DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
WTCC

Hiperexkluzív: Képek Michelisz első tesztjéről Honda-pilótaként

A Formula.hu egyedülálló módon exkluzív fotókhoz jutott hozzá a Jerezben tesztelő Michelisz Norbertről, aki első alkalommal vezeti a Hondát a gyári csapat hivatalos versenyzőjeként.

A WTCC tesztjeit koránt sem övezi akkora médiafigyelem, mint például az F1 év eleji gyakorlásait, így olykor egyetlen képhez is igencsak körülményes hozzájutni. Mi azért megmozgattunk néhány szálat annak érdekében, hogy előkerítsünk egy csokornyi fotót a csapatot váltó magyar versenyző első olyan tesztjéről, amelyen már tényleg saját versenyzőjének tekinti őt a JAS Motorsport. Elvégre mégis történelmi pillanatról van szó.

A csapat ezen a héten, péntekig teszteli a Hondát a jerezi versenypályán egy privát gyakorlás keretében, amelyen Michelisz mellett a másik új pilótájuk, Rob Huff is jelen van. A Honda csütörtöki programjáról annyit sikerült megtudnunk, hogy rövid etapokat gyakoroltak, és Michelisz valamilyen technikai problémával is szembesült, ami a köridőin is meglátszott.

Kinézetre sem az autó, sem a versenyzők nem olyanok, mint amit várnánk. A Honda a megszokott zöld-fehér helyett tiszta fehér színben „pompázik”, Michelisz pedig a tavalyi, a Zengő Motorsport pilótájaként használt sisakot és overallt öltötte magára, így a JAS Motorsport nem is engedélyezte számára, hogy ebben a szerelésben kamerák elé álljon. A nagy titkolózás oka az, hogy a Honda egy külön médiarendezvényen szeretné majd hivatalosan leleplezni 2016-os csapatruházatát és az autó festését.

Mi azért már eljátszottunk a gondolattal, hogyan is festene a Honda új pilótafelállása, ezért Honda-szerelésbe bújtattuk őket, már csak hogy szokjuk a látványt.



MICHEL_JEREZ-7_resize

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: