Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Loeb

Loeb komolyabban is visszatérhet a rali-vb-re?

A Citroennél szeretnék, ha nem csak három futamon indulna a kilencszeres világbajnok - Kris Meeke is próbálja meggyőzni, a legenda viszont nem szeretne teljes szezont futni.

részletek

Ogier behúzta a Mexikó Ralit és az élre állt

A címvédő megőrizte, sőt növelte is szombatról hozott előnyét a szezon harmadik versenyén, amely után ismét átvette a vezetést az összetettben. Sebastien Loeb ötödik hellyel tért vissza a WRC-be.

részletek

Ogier három szakaszra a mexikói győzelemtől

Sok minden történt a Mexikó Rali második teljes versenynapján, amely során egy ideig a visszatérő Sebastien Loeb is vezetett, de a címvédő jött ki mindebből a legjobban.

részletek

Mexikó Rali: Sordo az élen, Loeb a nyomában

A visszatérő kilencszeres világbajnok rögtön az első napon szakaszt tudott nyerni és pár másodpercre van attól, hogy vezesse a futamot – Elfyn Evans navigátora viszont agyrázkódást szenvedett, így ők feladták a küzdelmet.

részletek

Loeb: Nincs több esélyem Dakart nyerni

Fel kellett adnia a 2018-as Dakar Ralit Sebastien Loebnek: a francia klasszis elmagyarázta, hogy mi történt, illetve azt is elárulta, hogy navigátorának komoly fájdalmai voltak.

részletek

Loeb és Szalay is feladta a Dakart

A motoros mezőny után az autósok is megrövidültek egy élmenővel: Sebastien Loeb navigátora szerdán megsérült, így a második helyről ki kellett állniuk. A Peugeot az ötödik napon változatlanul vezet, a motorosok kategóriája továbbra is rendkívül szoros.

részletek

Kiesett a motoros éllovas, Loeb szakaszt nyert

Komoly fordulatokat tartogatott a 2018-as Dakar Rali negyedik napja, a reggel még az összetettet vezető Sam Sunderland ugyanis kiszállt a versenyből, az autósoknál pedig Nasser Al-Attiyah veszített közel egy órát.

részletek

Hivatalos: Sebastien Loeb visszatér a rali-vb-re

A kilencszeres rali-világbajnok francia pilóta természetesen a Citroen színeiben áll rajthoz ismét 2018-ban - ugyan nem indul a teljes szezonban, de három futamon így is megnézhetjük ismét.

részletek

Loeb előtt nyert az éllovas Franciaországban

Johan Kristofferssont egyszerűen nem lehet megállítani: sorozatban negyedik győzelmét aratta a ralikrossz-világbajnokság mezőnyében, így tovább növelte előnyét az összetettben Solberggel szemben.

részletek

Exkluzív: A ralikrossz jobb, mint a WTCC!

A kilencszeres ralivilágbajnok Sebastien Loebbel Rigában, első WRX-győzelme előtt beszélgetett szerzőnk. A francia legenda nagyon jó véleménnyel van a sorozatról, melyre érdemes odafigyelni!

részletek

Loeb elmondta, min múlt a Dakar-győzelem

A kilencszeres rali-világbajnok francia számára öt percen múlt, hogy nem tudta elorozni a győzelmet csapattársától, Stephane Peterhanseltől, de elmondta, motiváltabban fog visszatérni jövőre.

részletek

Dakar: Egy 13-szoros és két első győztes

Véget ért az év legnagyobb tereprali-versenye: Stephane Peterhansel és Sebastien Loeb küzdelmét a veterán nyerte, míg a motorosok között először avattak brit Dakar-győztest.

részletek
Olvastad már?