll

A Kanadai Nagydíj promótere, Francois Dumontier szerint Sergio Perez nagyszerű mérce lesz, hogy megállapítsuk, milyen pilóta is a húsz esztendős honfitársa, Lance Stroll.

részletek

Stroll: Sokkal megbízhatóbban vezetek

Bár jelentősen kevesebb pontot gyűjtött Lance Stroll második évében, mint az elsőben, mégis úgy gondolja a fiatal kanadai, hogy kevésbé ingadozó, stabilabb teljesítményt nyújt, mint korábban.

részletek

Stroll: A Racing Pointból a nagycsapatok egyike lesz

Középtávon a konstruktőri harmadik helyet célozza meg az újjászületett Force India, 2021-től pedig ennél is nagyobb babérokra tör – Lawrence Stroll nem vállal aktív szerepet a csapatvezetésben, az ő dolga a pénz biztosítása lesz. A kanadai milliárdos úgy véli, új biznisze meg fog térülni.

részletek

A legnagyobb nyomás alatt levő pilóták 2019-ben

A Formula-1-ben mindig komoly a versengés, sokszor eredménykényszerben kell autózni, mivel sokan várnak arra, hogy átvegyék a pilóta ülését akár év közben is. De kikre nehezedik extra nyomás?

részletek

Stroll: Nem fair a két szezon összehasonlítása

Második évadát zárta a Formula-1-ben a fiatal kanadai Lance Stroll. Látszólag jelentősen visszaesett a teljesítménye, ám ez nagyrészt a borzalmasan félretervezett Williamsnek volt köszönhető.

részletek

Williams: Stroll elsiette az F1-et

A 2018-ban szenvedő brit istálló műszaki főnöke, Paddy Lowe vesézte ki a két távozó pilótát: úgy véli, Lance Stroll túl hamar mutatkozott be, Szergej Szirotkin azonban jó példája annak, milyen egy felkészült újonc.

részletek
Olvastad már?