Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Hangodi

Mindent vitt a Vértes Ralin a HQ Racing párosa

Legutóbb Egerben az első ralis dobogót ünnepelte Hangodi Bendegúz, de az első győzelem sem váratott sokat magára: navigátorával, Patkó Gáborral ők bizonyultak a leggyorsabbnak a Peugeot 208 Kupa mezőnyében a Vértes Ralin.

részletek

Ez volt Hango utolsó ralikrossz versenye

Utoljára láthatták a nézők a ralikrossz bajnokságban Hangodi Zoltánt a kakucsi hétvégén: a pilóta ezentúl inkább fia versenyzésének támogatására koncentrál, és a következő szezonban visszatér eredeti sportágához, a terepralihoz. Kakucson Hangodi Bendegúz második lett, Nagy Kamilla pedig épp csak lemaradt az elődöntőről, a 13. helyen végzett.

részletek

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing: Hangodi Zoltán megnyerte a Mikulás Rali terepralis értékelését, az összetettben pedig a 38. helyen végzett a Klement Mosquitóval. A csapat másik Mosquitója Juhász Gáborral a volánnál egy műszaki probléma miatt nem tudta az összes gyorsaságit teljesíteni.

részletek

Sima hétvégét remél Beni Máriapócson

Utolsó előtti futamához érkezett a hazai ralikrossz bajnokság. Az október 7-8-i versenyre, amelyre a megújult máriapócsi pályán kerül sor, a HQ Racing két pilótája, Hangodi Zoltán és Hangodi Bendegúz is nevezett.

részletek

Aranyra cserélné az ezüstöt Ausztriában Beni

Újabb állomásához érkezik a hazai ralikrossz bajnokság ezen a hétvégén: a sorozat idei ötödik állomásaként az ausztriai Greinbachba látogat a mezőny. Természetesen ezúttal sem hiányozhat a nevezési listáról a HQ Racing csapata, Hangodi Zoltán a Supercars mezőnyében indul a Nissannal, míg fia, Hangodi Bendegúz a Hondát terelgeti a Magyar Kupában.

részletek

Hangodi jövőre csak egyfelé koncentrál

Az idei szezonban a ralikrossz és a tereprali közt oszlott meg Hangodi Zoltán figyelme, aki maga elmaradt ugyan a várakozásoktól, fia, Bendegúz viszont első ralikrosszos szezonjában nagyszerű eredményt szerzett a HQ Racingnek.

részletek

Hangodi első győzelme ralikrosszban

Fennállása eddigi talán legsikeresebb napját ünnepelte ma a HQ Racing: Hangodi Zoltán megszerezte első ralikrosszos futamgyőzelmét, Hangodi Bendegúz pedig mindkét szombati előfutamát megnyerte.

részletek

Hangodi: Teljes erőbedobással a Világkupára

Az év egyik legfontosabb versenyére készül Hangodi Zoltán: a HQ Racing pilótája idén nem tudott minden hazai bajnoki futamon elindulni, így a bajnokságban már behozhatatlan hátrányba került, azonban a következő bő két hétben két Világkupa-futam is vár rá. Közülük az első a hazai rendezésű HunGarian Baja, amely nem titkoltan Hango egyik kedvence.

részletek

Jól kezdett a HQ Racing a Riverside Baján

Remekül kezdte a Riverside Baját a HQ Racing: Hangodi Zoltán és a Klement Mosquito a hetedik helyen áll, de alig két és fél perces hátránnyal, ami a verseny hosszának fényében kiváló eredmény.

részletek

Hango a terepralis szezont is megkezdte

Bár a ralikrosszban már két összecsapáson is túl vannak a versenyzők, köztük Hangodi Zoltán, a terepraliban még csak most ébrednek téli álmukból a versenygépek. A HQ Racing pilótája a 10. pozícióból várhatja a folytatást.

részletek

Hangodi és a Klement Mosquito – megújulva!

Kívül-belül megújhodva kezdi az új tereprali szezont Hangodi Zoltán Klement Mosquitója. A HQ Racing terepralis versenygépe az elmúlt hónapok során komoly felújításon esett át.

részletek

Női szerelőként a ralikrosszban

Az autósport alapvetően az egyik legférfiasabb sportág, ezért mindig üde színfoltot jelent egy-egy hölgy jelenléte, aki akár versenyzőként, akár szerelőként bizonyítja, nemcsak a lenge öltözetű cicababáknak van helye a versenyautók közelében.

részletek
Olvastad már?