Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

AzerbajdzsániNagydíj

Tovább tuningolják a halo-grafikát

Az Ausztrál Nagydíj óta dolgoztak az F1-es közvetítés újdonságán, a halót lefedő grafikai elemen. Az eddigieknél is több információt fognak rápakolni.

részletek

Visszadobták a Williams kérelmét, marad a büntetés

Hiába reménykedett abban a grove-i istálló, hogy a bakui ítélet felülvizsgálatát kérve visszavonják majd a Szergej Szirotkinra kirótt rajtbüntetést, az FIA versenybírói nem találták megalapozottnak a Williams felvetéseit.

részletek

A Williams Alonso és Raikkönenék ellen

A bakui első körös balesetért Szergej Szirotkint és a grove-i istállót meszelték el, ám ellentámadásba lendült a Williams. Bepanaszolta több riválisát és tiltakozását fejezte ki.

részletek

Perez: Nem véletlen a bakui dobogó

A mexikói is tisztában van vele, hogy óriási szerencsére is szükség volt a múlt heti harmadik helyéhez, de szerinte az már nem a véletlen műve, hogy mindig ők tudnak lecsapni ezekre a lehetőségekre.

részletek

Bakui statisztikák: Monacói pontszerzés 978 futam után

Raikkönennél több dobogón még senki sem járt, Hamiktonnál több különféle nagydíjon még senki sem nyert. Örülhet Mexikó, Monaco és Új-Zéland, az Azerbajdzsáni Nagydíj számos különlegességet hozott.

részletek

Alonso: Vannak, akik inkább belém jönnek

Fernando Alonsónál kihúzta néhány riválisa a gyufát – a spanyol nem tudja elfogadni azt, hogy a középmezőnyben hogyan képes egy-két pilóta szemrebbenés nélkül balesetet okozni.

részletek

Stroll: Piros zászló kellett volna Bakuban

A Williams fiatal kanadai versenyzője nem érti, miért nem szakították félbe a törmelékek az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjat: tavaly ugyanilyen helyzetben nem hezitált a versenyirányítás.

részletek

Verstappen: Nincs harag Ricciardóval

A Red Bull fiatal tehetsége szerint sokat beszéltek a bakui balesetről ausztrál csapattársával, és nem érzi úgy, hogy ugyanúgy elfajulna közöttük a belharc, mint Hamilton és Rosberg esetén.

részletek

Vettel nem aggódik az elvesztett vb-vezetés miatt

A Ferrari pilótája Kínához hasonlóan akár nyerhetett is volna az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon, ám végül még a dobogóra sem állhatott fel, így már nem ő áll az élen az összetett pontversenyben.

részletek

Ez most a Mercedes gyengéje

Lewis Hamilton meglepően vette tudomásul, hogy sikerült megnyernie az Azerbajdzsáni Nagydíjat. Jelenlegi autója erre erőből nem lett volna képes, és el is árulta miért. Nem csak a tempóval van gondja.

részletek

Hamilton megmagyarázta, miért volt levert a dobogón

Miután Sebastian Vettel elfékezte magát, Valtteri Botttas pedig defektet kapott, a brit F1-es pilóta örökölte meg a bakui győzelmet - hogy aztán visszafogottan ünnepeljen a pódiumon.

részletek

Szirotkin zavart lett az azeri futam után

Az orosz F1-es pilóta futama mindössze három kanyarig tartott vasárnap, miután előbb Sergio Perezzel, majd Nico Hülkenberggel és Fernando Alonsóval ütközött.

részletek
Olvastad már?