Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Baleset

80 méteres zuhanást rögzített a motoros kamerája

Óriási mázlija volt annak a motorosnak, aki nemrég lesodródott az útról és belezuhant egy sziklás-bokros szakadékba - a kiérkező rendőr szerint nyolcvan métert repült lefelé.

részletek

Veszélyesek a MotoGP-s bokszkiállások?

Jorge Lorenzo szabályváltoztatást sürget, de többek között Valentino Rossi sem ért vele egyet - a brnói bokszutcai baleset azért jelzi, hogy nem tökéletes a megoldás.

részletek

Halálos baleset a brit superbike-ban

2017-ben nagyon rájár a rúd a motorversenyzőkre. A közúti- és edzésbalesetek mellett a Man-sziget is szedte áldozatait, most pedig versenypályán folytatódott a sor: Mark Fincham nem élte túl bukását.

részletek

Minek ide KRESZ?

A belső kamerás felvételek soha nem mennek ki a divatból, hiszen mindig lesznek sofőrök, akik nem veszik túl komolyan a KRESZ előírásait.

részletek

Elátkozott év: Haydentől Nietóig

Elképesztő szériát élünk meg 2017-ben, ami a motoros ászok közelmúltbeli baleseteit illeti. Nicky Hayden kezdte májusban, azóta Rossi, Biaggi és Nieto is szerencsétlenül járt. Sajnos ketten nem is élték túl.

részletek

Elhárult a legfontosabb akadály Kubica visszatérése elől

Robert Kubica az egyik legfontosabb lépcsőfokot is teljesítette az egyre valószínűbb visszatérése előtt, most már valóban csak a lengyel pilótán és szerdai teljesítményén múlik, mikor ül autóba hivatalosan is.

részletek

Újabb motoros legenda szenvedett súlyos balesetet

Újabb motoros legenda került kórházba súlyos sérülésekkel: a 13-szoros világbajnok spanyol szerda délelőtt szenvedett komoly közúti balesetet, amely után a hírek szerint kritikus az állapota.

részletek

Egy klasszikus játék és F1-es tömegbaleset

Emlékeztek még erre a játékra? Bár Monacóra jellemzőek a balesetek, ez azért egy kicsit túllő a határon - leszakadó kereket és elemek mindenhol...

részletek

És még neki áll feljebb!

Nem elég, hogy a figyelmetlen többszörös sávváltási kísérletével kettős balesetet okozott, az autóból kiszállva még a hölgy kezdett el másokra mutogatni.

részletek

Amikor egyik pillanatról a másikra ér véget az út

A sofőr sem számított rá, hogy egyszer csak nem folytatódik majd az aszfalt, és bukkanós földúton találja magát – kisebb repülés lett ennek az eredménye…

részletek

Mennyire törte szét Giovinazzit a kínai hétvége?

Az év első két nagydíján Antonio Giovinazzi igencsak reflektorfénybe került a Saubernél beugróként, már azt híresztelték, hogy egész évre váltja Wehrleint. A respekt azonban hamar bukásba ment át.

részletek

Kubica: Ugyanolyan gyors leszek, mint korábban

Igencsak készül a visszatérésre Robert Kubica, szerencsére magabiztosságban sincs hiány. A tesztek egyelőre a lengyel versenyzőt igazolják, a tempóval és a munkabírással sincs gond.

részletek
Olvastad már?