Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Baleset

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek

Mivel és hogyan szednek ki a roncsból?

Kulisszatitkok: A Bp-i Autósok Közössége a 3. kerületi tűzoltó parancsnokságnál járt, ahol elképesztő mennyiségű eszközt és a legújabb tűzoltó fecskendő autót ismerhettek meg.

részletek

Buemi egy szoftverhiba miatt csattant

Mindenki érthetetlenül szemlélte, ahogy a chilei Santiago E-Prix hajrájában a futamot vezető Sebastien Buemi falnak ment és kiesett. A svájci szerint nem ő, hanem a számítógép hibázott.

részletek

Chandhok: Kubica a halál torkából tér vissza

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint Robert Kubica visszatérése egészen csodás emberi történet azok után, hogy horrorisztikus ralibalesetét követően szó szerint a halál küszöbén állt.

részletek

Retro - Sergio Perez legemlékezetesebb F1-es pillanatai

A sportág egyetlen mexikói pilótájának 29. születésnapján szemezgessünk a Checo-összesből: balesetek, zseniális megmozdulások, no és felejthetetlen balhésorozat Esteban Oconnal.

részletek

A türelmetlen autós és a türelmetlen robogós esete

Thaiföldön történt az alábbi baleset, ahol az autó sofőrje nem tudta kivárni, míg zöldre vált a lámpa, így három sávon keresztül akart megfordulni. Pechjére pont érkezett egy szintén türelmetlen, sisak nélküli robogós...

részletek

Fittipaldi törött lábbal tért vissza

A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi unokája májusban mindkét lábát eltörte egy balesetben, ám júliusban újra versenyzett. Ő maga is elismeri, hogy akkor még korai volt erőltetni.

részletek

Filmbe illő hatalmas baleset Szlovákiában

A szlovák rendőrség tette közzé ezt a videót, amin egy BMW-s hatalmasat repül - az autó rommá tört, de a sofőrnek a rendőrök tájékoztatása szerint szerencsére nem lett nagy baja.

részletek

Arrivabene: Külső körülmények miatt vesztettünk

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, gyengélkedésük döntő többsége azért történt, mert a pályán kívül nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy szerették volna. Ezekkel nem számolhattak előre.

részletek

Wolff a halo ellenzőjéből támogatóvá vált

A Mercedes csapatfőnöke egyike volt azoknak, akik az első pillanattól ellenezték a kötelező fejvédelem bevezetését, ám Charles Leclerc balesete megváltoztatta véleményét az eszközzel kapcsolatban.

részletek

Kubica: Igenis sokat veszíthetek

Nyolc év kihagyás után tér vissza a Formula-1 mezőnyébe az egyszeres futamgyőztes, azért, mert biztos benne, hogy képes megoldani feladatát. Nem kizárólag vezetnie, de fejlesztenie is kell az autót.

részletek

Kubica: Több műtétem volt, mint F1-es verseny

Robert Kubica kisebb csoda részese, 2011-es, kis híján végzetes ralibalesetét követően nyolc évvel újra a Formula-1-es mezőny tagja lesz. Édesapja nagyon büszke rá, véget nem érő harcot nyert meg a lengyel.

részletek
Olvastad már?