Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 12. hétfő

Baleset

Todt családtagként szereti Michael Schumachert

Jean Todt azon kevesek egyike, aki havonta több alkalommal is meglátogatja a lábadozó Michael Schumachert. Egy, a családjával közös fényképe pedig örökké ott virít az FIA elnökének asztalán.

részletek

Kerítést döntött a száguldó autós Budapesten

Akkora erővel csapódott a jármű a társasház kerítésébe, hogy a kétszárnyas vaskaput és az azt tartó betonoszlopot is kidöntötte. A roncsba szorult és kórházba szállított sofőr valószínűleg ivott.

részletek

Halálos áldozatot szedett a három őrült közúti versenye

A szlovák rendőrség által feltöltött videón egy Ferrari, egy Mercedes és egy Porsche sportautó tulajdonosa versenyez egymással – amíg utóbbi frontálisan nem ütközött a szembejövő Skodával.

részletek

Lezárták a legmagasabb olasz völgyhidat

A gevonai katasztrófa utáni ellenőrzéseknél kiderült, hogy óriási a baj Olaszország legmagasabb völgyhídjával, így sürgősen lezárták a forgalom elől.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

Ocon nem ítélkezik Perez felett

Ismét csattanás lett vége a két Force India harcának. Tavaly számos alkalommal ütközött össze a csapat két pilótája, ezúttal Szingapúrban Esteban Ocon kenődött a falra az első körben. Ki volt a hibás?

részletek

Todt: Egy sérülés, és megszűnik a motorsport

Az FIA elnöke, Jean Todt újabb megerősítést nyert Charles Leclerc és Fernando Alonso spái rajtbalesete után a fejvédő jelentette biztonságról - ellenkező esetben a betiltást kockáztatná a motorsport.

részletek

Hatalmasat szaltózott egy Porsche a Nordschleifén

A legendás német pálya ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül hívják Zöld Pokolnak – szerencsére csak az autó tört rommá, a benne ülő pilóta megúszta a látványos balesetet.

részletek

Nem a Honda miatt nullázott a Toro Rosso

Az időmérő edzésen remekül muzsikált a japán erőforrás, a versenyen azonban már nemigen mutathatta meg, mit tud. Mindkét versenyautó megsérült a verseny legelején, az egyik ki is esett.

részletek

Hamilton szerint elég helye volt Vettelnek

Az F1-es Olasz Nagydíj győztesének meggyőződése, hogy az első körös előzés egy jól átgondolt manőver volt. Nehéz lenne igazságot tenni, ha csak kettejük meglátására hagyatkozhatnánk.

részletek

Ütközések és balesetek az F1 2018-ban

Nem sokáig kellett várni az új játék megjelenése után, hogy elkészüljenek az első bukásválogatások – íme, egy összeállítás, amelyből leszűrhetjük, mennyire sikerült élethűre formálni a baleseteket.

részletek

Renault: Hülkenberg nem erről híres

Nico Hülkenberg nem éppen egy botrányhős a Formula-1-ben, mégis nem először esett ki a futamok első körében. Ezúttal ő volt a hibás a rajtbalesetben, de főnöke reméli, gyorsan túllép az eseten.

részletek
Olvastad már?