DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 3. szerda
WTCC

Ennyiért juthatsz ki idén a WTCC-re!

Már kaphatóak a jegyek a WTCC magyarországi versenyhétvégéjére, a leglelkesebb szurkolók már most elkezdhetnek készülni: összegyűjtöttük a különböző jegyárakat!

Megkezdődött a jegyértékesítés a WTCC magyarországi fordulójára: akárcsak az előző években, Michelisz Norbert várhatóan idén is rendkívüli támogatást kap majd a hazai közönségtől. A magyar versenyző nemrégiben úgy nyilatkozott, a hungaroringi versenyeket követően már alig várja, hogy újra a hazaiak előtt versenyezzen - egyébként a WTCC teljes mezőnye szívesen látogat a Hungaroringre, hiszen elmondásuk alapján ez a közönség az egyik leglelkesebb rajongótábort alkotja.

 



A magyar hétvége a versenynaptár harmadik állomása lesz Marokkó és Olaszország után, és itt lép először életbe a kompenzációs súlyrendszer, így bőven tartogat meglepetéseket a közönség és a mezőny számára is. A hétvégi belépő 6900 forintba kerül, ám van lehetőség egynapos jegyek vásárlására is: csak szombatra 3500 forint a jegy, míg a vasárnapi eseményeket 4500 forintért tekinthetik meg a nézők.

A hétvégi VIP belépő ára 295 euró, amellyel a paddock és a tribünök is látogathatóak, valamint az ár étkezést is tartalmaz. A normál belépőjegyek mellé is vásárolható paddock belépő, ez naponta 4900 forintba kerül.

A magyar közönség nagy sikerekért szurkolhat majd a Hungaroringen, Norbinak ugyanis jókora esélye nyílik arra, hogy a világbajnoki címért küzdhessen idén.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: