DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
WTCC

Michelisz csapattársa maradna a Hondánál

Lassan a WTCC-ben is arról kezdenek beszélni, hogy ki hol fog versenyezni a 2018-as szezonban. Michelisz Norbi csapattársa már tárgyal a japánokkal, és szeretné velük folytatni jövőre is.

Tiago Monteiro elmondta, már beszéltek a csapattal a jövőjéről. A portugál pilóta vezeti a bajnoki tabellát, és nagy esélyesévé lépett elő idén a világbajnokságnak.

A Honda versenyzőinek a Volvókkal kell felvenni a harcot, de egyelőre a japánok állnak jobban, ami az egyéni összetettet illeti. Michelisz Norbi a harmadik, és a két hondás közé a svéd Thed Björk élkelődött be a táblázaton.

Monteiro elmondta, már beszéltek a hosszabbításról: „Már elkezdtük a tárgyalásokat, mert a szerződésem lejár az év végén, és a folytatás lenne az egyik lehetőség, ami el fog dőlni napokon és heteken beül. Tehát már beszélünk a dologról.”

monteiro-maradna-a-hondanal-2017



„Az ötlet, hogy a Hondával folytassam részemről biztosan oké. Jó a kapcsolatunk, ez már a hatodik évem náluk. A nagykövetük is én vagyok néhány országban, és imádom a velük folytatott munkát” - folytatta a téma ecsetelését a portugál.

A múltban az F1-ben is megforduló pilóta elmondta, nem csak a WTCC-ben látnák szívesen: „Érdekes, mert nagyon sok ajánlatot kaptam a bajnokságon belülről is kívülről is egyaránt. Ez jót tesz nekem, mert az, hogy választhatok, nem jelent mást, minthogy sokan értékelik a munkámat. Ezt jó látni.”

„Sokkal jobb így, hogy több lehetőség közül választhatok, mintha semmi ajánlatom nem lenne. Meglátjuk, mi fog történni” - zárta gondolatait Monteiro.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: