DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Podcast

Formula Motocast: Eldobálja a vb-címet Bagnaia, váltás előtt a Yamaha?

Mi történik a címvédővel, és miért toronymagas favorit a bukásai ellenére is? Kitarthat-e Bezzecchi és Rins formája? Jön a V4-es Yamaha és Razgatlioglu?

Miközben tempó tekintetében talán még a tavalyinál is meggyőzőbb Francesco Bagnaia formája, az eséseit is átmentette 2023-ra: mi állhat a háttérben és miért tekinthető a bukásokkal együtt is a vb-cím egyértelmű esélyesének? A Yamaha eközben az előző idénynél is haloványabb, így egyre többször merül fel annak gondolata, hogy sornégyesről V4-es motorra válthatnak: körüljártuk, miért lehet ez a helyes irány és miért elképzelhető, hogy ennek ellenére sem lépi meg ezt a japán gyártó – amellyel kapcsolatban Toprak Razgatlioglu tesztjéről és esetleges MotoGP-s váltásáról is beszéltünk.

Persze rajtuk kívül szót ejtettünk az új futamgyőztes és világbajnoki éllovas Marco Bezzecchiről, az Austinban parádézó Alex Rinsről, a Moto2 és a Moto3 kirajzolódó vb-harcairól, valamint természetesen Kovács Bálint Le Mans-i 24 óráson mutatott szerepléséről is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!

2022_Formula Motocast_1771x1181_s03_e05



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: