DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

AzerbajdzsániNagydíj

F1Stat: Baku királyai és Alonso bombaformája

Alonso több mint 15 éve nem kezdte ilyen erősen a szezont, Perez és Leclerc is kiemelkedő Bakuban, a Williams nagyot villantott – azerbajdzsáni statisztikák.

részletek

„Egy kissé szánalmas volt” – Russell Verstappen viselkedéséről

A Mercedes pilótája egyértelművé tette, hogy még a kétszeres világbajnok miatt sem fog változtatni a hozzáállásán, mindazonáltal nem neheztel a hollandra.

részletek

Így magyarázza idei javulását Sergio Perez

Red Bullhoz érkezése óta gyengesége a gumikezelés, de sokat fejlődött a tél során. A mexikói úgy gondolja, biztonsági autó nélkül is nyerhetett volna Bakuban.

részletek

„Egész versenyen az ütközés határán táncoltam” – Sainz

A Ferrari spanyol pilótája gyenge hétvégét teljesített Azerbajdzsánban, a futamon pedig saját bevallása szerint többször is közel került a bakui falakhoz.

részletek

Senna-évforduló, Russell nem vár bocsánatot – hétfői F1-es hírek

A brit sajtó szerint Newey aláírta új szerződését a Red Bull-lal, Hamilton bosszús, Piastri betegen versenyzett Bakuban. Ezek voltak a hírek május 1-jén.

részletek

Egyetlen utasítást adott a versenyzőknek a Red Bull

Szabad volt a verseny Azerbajdzsánban is Perez és Verstappen között. Christian Horner még a futam előtt kért tőlük egy dolgot: ne ismétlődjön meg a 2018-as eset.

részletek

Sufnimegoldással orvosolta az Aston Martin a DRS-problémát

A futamokra eltűntek az AMR23 gondjai a hátsó szárnnyal: Mike Krack csapatfőnök árulta el, milyen rögtönzött megoldást vetettek be a szerelők. Hozzátette azt is, hátrányuk elsősorban nem a DRS miatt volt.

részletek

Ne csak utcán: Megvan Perez újabb feladata

Christian Horner nem győzte dicsérni a hétvége mindkét versenyét, megnyerő Perezt, akit az utcák királyának nevezett, de tréfásan oda is szúrt neki.

részletek

Hamilton bosszús, de büszke a Mercedesre

Verstappenhez hasonlóan Hamilton számára sem jól jött ki a biztonsági autós fázis Azerbajdzsánban, ami bosszantja a britet, de látja a pozitívumokat is a hétvégében.

részletek

Russell: Verstappen csak magának ártott

Nem vár bocsánatkérést a világbajnoktól George Russell, akit egyébként továbbra is remek fickónak tart, de szerinte megjegyzéseivel csak magának ártott.

részletek

Riasztó volt a riválisok tempója – Marko

A Red Bull tanácsadója boldogan fogadta a csapat kiváló azerbajdzsáni eredményeit, azonban felhívta a figyelmet a Ferrari és az Aston Martin sebességére.

részletek

Norrisnak nagyon hosszú volt a futam

A McLaren versenyzőjének nagyon lassan teltek a bakui körök, de elégedett a kilencedik hellyel. Bízik benne, hogy a fejlesztések még jobban működnek majd.

részletek