Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Baleset

Amikor a Jégember töri-zúzza az autókat

Mármint nem az „igazi”, hanem csupán a virtuális Kimi Raikkönen, sőt csak az ő karakterét használó játékos: bár a finn a valóságban kevés balesetet okoz, az F1 2017-ben már más a helyzet.

részletek

Tragikus: A fiú beült a Ferrariba, percek múlva meghalt

A 13 éves angol fiú mindenáron szeretett volna beülni a Ferrari F50-be. Az autó tulajdonosa rábólintott, és felajánlotta, hogy egy körre elviszi. A videón annyi látható, hogy a gyerek a Ferrariba ül és elhajtanak.

részletek

Tost: Több balesetre lenne szükség

Ahány ember, annyi magyarázat arra, hogy miért veszít a Formula-1 a népszerűségéből az utóbbi években. Van, aki úgy véli, hogy a túl nagy költségek és a túl kevés baleset az egyik fő ok.

részletek

Magnussen szabályosan maradna „rosszfiú”

Kevin Magnussen 2017-ben többször is összetűzésbe keveredett a pályán riválisaival, így magára aggatta a „rosszfiú” jelzőt. A dán ezúttal arról beszélt, mit tenne másképp a soron következő szezonban.

részletek

Szándékosan lökte-e fel a robogóst a Lada?

A motoros teljesen szabályosan haladt, amikor az autó előzésbe kezdett, ám túl korán húzódott vissza a sáv jobb szélére – figyelmetlenség volt vagy szándékos megmozdulásról van szó?

részletek

Óriási mázli, hogy nem tarolt ez a kamion

Meg persze részben azért a teherautó sofőrjének képességein is múlt, hogy nem lett komoly baleset az alábbi jelenetből: nagyon kicsin múlt, hogy ne legyen óriási csattanás a vége.

részletek

A motorosok élete nem mindig fenékig tejfel

Bizony, a kétkerekűekkel is történnek ballépések az utakon, vagy akár egy félresikerült mutatvány következtében.

részletek

Amikor egy óriásplakát támadja meg az autód

Váratlan helyről csapott le a balszerencse a parkoló autóra: az egyik óriásplakát adta meg magát az út szélén…

részletek

Billy Monger F3-as autót tesztelt

Tíz hónapja már, hogy Billy Monger horrorisztikus karambol részese volt a Brit Formula-4-es sorozatban, amely miatt mindkét lábát elvesztette. Most újra Formula autót tesztelhetett, visszatérne.

részletek

Csúnya vége lett a közúti fánkozásnak

Ha csak édességet lakmározott volna a sofőr, semmi gond nem lett volna, de ezúttal a gumiégetős fánkozásra gondolunk – aminek a végén egy másik gép szépen bele is csattantak a menőzni próbáló autósba.

részletek

Óriási baleset lett a figyelmetlenségből

Egyetlen dologra kellett volna figyelnie az út közepén forgolódó autósnak, hogy jönnek-e mögötte - sajnos jöttek, így hatalmas csattanás lett a dologból.

részletek

Verstappen: Sosem beszélünk a halálról

Az FIA arra törekszik, hogy biztonságosabbá tegye az F1-et, és ne történjenek a Bianchiéhoz hasonló tragédiák. Verstappen beszélt arról, hogyan kell kezelniük a pilótáknak a sporttal járó kockázatot.

részletek
Olvastad már?