Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Stroll

Stroll magához hasonlította Mick Schumachert

Lance Stroll szerint ifjabb Schumachernek megvan az esélye, hogy ugyanolyan ugrással kerüljön az F1-be, mint ő maga. A fiatal német F3-as bajnoki címért küzd a hétvégén, amiben Stroll is neki szurkol.

részletek

Whiting szerint nincs igaza Alonsónak

Fernando Alonso büntetést kapott Suzukában pályalevágás és előnyszerzés miatt, majd élesen bírálta az ítéletet. Charlie Whiting ezúttal világos érvekkel alátámasztotta, miért nem ad igazat Alonsónak.

részletek

Alonso beszólt a versenybíráknak

Fernando Alonso és Lance Stroll is büntetést kapott az első körben történt incidens miatt. A spanyol pilóta nem érzi jogosnak az ítéletet, és élesen bírálta az ellene hozott döntést.

részletek

Ennyiért vették meg Strollék a Force Indiát

Az orosz érdeklődő állította, többet kínált a Force Indiáért, mint amennyit a Racing Point fizetett. Ez valóban igaz, derül ki a csődbiztosok új közleményéből: csakhogy egyedül Strollék ajánlata gondoskodott arról, hogy a csapat folytathassa a versenyzést.

részletek

Ocon kiköthet a Toro Rossóban, ha...

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta Oroszországban, hogy nem zárkóznak el Esteban Ocon megszerzésétől 2019-re, de ennek volna egy elég komoly feltétele. Másként aligha jut hely a franciának.

részletek

Stroll: Ez vezethetetlen, kiállok!

Az elmúlt évek egyik legmélyebb krízisét éli meg a grove-i istálló, Szocsiban sem látszik semmi előrelépés. Lance Stroll a teljes pénteki napon az utolsó helyet bérelte ki, a Williams vezethetetlen.

részletek

Ocon kéri, hogy ne haragudjanak „kistestvérére”, Strollra

A francia rajongói okkal mérgesek a fiatal kanadaira, akinek pénze okozhatja kedvencük vesztét. A két versenyző azonban baráti viszonyban van, Ocon pedig példaértékű gesztussal állt ki Stroll mellett.

részletek

Ocon kapaszkodik az utolsó szalmaszálba

A Force Indiától menni kényszerülő Esteban Ocon megpróbálja a Williams ülését megszerezni jövőre, de biztos abban, ha nem sikerül, akkor is visszatér 2020-ban a száguldó cirkuszba.

részletek

Stroll úgy érzi, minden szempontból fejlődött

Lance Stroll és az egész Williams nem szerepel úgy idén, ahogy kellene. A kanadai pilóta mindössze kétszer tudott pontot szerezni, de ettől függetlenül érzi magán a folyamatos fejlődést.

részletek

Ocon: A Force Indiánál maradok év végéig

Továbbra sem változott a Force India és Williams felállása, Esteban Ocon állítása szerint pedig már nem is fog, nem golyózza ki őt üléséből Lance Stroll.

részletek

A Stroll körüli hercehurca megnehezíti a Williams dolgát

A Williams teljesen bizonytalan helyzetben van azt illetően, hogy mi lesz Lance Strollal, és ezáltal az istálló egyik ülésével. Annyi biztos, hogy idén sem kapkodják majd el döntésüket.

részletek

Bosszantó ok miatt kapott lángra Stroll fékje

A mezőny legvégén, elkeserítő helyzetben a Williams, amelyet egy kigyulladó fék is hátráltatott pénteken. Lance Stroll autójának tüze banális magyarázatra vezethető vissza.

részletek
Olvastad már?