DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Tereprali (TR)

Jól kezdett a HQ Racing a Riverside Baján

Remekül kezdte a Riverside Baját a HQ Racing: Hangodi Zoltán és a Klement Mosquito a hetedik helyen áll, de alig két és fél perces hátránnyal, ami a verseny hosszának fényében kiváló eredmény.

Jól kezdődött a Riverside Baja a HQ Racing számára: Hangodi Zoltán és a Klement Mosquito két és fél perces hátránnyal a hetedik helyről várhatja a folytatást az osztrák-magyar közös rendezésű versenyen. A szezonnyitó bugaci futam óta is folytatódott a Mosquito átalakulási folyamata, és a múlt hétvégi teszten már látszott, hogy helyes az irány, de a pénteki versenynap volt az elmúlt hetek rengeteg munkájának igazi vizsgája.



„Minden rendben van, ahogy a teszt során már látszott, nagyon jó lett a kocsi, tényleg tökéletesen működik. Kellett úgy tíz kilométer, mire megtaláltam a megfelelő ritmust, elkövettem pár kisebb-nagyobb hibát, és kicsit el is óvatoskodtam a napot, mert sok újdonság van a kocsiban, ezért igyekeztem figyelni minden rezdülését. Mindehhez képest végképp elégedett vagyok azzal, hogy két és fél percre vagyunk az első helyhez képest. Ez jó alap holnapra, igyekszem gyorsulni” – értékelte a napot Hango. 

A Riverside Baján még két hosszú nap vár a mezőnyre, szombaton négy, vasárnap nyolc szelektívet kell teljesítenie a versenyzőknek Sárvár térségében.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: