Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Baleset

Kubica: Aláírtam a Ferrarihoz annak idején

Robert Kubica elismerte, hogy nem sokkal a 2011-es ralibalesete előtt megállapodott a Ferrarival, hogy 2012-től náluk fog versenyezni és elmondta, most hogyan érez eziránt.

részletek

Hamilton elfogadja Raikkönen bocsánatkérését

Amikor tombol az adrenalin a versenyzőkben, képesek nagy kirohanásokra. Lewis Hamilton is lenyugodott vasárnap óta, Kimi Raikkönen bocsánatot kért a brittől, ő pedig elfogadta.

részletek

A Ferrarinál kiverte a biztosítékot a Mercedes

Az olaszok csapafőnöke keményen visszaszólt James Allison feltételezéseire az első körös balesetről. Szerinte ő egy senki ahhoz, hogy Kimi Raikkönen tetteit megítélje és szégyellje magát.

részletek

Hartley balesete nem történhetne meg

A harmadik szabadedzésen kiszakadt Brendon Hartley bal első kereke, emiatt óriási bukást szenvedett el. A csapatfőnök szerint ez nem történhetett volna meg, de legalább a pilóta jól van.

részletek

Gaslyt megérintette a halál szele

Pierre Gasly vegyes érzelmekkel tér vissza Silverstone-ba, ahol két éve, GP2-es pályafutása első győzelmét aratta. Pontosan ugyanakkor a halálhoz is közel került egy roppant súlyos balesetnél.

részletek

Bottas elfogadta Vettel bocsánatkérését

A Francia Nagydíj első kanyarjában Sebastian Vettel kilökte Valtteri Bottast, tönkretéve ezzel mindkettejük versenyét. A finn pilótának jól esett riválisa gesztusa, hogy rögtön elnézést kért.

részletek

Brawn: Vettel második lehetett volna

A Ferrari egykori lángelméje, Ross Brawn is úgy gondolja, hogy Sebastian Vettel értékes pontokat dobott el magától Franciaországban. De Lewis Hamiltont semmiképp nem verte volna meg.

részletek

Bianchi: Bárcsak Jules is itt vezethetne

Philippe Bianchi büszke arra, hogy újra visszatért a Formula-1 Franciaországba, ugyanakkor keserű emlékek törtek fel benne, mivel fiával rengeteg időt töltöttek Le Castellet-ben.

részletek

Ezt gondolja Zanardi Billy Mongerről

Két, a világ teljesen más részén élő embert is össze tud hozni a közös (bal)sors. Miután hosszasan beszélgetett Billy Mongerrel, Alex Zanardi azt érzi, a fiatal brit képes lesz véghezvinni terveit.

részletek

Hakkinen: Schumacher hét címe elképesztő

Mika Hakkinen és Michael Schumacher éveken keresztül kőkemény csatákat vívtak egymással, de sosem veszekedtek, elismerték egymás tudását. A finn most is csodálja riválisát hét bajnoki címéért.

részletek

Az autó mellett az önbizalom is sérülhetett

Nico Rosberg nem éppen a dicséret hangján szólt Max Verstappenről. A szombati szabadedzés végén durván a falnak csapta autóját, ezzel pedig egy lehetséges győzelmet dobott el, már nem az elsőt.

részletek

Grosjean lapozna egyet

Az elmúlt hetekben elkövetett hibái miatt Romain Grosjean az ügyeletes rosszfiú a Formula-1-ben. Maga mögött hagyná idei balszerencse-sorozatát, teljes erővel Monacóra összpontosít.

részletek
Olvastad már?