Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

JASMotorsport

Hivatalos: Tassi kimarad a WTCR mezőnyéből

Nem a frissen induló világkupában, hanem a TCR Európa-kupában fog versenyezni a 2018-as szezonban Tassi Attila. Az is biztos már, hogy az autója ezúttal is egy Honda Civic lesz, csapattársa pedig egy kétszeres német bajnok.

részletek

A Honda segítségével juthat Tassi Attila a WTCR-be?

A JAS Motorsport főnöke elismerte, helyet próbálnak találni a 18 éves magyar tehetségnek a világkupa mezőnyében: a jelek szerint Tassi és a M1RA útjai különválnak.

részletek

Hamarosan a privát csapatok is vehetnek NSX GT3-at

A Honda az olasz JAS Motorsporttal, a Honda Performance Developmenttel (HPD) és a Mugennel együttműködve fejleszti az új NSX GT3-at, amely 2018-ban lesz elérhető a versenycsapatok számára.

részletek

Bemutatták a Honda jövő évi TCR versenyautóját

A JAS Motorsport bemutatja vadonatúj Honda Civic Type R TCR modelljét, melyet a túraautó-bajnokság 2018-as szezonjában használhatnak majd vásárlóik.

részletek

A szimulátorozás, és ami mögötte van

"Múlt héten is jártam Olaszországban szimulátorozni, ahol a Honda komoly virtuális projektet folytat. Érintőlegesen már írtam erről, de most részletesebben is bemutatom, miről van szó pontosan, mert egy számomra is izgalmas kísérlet ez." Michelisz Norbert szavai a Honda érdekes projektjéről.

részletek

WTCC: Újra vizsgálat alatt a Hondák

Marokkóban is folytatódott a japán gyártó padlólemez-ügye: az előző két versenyhétvége eredményei az 1-2-3-as győzelemmel nem tekinthetők véglegesnek, a kérdéses elem vizsgálatától függenek.

részletek

Michelisz más csapatnál vezet, mint Monteiro és Huff?

Az olvasóknak bizonyára feltűnhetett, hogy a WTCC idei nevezési listáján Michelisz Norbert más név alatt szerepel, mint új csapattársai, Robert Huff és Tiago Monteiro. Amíg a brit és a portugál pilóta neve a Castrol Honda World Touring Car Team égisze alatt, addig a magyar versenyző Honda Racing Team JAS tagjaként olvasható a listán.

részletek

Hiperexkluzív: Képek Michelisz első tesztjéről Honda-pilótaként

A Formula.hu egyedülálló módon exkluzív fotókhoz jutott hozzá a Jerezben tesztelő Michelisz Norbertről, aki első alkalommal vezeti a Hondát a gyári csapat hivatalos versenyzőjeként.

részletek

Michelisz már ősszel aláírt a gyári Hondához?

Sajtóhírek biztos tényként számolnak be arról, hogy Michelisz Norbert jövőre a JAS-nál, a WTCC gyári Honda-csapatánál folytatja a Zengő Motorsport helyett. Állítólag már novemberben aláírt velük.

részletek

Honda: Tarquini már túl öreg

Az olasz versenyző elmondása szerint az istálló ezzel indokolta, hogy elküldte őt WTCC-csapatából. Az 53 éves veterán úgy érzi, Michelisz Norbert lesz utódja a JAS Motorsportnál.

részletek

WTCC: Három gyári Honda indulhat jövőre?

Ez is a lehetséges forgatókönyvek között van. A japán gyártó utolsóként véglegesítette részvételét a 2016-os szezonban, az autók számáról azonban még nincs döntés.

részletek

Tarquini motivációja 53 évesen is töretlen

A WTCC e hétvégén rajtoló szezonjával Gabriele Tarquini már 11. idényére készül a sorozatban, és bár tavaly az eredményei elmaradtak a várttól, az olaszban továbbra is ég a tűz.

részletek
Olvastad már?