Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Baleset

Azt hitted, csak versenypályákon létezik aquaplaning?

Hát bizony nem: közutakon is ugyanolyan könnyen felúszhat a nagy mennyiségű vízen az autó – s mint azt az alábbi eset is mutatja, a következmények sem sokkal enyhébbek…

részletek

Minden suzukai baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal sem okoztak csalódást: fáradságot nem kímélve lemodellezték a múlt hétvégi Japán Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég hasonlóra sikerült.

részletek

Monteiro életét az autója mentette meg

Tiago Monteiro tovább boncolgatta tesztbalesetének és felépülésének körülményeit. A sorozat utolsó részeiben kiderült, van-e maradandó károsodása, és képes lesz-e újra versenyezni.

részletek

Monteiro rosszul volt, ha kinyitotta a szemét

A Honda vb-éllovas pilótája további részleteket árult el arról, hogyan érezte magát hatalmas bukása után – szavaiból úgy tűnik, a baleset jóval súlyosabb volt, mint amit előzetesen kommunikáltak.

részletek

Kiderült, ki volt a hibás Hayden baleseténél

Nemrég lezárult az ügyészségi eljárás a MotoGP 2006-os világbajnokának halálos balesetével kapcsolatban: a hatóságok arra jutottak, hogy mindkét fél egyaránt hibázott az ütközésnél.

részletek

Sainznak lövése sincs, hogy mi történhetett

A Toro Rosso F1-es pilótája már az edzések előtt húszhelyes rajtbüntetést könyvelhetett el a hétvégére, dolgát pedig tovább nehezítette egy furcsa baleset a délelőtti gyakorláson.

részletek

Monteiro beszámolt súlyos bukása részleteiről

Hosszú csend után maga Tiago Monteiro mesélt a közel egy hónapja Spanyolországban elszenvedett tesztbalesetéről. A videósorozat első részében kiderült, mit is élt át pontosan abban a pár másodpercben.

részletek

Vettel szándékosan törhette össze az autóját

Érdekes elmélet látott napvilágot a Malajziai Nagydíj után, amely azt boncolgatja, hogy a Ferrari-pilóta vajon direkt ütközött-e Lance Stroll-lal a sepangi F1-es futam levezető körében.

részletek

Vettel: Miénk volt a leggyorsabb autó

Sebastian Vettel biztos abban, hogy megnyerhette volna a Malajziai Nagydíjat, annyira jó volt az autója. Aggódik azonban a levezető körös incidens miatt, hogy esetleg megsérült a sebességváltója.

részletek

Tudja az FIA, hogy mitől vált fel a csatornafedél

A szövetség vizsgálatát követően kiderült, kétféle megoldást alkalmaztak a Malajziai Nagydíj szervezői a csatornafedelek rögzítésére: hegesztést és csavarozást. Ezekkel volt probléma.

részletek

A Haas megszegheti a szabályt

Meghűlt a vér a Formula-1-es csapatvezetők és rajongók ereiben a Malajziai Nagydíj második szabadedzésén Romain Grosjean balesetét látva. A körülmények miatt a Haas szabadon szabályt szeghet.

részletek

Massát saját, 2009-es balesetére emlékeztette Grosjean bukása

A Haas francia pilótája egy felváló csatornafedél miatt csúszott ki és vágódott nagy erővel a gumifalnak a második sepangi edzés végén, Felipe Massának pedig egyből saját hungaroringi balesete jutott az eszébe.

részletek
Olvastad már?